| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 7860  [Dalších 7290 >>]
Kithiczka 114508
14.11.2011 21:29:54
Ahoj holky
pořád musím myslet na Sarenu...snad to bude dobré.
My byli dnes u dětského chirurga s tou bouličkou nad obočím...není to tukovka, je to malý tumor - atheroma. Musí co nejrychleji ven, zvětšuje se a brzy zasáhne do oka.
Jsem vyděšená protože Ríša musí na operaci v celkové anestezii...bude v nemocnici tři dny, já s ním samozřejmě.
Tolik jsem byla štastná, že máme nemocnici za sebuo a ted tohle!
Holky, věřím, že to bude dobré...ale nejlíp mi není. Mám o něj strach.. je mu teprve 7 týdnů!!!!
Zítra se dozvím termín operace..
Ps. očička má Ríša zatím stále tmavě modré, my jsem s Petrem oba hnědoocí tak uvidíme..
všechny vás zdravím a přeji brzké uzdravení!
kyti
MyškaLL 72634
14.11.2011 19:03:26
Jejda, Zozinko, holky.... ať jste brzo zdravé :-( To je opravdu hrozný ~a~
Zozinka 66370
14.11.2011 18:53:58
ahojky..¨

jen v rychlosti zdravím..u nás taky hnusná inverze

v noci jsem měla šílenou zimnici a mám asi zánět prsu,lehce zvýšená teplta,jsem jako kdybych měla těžkou chřipku,bolí mě absolutně celé tělo,prso je citlivé,lehce červené,,,léčím,dávám tvaroh,paralen a snad to ustojím.zítra jdu na ko po 6ti nedělí tak to hned zkonzultuji..byla tu dnes moje mamka,ještě že tu byla,já jsem fakt nemožná..asi jí povolám i zítra...chjoooooooooo..to je hnus...a do toho jsem už 3 týden nastydlá,hedelix moc nezabral,tak uvidím jestli nezajedu ještě na obvod

tak ať jste všichni fit a marůdci brzo zdravý~6~
Syssi + Michalka + Gábinka 77056
14.11.2011 18:04:28
Ahojky, tak my jsem nemocný, víkend šílený, začala Michalka a pak to od ní chytla i Gábinka, teď má Gábinka rýmu jako trám a tak pořád odsáváme, chudinka. No doufám, že už bude lépe.
Ja-a-deti 84136
14.11.2011 15:09:55
Vcera jsme oslavili Sofiiny narozeniny a celkem se to povedlo :) Ale dneska jsem musela jet s malou do mesta a ta mlha venku......~a~ Jsem rada,ze jsme ve zdravi zase dojeli domu.
Jinak barva oci: u nas vyhrala tmave hneda po tatinkovi,celkove jeho geny prevladaji ~:-D No hlavne,ze jinak jsou deticky zdrave~;)
R+3 44628
14.11.2011 11:55:46
Jo, Moni, Jaroušek je fešááák!
monika+09/11+04/98 114095
14.11.2011 10:48:23
Tak Jaroušek měl šedomodré v porodce a ani nevím, kdy mu ztmavli, ještě nejsou hnědé, ale už se k tomu blíží~t~. Taky jiné ani neočekávám, modrookého máme jen souseda~t~~t~~t~~t~
R+3 44628
14.11.2011 9:41:41
Ahoj holky,
vidím, že jste měly návštěvní víkend, my jsme akorát v sobotu byli s Vikim a Alexem u kamarádky, protože Marek hrál. Půjčila mi 3 tašky oblečení, takže jsem třídila a prala atd.

Saren, posílám hodně síly a hlavně,ať se to nepotvrdí! Určitě to bude v pořádku~;((~;((~;((

A očka.. Já mám zelené, Marek hnědé, Tomík měl dlouho modré a teď má takové zelenošedomodré, Viki má pořád krásně modré a Alex zatím tmavě modrošedé. Oba starší kluci měli ale od začátku světle modré, takže si dělám naděje, že by Alex mohl mít oči po Markovi. Třeba mu ještě zhnědnou, protože je celý po manželovi, má stejný tvar očí a je mu hodně podobný.
Kamarádky šestiletá dcerka má krásné hnědé oči a prý jí zhnědly až okolo roku..
MyškaLL 72634
13.11.2011 23:00:41
Jenny, s tim briskem to je na houby. Ja cekam co to udela s kaculi. Vikend byl ohledne meho stravovani "velmi pestry". Snedla jsem hafo sladkeho a nezdraveho a sama mam problemy...divim se ze jeste nelitam ~t~ Ale Katerinka zatim dobry. Snad to zvladne lip jak ja. Kdyz uz tak prdi, ale bolesti se nekrouti. Pro jistotu davam ted casteji kapicky. Jinak jsem davala uz jen tak dvakrat denne.

Tmave hnedy ocicka jdou rychle :-) taky jsem slysela. A hnedooky narody se pry uz s hnedyma rodi. Co rikala sestrenka, byla pres deset let v emiratech. Ten jeji polovicni jamajcanek ma ocenka modry, ale to je vam tak krasna modra :-) on je hodne snedy, ale cernoske rysy ma jen lehce. Vlasky ma taky docela svetly, svetle hnedy. A krouti se mu jen na pulce hlavy, vzadu. Je fakt prekrasnej :-)
MyškaLL 72634
13.11.2011 22:49:10
Nene, Handy, zatim je ma modry. Ale po porodu byly temnejsi a ted trochu zesvetlaly. Ale furt krasne modry :-) Muj chlap je ma oriskovy a ja takovy sedomodry. Moje mamka taky, tata svetle modry a manzelovi rodice hnedy mamka a zeleny tata.
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 7860  [Dalších 7290 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.