| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 7860  [Dalších 7270 >>]
MyškaLL 72634
12.11.2011 14:52:26
Zozinko oni to měli mít už od pondělí. Ty ozdoby co jsou tam od 14. jsou příšerný!!! :-D
Toto jsem chtěla:
http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-DF636CA8-04772898/lidl_cz/hs.xsl/index_21444.htm

Podle mě si to pobrali zaměstnanci a tak se ven nic nedostalo :-(
Zozinka 66370
12.11.2011 12:13:04
Dobré poledne...přeji všem krásný víkend,u nás sluníčko,konečně

Kythi...Bárku znám,byla jsem tam párkrát,když byal michalka malá,byla to asi jediná nekuřácká kavárna u nás...~R^~g~

Maesto..hlídá manžel..já těsně předtím než jsme vyrazili s bráškou tak jsem nakojila a za 2h jsem byla zpátky,takže v pohodě....teď se ve čt chystám od 19h do kina na Stmívání~;),jestli někdo sledujete?já mám přečtené nejdřív knížky a teď už se teda fakt moc těším na film,ale zase to udělali jak je posl.dobou zvykem,že poslední díl knižní je na dva díly filmové a ten druhý až za rok..........tak doufám,že to klapne,máme zarezervované lístky a kamarádka mě pak odveze domů~R^

dnes jsem si pěkně přispala s Vítečkem,Martin vstával s Míšou v 8h a my pak v 10.15..je pravda,že sjem šla teda spát až po 1h,protože jsem myslela,že Víteka ještě nakojím a on nakonec dole v obýváku spal od 20,30 do 1h...tak jsem šlas ním pak do ložnice nahoru až v tu 1h....

no a jinak musíme jet do globusu,slíbila jsem Michalce ,že si může koupit za své penízky ,co nasbírala za nehtíky a od babiček a od nás, co bude chtít..taky chceme koupit lampion a možná půjdeme v pondělí do průvodu,když bude takhle hezky......

Myško...a jaké jsi chtěla ozdůbky?nám přišel Lidl včera,něco tam mají,ale je to až od 14.11.není to třeba taky tak u vás?
MyškaLL 72634
11.11.2011 23:58:34
Ne,nahodou k tomu kojeni to ke supr napad :-) Na strankach www.helpforenglish.? Jsou i testy a tak, muzu to prosmejdit :-)

Zitra jedem s mamcou rano na predvanocni trhy . Takovy maly tady u nas. A pak prifrci navsteva. Sestrenka s prckem a teta se strycem. Tak u nas bude veselo. Delala jsem jakysi nepeceny dort, doufam ze to ztuhne :-)

no nic, dobrou :-)
Kithiczka 114508
11.11.2011 23:47:09
ahoj holky,
pořád myslím Sareno na Tebe.. modlím se, abyste byli zdraví.
Zítra máme návštěvu, přijedou dva kluci se kterými děláme kulturně-umělecké večery Eňo ňuňo.Tak se na to musíme připravit. Tentokrát to bude na téma chyba.. bude to moje první akce od porodu. Naštěstí v nekuřáckém prostředí kavárny Bárka. Jsem zvědavá jestli to tam Ríšánek zvládne.
Jinak cizí jazyky mne baví. Tedy angličtina určitě ( jak jsem cestovala - problémy s ní nemám) horší je to s francouzštinou, tu jsem nikdy nestudovala ani se neučila, takže to co jsem se naučila ve Francii jsem úspěšně zapomněla. věřím, že když bych se do toho opřela tak to snad osvěžím.
Ted opět učím angličtinu tři hodiny týdně. Víc nezvládám, ale každá kačka se hodí..
měla bych jít spát, ale sedím tu a zevlím...muž kouká na ,Já legendu´, já na to nemám nervy...stačí že to tu běží a já jsem vyjukaná.
Těším se na Vánoce jako vždy...začínám nakupovat dárečky...pomalu ale jistě..protože jsme po nastěhování zcela finančně vyčerpaní.
..holky pořád se nevejdu do svých kalhot.. a přitom jím a jím a peču a jím.. budu muset chodit více s kočárkem :-)
to jsem se rozepsala, pardon za román.
dobrouuu
kyti
~x~
~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~
Maesta a zlatíčka 15791
11.11.2011 22:46:22
Já a děti - to je náhodou dobrý nápad s těma kostkama cukru, ale mně se teda nechce ni, ale hoši by se zabavili - loni stále lepili řetazy.....

