Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MyškaLL | 72634 |
|
|
17.11.2011 21:24:38
Claire, to mas fakt na ho..o Jeste ze ti manzel tak pomuze.A k tomu jeste stehovani...no nezavidim ti ani trosku. Drzim palce, aby ses z toho brzo vyhrabala. Predstava ze me boli cely telo a mam se postarat o sebe a jeste o deti je fakt udesna. Snad se podari najit aspon nejaka ta homeo lecba. Jinak nase Kacka taky pribyva pomalu. Taky je to jeste v norme, ale na spodni hranici. Nase dr. To taky zatim neresi.
Dneska jsme plavaly. Ale uplne samy. Nemam z toho moc dobry pocit, protoze jsem nevystihla spravnou dobu. Ale dnes to ani snad lip neslo. Mala pres den skoro nespala. Po nakojeni si treba chvili hrala a pak kdyz byla protivna a mela spat, tak ji neslo usnout.Vozila jsem ji po byte v kocarku, houpala na rukach...No usnula vzdy tak pul hodinky pred dalsim kojenim. No a na plavco ma byt nakojena a vyspana. Tak jsem ji nechala spat, ale stejne jsem neodhadla napousteni vody, takze kdyz se vzbudila, dohrivala se jeste voda...nejde nam to napustit najednou. Kotel to neutahne. Takze se napusti tak dve tretiny a pak se musi cca 10 min pockat. No ale to uz mi samozrejme dite rvalo. Ve vode se pak uklidnila, ale ze se mi nechtelo cekat, mela min vody a tak jsem ani nezkousela novy cvik.Na ten je potreba jeste vic vody nez normalne davame natoz pak kdyz ji mam min.A necitila jsem se na nej. Jde o to si malou pretocit na brisko. A ja se v ten rozhodny okamzik bala, tak nez abych ji nejak upustila, radsi jsem to nedelala. Budu to muset natrenovat na suchu. Ale aspon jedno pozitivum dneska. Umyla jsem si hlavu :-D Porad je neco dulezitejsiho, pak zas mala nespi...No nevychazelo mi tp asi tyden a uz to bylo fakt neunosny. Musim se na to nejak zamerit a zvladnout to casteji... Jak to delate s vice detma??? Ja si prijdu naprosto neschopna. A kdyz jsem sama...Prijde mi ze celej den nedelam nic jinyho nez ze chovam malou, nebo kojim... |
| Claire+Viky04+Jáša09+Vanda11 | 15919 |
|
17.11.2011 18:24:57
ahoj holky, jdu se ukazat. Z mym bolavych kloubu se vyklubalo revma :-(
Byla jsem u MuDr., brala nme krev a hned pak poslala na revmatologii. Tam Dr. kontatovala revmaticka artritida :-/ Je to zjednodusene zanet kloubu. Boli me veskere klouby a bez prasku rano ani nevstanu. V noci mi na kojeni musi Vandu nosit DH a to jeste mam docela velky problem se k ni natocit a pristrcit prso. Tento proces mi trva tri minuty a dite je uz pekne uplakany :-( Bolesti fakt husty, ven nechodim. Jsem rada, ze napisu par radku, nebot me otikaji prsty, klouby na rukou, zapesti, lokty... Ech, desny. DR. vzhledem k tomu, ze kojim mi nezahajila lecbu, rekla, ze mam jednou za mesic prijit na injekci a ten den nekojit. No uz vim, co mi chce hezkeho do tela vpravit - nejake kortikoidy, a jsem z toho nevesela. Nejradeji bych zkusila nejakou homeo lecbu, jesli by neco zabralo. Hormony fakt az na poslednim miste. Nemate nekdo zkusenost s revmatem a s jeho lecbou? Jinak Vanda je v pohode, nepribira teda tak moc, jak je standardni,ale jeste je to stale v norme, tak Dr. nic nerikala. Na kyclich byl s |Vandus DH, pry jeste nema ty jadyrka nebo co, tak navsteva ve 4 mesicich. Jaja uz to tehdy mel, byli jsme u ortopeda jen jednou. Za dva tydny se ke vsemu stehujeme. Koupili jsme 5plus kk mezonet. No ted to chlapi maluji a ja bych mela balit veci co malo potrebujem. Ale nejsme pohybliva, tak nebalim. Jsem rada, ze jakzt takz pres den obstaram deti a sama sebe. No ale do noveho se tesim. Tak toliko od nas |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
16.11.2011 18:11:43
Ježiš, já jsem střevo
![]() Mělo to být pro Já a děti....omlouvám se ![]() |
| Ja-a-deti | 84136 |
|
|
16.11.2011 15:32:55
Maesto,to s tou slaninou....je fajn,ze ti to pomaha,ale u nas by se asi neujala ani jako mazadlo,natoz jidlo
Ale zajimave to je![]() |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
16.11.2011 15:25:45
R+3 - teda, tak to závidím, tak ať Ti to večer vyjde!
