| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 7860  [Dalších 7300 >>]
Ja-a-deti 84136
15.11.2011 11:15:46
nejhorsi bylo,ze nase alergo i kozarka obhajuji indulonu a vazelinu a dalo mi praci presvedcit je,ze je to potom horsi :(
Ja-a-deti 84136
15.11.2011 11:12:11
Zozinko, pokud vazelina nepomuze,zkus neco jineho ( na atopickou pokozku). Nase Sofie ma ekzem od miminka a vazelinu nesnese,vybirali jsme dlooooouho ~a~
MyškaLL 72634
15.11.2011 11:01:43
Ahojte,
no koukám, že se tu neduhy pěkně šíří...Taky přeju všem brzské uzdravení.
Kyti neboj, Ríšánek to zvládne. Ale teda musí to být stres...taky bych z toho byla nešťastná...
Děvčata držte se ~6~
Zozinka 66370
15.11.2011 11:00:41
ahojky...

je mi mnohem líp,jsem bez teploty,ještě taková víc unavená,tak po obědě přijede ještě mamka,já pak pojedu na gyndu na ko,tak počká u dětí....tak snad jsem to azžehnala..do toho jsem nastydlá,tak je to jedno k druhýmu...musím do lékárny,jestli mi něco dají....

Vítek má vyrážku,má to v podstatě od narození,semtam pupínek,ale rozlézá se mu to,má to teď hdoně,na tvářičkách,bradě,obočí,trochu na ouškách..je to suché,a když je v klidu tak to má světlé a jak se otírá o nás nebo víc vrtí tak to zčervená,mažu vazelínkou a dávám řepíček,volala sjem dr.co s tím,tak mám takhle pokračovat a kdyby se to nelepšilo bo horšilo,tak přijít ukázat...nemáte někdo zkušenosti?Míša to teda taky měla,řekla bych o trochu míň,ale trochu zase víc v hlavičce,tu seboreu a taky stačila vazelína a pak jí zmizelo.......

Kythi..moc moc držím palečky,věřím,že se bojíš,jsou to drobečkové,ale určitě to dobře dopadne!!!!~R^~6~,hlavně,že se ví co to je a že to půjde určitě dobře ven...
Ja-a-deti 84136
15.11.2011 8:01:34
Kyticko,tak to je mi lito. Ale neboj,dobre to dopadne,uvidis. ~6~
Zozinko,zanet prsu,zadna sranda,preji brzke uzdraveni.
Sysi,vam taky preju,at jste co nejdriv OK. Ta ryma u miminek je na prd. Deti mi taky nudli ~Rv
monika+09/11+04/98 114095
15.11.2011 5:00:51
Teda kyti to je děs, je to hrozný. Hlavně ať je Ríša brzy v pořádku, jsem šťastná, že je malej zdravej, ťuk, ťuk... Taky na Sarenu moc a moc myslím~6~~6~~6~~6~
Maesta a zlatíčka 15791
15.11.2011 0:26:39
no a očka, 1. syn má modré s nádechem zelené a my s manželem a ostatníma klukama máme oči hnědé, i naši rodiče....ale prarodiče z obou str. měli modré oči. Anežka má zatím nějak do tmavě modra. No a začíná nám zase zánět spojivek a rýma - už teda náznak před křtinama...tak čekám, co z toho bude!
Maesta a zlatíčka 15791
15.11.2011 0:23:49
Syssi - tak se uzdravujte, ta rýma u prťat je na houby, zlaté smrkání...

Jjenny - na jaké jdete očkování?
Mamča volala nějaké naší vrchní Dr. přes očkování, co je vždy školila a školí a ta říkla, že rotaviry te´d moc nemá smysl očkovat, protože průjmové viry frčí teď už zase úplně jiné a taky pěkné potvory.....

S návštěvama nezávidím - to já i když jsem měla křtiny doma, tak jsem zdaleka vše neprovařila - jen obed, zmrzlinový pohár a na stolech koupené cukroví z cukrárny...chtěla jsem vše hlavně v klidu, no nedávali jsme k velké nevoli mojí maminky žádné výslužky domů a po domech, jak jsem dělávali dřív a jak je to tady zvykem, ale prostě jsem na to neměla sílu......
Maesta a zlatíčka 15791
15.11.2011 0:16:34
tak jsem přeletěla, sice nespím, ale usínám....

Handy - a u vás křtiny dobré? - u nás OK, neplakala , kluci vždy OK, ale sestřiny holky řvaly - 1. tak že přeřvala vahany ........., tak jsem měla trošku obavy, ale byla hodňunkatá. Měla nádherné šatičky.

Zozinko - to bude chtít ATB - jak už to máš zarudlé, třeba to zvládneš i bez, ale taky to u mne začalo bolestí celého těla a teda teúplota kol 38.
Maesta a zlatíčka 15791
15.11.2011 0:06:47
Ahojky,
teda Kyti - tak to je mazec! My u 3. syna měli 1. narkozku - celkovou v 8. týdnech - nesl to velice dobře a za 14 dne další a operaci - taky ta bulka nad očičkem - v obočí, tak naštěstí vše OK, pak hrozné čekání na výsledky - co to vlastně bylo, i když jsem byla ujištěna operující Dr., že by mělo jít o tukovou cystu...taky se to zvětšovalo a tlačilo to do kosti, ale bylo to naštěstí jen tukové.
Celkově nejhorší na narkóze bylo, že jsem ho nesm+ěla před tím kojit a tak jsem muselas dělat co se dalo, aby moc neplakal, protože byl hrozně hladné mimčo - pak taky ne a po operaci na JIP - to bylo příšerné, no a naprosto vyčerpávající bylo čekání před operačním sálem, byl tam strašlivě dlouho, byla jsem tam sama - manžaq nemohl dojet, i když měl v Praze zrovna volno, ale nechtělo se mu cestovat sem a tam!!!!!Pak mi říkali, že operace trvala chvilinku, ale nemohli ho uspat, že na ně házel stále úsměvy.........
Takže Kyti hodně síly a víry no a všechny andělíčky na pomoc!
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 7860  [Dalších 7300 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.