S Gravimilkem tomu věřím - uvádějí, že je to nejlepší forma pro vstřebání atd. - byvala jsem hodně chudokrevná - zlepšit mi to dokázali 2 věci - 1. zvěřina a 2. gravimilk - vzhledem k tomu, že zvěřinu miluju, ale soused myslivec je spíš ochranář než lovec a kamarád řezník mívá jen občas zvěřinu - zaručený zdroj, žádné podvrhy a stařina - jako pod půltovky, to řeším gravimilkem - no a hlavně mi strašlivě chutná, ale úplně chorobně!

Myško - jazykové trauma znám - jazyk se musí dělat a dělat a pak hlavně mluvit a mluvit...hlavně stratit strach z chyb - vždy když jsem s nějakým rodilým mluvčím mluvila, tak nechápal co řeším - ať už to byl Angličan, Němec, Francouz - prý že oni taky dělají ve svém vlasním jazyku chyby a nějaké smání, tak jak u nás, když mluví cizinec, to oni neznají a jsou nesmírně vděční, že mluvíme, tak to ho""d za hlavu a když máš možnost mluvit - tako krásná možnost! - tak mluv a navíc máš i teoretické znalosti - úžasné! Občas si nachystej ke kojení nějaké opáčko a budeš i klidnější - to se to mluví, co?! Samotné mi lítá hlava u kojení a radím.....
Maesta a zlatíčka 15791
11.11.2011 22:35:36
Kyti, jejda, tak to nechce dát pokoj! Kéž bys už vše mělaOK - zasloužíš si to!

Myško - ja vše ob. přes net. - no někdy su z toho pořádně rožčarovaná, ale je to jediná šance, jak něco pořídit a pokoupit.

Zozinko - no a hlídá manžel nebo si bereš děti s sebou?

Ahojky - tak se budu snažit totálně věnovat nedělním křtinám a asi se tu neukážu......se mi teda nechce, ale musím trochu zkulturnit mou zanedbanou domácnost, donutit kluky aspoň někam naházet hračky, aby nebylo vše pod nohama, já poumývat okna u manže v hospodě - to jsem nedělala rok - jsou tam staré potvory, šrubovací skoro rozpadací.....a obrovské.....ach jo.
dnes mám za sebou duchovní přípravu - letem světem - to byla ta úžasná část a teď už jen ty nepříjemné, nakonec budu muset pozvat i sestřenici a nějaké tety, ale vejdu se do 20 lidí.
Zozinka 66370
11.11.2011 22:03:30
ahojky

Maesto-cvičit jsem byla HEAT-je to chůze na pásu...bylo to super.zatím nic jiného nebudu přidávat,tohle úplně stačí...jím taky co chci,jen nemám moc hlad a až takové chutě na sladké,i když si ho dám a ráda~;)..ale to může přijít~;)

Myško,tak to teď aj určo zlepšíš~g~..já neumím vůbec..a štve mě to hrozně,ale nejsem schponá se začít něco učit,snad později,doufám..

Sareno...moc moc držím všechny palce aŤ se to neprokáže~s~..věřím,že to bude v pořádku~6~
MyškaLL 72634
11.11.2011 21:38:57
Dneska jsem byla na procházce se dvěma maminkama :-) ta jedna je od nás z ulice, má 6ti týdenní Klárku a druhá je z vedlejší vesnice, která spadá pod naši, byla u nás na úřadě i na vítání občánků a ta má 8mi týdenního Otakara. Je to britka...půlku procházky jsem šla vedle holek a ty si vykládaly a já byla uplně v pr...~t~ Pak jsem se začla trochu zapojovat. Ona ta kamoška byla 4 roky jako aupair v anglii, tak ta byla vysmátá a mluvila s ní naprosto plynně. Můžu se s tou svou anglinou jít zahrabat, fakt...Ne že bych si o sobě myslela, že ji umím...neumím, a vím to a strašně mě to štve, ale nepřinutím se učit ~o~ Ale snad když budu nucená mluvit s Amy, tak se rozmluvím :-) (a to jsem si udělala zkoušku a mám úroveň B1 ~a~ Jenže to se tak rychle zapomíná, když se nepoužívá ~d~ a já hlavně nikdy nemluvila s rodilýma mluvčíma, vždy jen v kurzu a tam se našprtáš témata a nemáš problém, že...život je o něčem jíném, musíš reagovat...)
MyškaLL 72634
11.11.2011 20:21:23
No to jo, to kdybych tam dávala perníčky tak červené mašličky, jedině ~R^

Ale já asi nemůžu kvůli Saře dávat na stromek jídlo ~t~
Ja-a-deti 84136
11.11.2011 13:34:24
Mysko a co zkusit ty pernicky s cervenou maslickou? 1X jsme to taky meli a bylo to hezke. A 1x jsme meli i kostkovy cukr obaleny v barevnem papire,ale to byly celkove nestandardni vanoce~:-D
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 7860  [Dalších 7270 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.