Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jjenny+Jeníček 02/2008+Filípek | 71757 |
|
|
13.11.2011 22:19:53
ještě očíčka, jsem zapomněla no u Honzíka to bylo docela rychlé, ten měl oči snad od šestinedělí tmavě hnědé a Filípek je má zatím ty původní, šedé ale řekla bych, že trošku zesvětlali, tak jsem zvědavá jaké je bude mít, u nás jsou všichni hnědozelenooký, jen moje mami je modrošedá
![]() Myslím, že do 6 měsíců se očka mohou vybarvit, ale nekdy je to dáno velmi rychle ![]() |
| jjenny+Jeníček 02/2008+Filípek | 71757 |
|
|
13.11.2011 22:17:37
také po návštěvním víkendu
, včera jsem měli známé s dvouletou a za 2měsíce rodící a dneska manželova sestřenice s rodinou , bylo to moc fajn, akorát jsme měla pocit, že nedělám nic jiného, než že vařím, peču smažím , jupí, zítra nemusím :-D. Zozi, četla jsem tvoji storku s poštou,to je teda síla , ještě, že to mám na účet. ALe je to děs.Myško, také si myslím, že to ještě vypukne a určitě něco vybereš .My máme jako Handy a Kyti takový ten "náš" stromeček, který není laděný do nějakých konkrétních barev, ale líbí se nám ![]() Sareno, držím palce aby bylo vše v pořádku a přijď nám taky občas povědět jak se máte . Jste holky takové čiperky, já ještě nesedla na rotoped, ale musím se dokopat abych tu váhu trošku popohlana nějak to nejde dolů, ale to se není co divit, že? Chtělo by to odbourat to sladké a také by to bylo lepší .U nás bříško stále bolí, skoro bych řekla, že je to den ode dne horší místo aby to mělo lepší tendenci ![]() , nějak tomu moc nerozumím. A to si myslím, že nadýmavé nejím. Tak uvidíme. V úterý jdeme na očkování, tak snad to taky zvládne bez problémů. Jdu pomalinku spinkat ![]() |
| Handy | 38798 |
|
|
13.11.2011 21:47:36
Myško, já si myslím, že mění se očka jen u modrookých dětí - že tam to není definitivní, ale pokud má Kateřinka hnědé oči, tak už jí zůstanou.
U nás těžkou soudit, jsme všichni téměř modroocí, jen teda u Pepči a u mě to má lehký nádech do šedozelena. ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
13.11.2011 18:35:48
Moc hezký fotečky, Moni
Jaroušek je fakt krásnej hošík, má nádherný kukadla ![]() Jak to máte holky s očičkama? Můj chlap si dělal a stále dělá naděje, že bude Kačka hnědoočka (mně je to fuk :-D), ale já si myslím, že bude mít modrý. Přijde mi že jí zesvětlaly. Máte někdo hnědoočka? Kdy se jim očka vybarvily? Spíš mě to tak zajímá, jestli je ještě možnost, že by se jí do hněda změnily...ale já si stejně myslím, že bude po mamince a ne po tatínkovi ![]() Jo a ta nečekaná návštěva byla ta druhá v sobotu. Rodina byla očekávaná Já to tak blbě napsala ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
13.11.2011 18:28:36
Hezký večer
TAK MÁME ZA SEBOU DALŠÍ NÁVŠTĚVU...MĚLI JSME RYZE NÁVŠTĚVNÍ VÍKEND...VČERA NEČEKANĚ DVĚ NÁVŠTĚVY. JEDNA RODINNÁ S DEVÍTIMĚSÍČNÍM CHLAPEČKEM OD SESTŘENKY(HROZNĚ KRÁSNEJ KLUČÍK, MULAT S MODRÝMA OČIČKAMA) A PAK KAMOŠI. HRÁLI JSME HRU DIXIT (KDO MÁTE RADI HRY, JE TO FAKT BEZVADNÁ HRA...JEDNODUCHÁ A ZÁBAVNÁ, DOBRÝ TIP NA DÁREK ;-) ) A ÚŽASNĚ JSME SE POBAVILI..ODCHÁZELI AŽ KOLEM PŮLNOCI, TO JSEM JÁ UŽ ALE DÁVNO ZALEZLA S KAČKOU DO LOŽNICE. A DNES TU BYLI ZNÁMÍ S PĚTIMĚSÍČNÍ KAROLÍNKOU ![]() MUSÍM SE JUKNOUT DO DENÍČKU NA MONČINÝHO JAROUŠKA ![]() |
| Handy | 38798 |
|
|
12.11.2011 21:17:39
Moni, Jaroušek je fešák!!!
![]() Maesto, hezky si užijte křtiny! My jsme měli před 14ti dny. ![]() Myško, já myslím, že se s vánočníma ozdobama ještě roztrhne pytel - takže určitě seženeš podle svého gusta!!! ![]() Jinak u nás je to jako u Kiti - báničky se taky dědí a doplňujou o nové a tak máme i některé sto let staré a bez nich by to nebyly Vánoce - stromek strakamakatej, absolutně out, co se trendů týče, ale vždycky pro nás ten nejkrásnější. ![]() Jo a anglicky mluvící maminku závidím - taky bych potřebovala mluvit, učit se sama nepřinutím a stejně ta praxe je nejlepší. Takže nestyď se a uvidíš jak se pěkně rozkecáš!!! ![]() Zozinko, tak Stmívání neznám, ale Pottera jsem měla načtenýho dokonale, takže filmy jsem vyhlížela s velkou netrpělivostí. A myslím, že díky tomu, že je ten poslední díl na dvě části, tak aspoň nezanikly podstatnější detaily - i když na knížku to stejně nemá a kdo nezná knižní předlohu, tak to musí vnímat trochu jinak. ![]() A dle tvého vzoru jsem si zapikala H.E.A.T. na příští pátek - jen mám teda nějaké namožené koleno, tak snad to dá do té doby pokoj! A jsem moc zvědavá jak mi to bude šlapat. |
| monika+09/11+04/98 | 114095 |
|
|
12.11.2011 19:17:54
Jinak jsme byli u profi fotografky, hodím do deníčku pár fotek
![]() |
| monika+09/11+04/98 | 114095 |
|
|
12.11.2011 19:17:18
No myško, přesně tenhle typ ozdob jsem nakoupila u ťamanů a za menší peníz... taky jsem měnila modrostříbrný na červenozlatý
|
| Zozinka | 66370 |
|
|
12.11.2011 18:42:34
tak to je fakt škoda,protože tyhle jsou opravdu pěkný...já taky uvažuju ,že letos změníme barvu stromečku,míváme modrostříbrnobílý...ale líbil by se mi právě hnědobílozlatý
,no uvidíme jestli seženu něco hjezkého a levného....mívali vždycky hezké a levné ozdoby v kauflandu...![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
12.11.2011 14:53:28
Teda kecám, od čtvrtka
od 10.11. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.