|
|
|
16.11.2011 15:24:28
Syssi - tak snad už z toho budete venku! Ale teda počasí nic moc, no co už můžem chtít....
My teda u jednoho dobíráme poslední den ATB a jeví se zcela zdráv a strašlivě zlobí, tak jsem ho bez váhání vyslala na housličky, takže čekám, jak to dopadne.....Anežka naštěstí má jen mírňoučkatý náznak rýmy, očičko je už úplně OK aniž bych začala kapat, tak snad taky už dobrý....kéž by, hlavně ji ani kluky nesmím nějak prochladit! |
|
|
16.11.2011 15:21:09
Já a děti - taky su atopik, mně teda strašlivě moc pomohlo jíst slaninu - je to zajímavé ä je to rada jednoho primaře, která zabrala, jinak jsem prý bývala úplně strašlivě slitá.
|
|
|
16.11.2011 15:18:31
Jo a já usínám i ve stoje!!!!!jak chovám, dnešní noc byla strašlivá a to jsem si to včera chválila, jak asi zabrali latobacílci a infacol. Tak snad je to jen prdíčkovská kolika a ne nic jiného.
Jinak ano, jak má člověk děti, je ten strach daleko horší a ještě horší je, když vás opravdu něco potká, to se bojíte už pak úplně všeho a já se dostávám do úplně panikého strachu...... No a my ještě nemáme ani kyčle v 6.t. a ani já gyndu - můj Dr. je tam, nějak divně, tak mne může vzít až 19.12. - jinak jeho žena o 14 dní dříve v 18.30 - tak to teda ani náhodou s malou cestovat nebudu, kdybych byla v místě a mohla si jen na hoďku či dvě odběhnout, tak snad. Kyčle buď nemůžu já nebo tam oni nejsou, jako dnes - tento týden je na houby s tím volnem.....to je samá dovolená..... |
|
|
16.11.2011 15:12:34
Ahojky,
taky koukám - Myška odpovídá R+3 Handy Já taky píšu v noci, teď jen využívám chvilky, kdy malá spí a kluci jsou s našima v housličkách. Je to nezvyk mít doma jen 1 dítě......Pokud bych nekoukla na net aspoň v noci, tak mám úplné komunikační vězení, takže i když bych si za tu dobu udělala strašlivě moc práce a když né práce, tak aspoň bych mohla něco zašít apod., prostě sem musím a to už mi nedá něco nenapsat a pak si ten čas tu vyčítám..........ne jen tady na diskusi, ale i celkově PC - teď hodně brouzdám po internetových obchodech, protože do normálního se nedostanu...... |
| Handy | 38798 |
|
|
16.11.2011 14:41:09
nakukuju a Myška odpovídá Handy... ale já nevím na co.
![]() ![]() Ale jinak teda já u nočního kojení taky sedím a stejně spím. koukat na net přes mobil nemůžu, takže nehrozí ani že bych při tom napsala nějaké moudro. Jen teda chodím spát až o půlnoci /nebo i po půlnoci/ a tak taky občas přispívám v pozdějších nočních hodinách. ![]() co marodi? jak jste na tom? Posílám hodně sil na vyzdravení! A Kitičce hodně statečnosti s Ríšánkem! No a Sareně přeju, aby se u Verunky CF nepotvrdila!!! ![]() My jsme dneska s dětma měli zase úřednické okénko a bylo to výživné. Ale naštěstí s dobrým výsledkem, takže nemám pocit marného výjezdu. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.