| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 7860  [Dalších 7250 >>]
MyškaLL 72634
10.11.2011 19:22:47
TY jo, Sareno, tak držím palce, aby to vyloučily, to je hnus teda... To je mi moc líto ~e~

kyti, kdyby vánoce neřešili prodejci, tak já vánoce řeším asi až v prosinci a to už by bylo asi pozdě :-D Ale já to posledí dobou strašně odkládám. Žádný dárky nemám...ani vymyšlené. My si doma teda nic dávat nebudeme, tak jsme se dohodli, ale třeba brácha nám loni dal poukazy na masáže a kosmetiku, tak jemu něco chci. A manželovým rodičům něco malýho. A mýmu tatovi asi taky něco, ten se chystá nám koupit krbové nářadí :-) Zakázal nám ho kupovat ;-)
Sarena 33551
10.11.2011 18:50:35
Ahoj maminky, tak po dlouhé době nakukuji. Malá je stále nemocná, doktoři nám řekli, že může mít cystickou fibrozu. Tak teď čekáme jak nám dopadnou všechna vyšetření. Jak se jinak máte a co nového. Pěkný večer ahoj.
Kithiczka 114508
10.11.2011 16:21:30
hoj holky
jé vy už řešíte vánoce...tedy...ano stylové stromečky jsou krásné..ale popravdě, my jsme vždycky na Vánoce u babičky doma .. a stromeček máme přeplácaný, ale NÁŠ.
To proto, že babička si za ta leta schovávala všechny různé typy ozdobičky ( ještě od její babičky) skrz všechny generace, a ted chce mít na stromečku alespon od každé vzpomínky něco. Takže stromeček na nás dýchá atmosférou vskutku magickou... a to že k sobě jedotlivé ozdobičky neladí to mi vůůůbec nevadí :-)
jinak Ríšáek spiká už celé odpoledne opět...je prostě zase hodný, tak snnad to nezakřiknu :-)
ale pořád pije jak o život!
všechny zdravím :-)
kyti
MyškaLL 72634
10.11.2011 15:02:11
Hmmm, tak fakt měly být dnes :-(

http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-6A36B037-7AC5935C/lidl_cz/hs.xsl/index_21444.htm

Líbí se mi prostě ty červené a zlaté. Dohromady by too vypadalo na stromku krásně.
Pokud by to měli udělané tak, že by v sadě byly všechny ty barvy z obrázku, tak bch to nechtěla.
MyškaLL 72634
10.11.2011 14:59:25
Já taky nemám ráda přezdobené stromky. Tyhle kouličky ale nebyly barevné, teda jako jen do jedné barvy ne strakaté :-D

Chtěla jsem koupit červené a zlaté nebo hnědé, prottože v těch barvách mám obývák. Líbí se mi když jsou tyy kouličky stejně velké a pak když už tam nic jinýho nevysí, jen světýlka a takový ty řetězy, zase v barvě kouliček. Prostě zatonované do jedné barvy. Nebo kombinace barva a stříbrná nebo zlatá.
Dám sem odkaz jak měly vypadat. (třeba zjistím, že měly být až od pondělí a budu se radovat :-P)
R+3 44628
10.11.2011 14:40:43
Já a děti, to je zvláštní s tím železem, taky bych nevěděla, kdy to mám podávat.

Myško, a nějaké Obi, nebo Hornbach tam nemáte? Dají se tam pořídit pěkné ozdoby docela levně myslím. Jinak my taky dáváme slaměné ozdoby, perníčky, nebo mám ještě takové dřevěné mini-hračky jako ozdoby. Nelíbí se mi přezdobené stromečky..

No a Kačka bude určitě modelka, už to tak vypadá. Jako když srovnám moji a manželovu váhu v dětství - Marek měl v roce 16 kg a já jsem tolik vážila v první třídě~t~. Takže asi tak :-)
Maesta a zlatíčka 15791
10.11.2011 14:31:05
myško - my vážem mašličky + perníčky + sláma - různé ozdoby z ní a je úžasný )loni jsme měli teda trochu lepší mašličky - nebylo to špatné, ale není nad ob. červené....a je to bezpečné - co se nám stromečků napadalo snad ani u našich divočáků nemusí psát.....mám dítě v náruči a ostatní řádí, tak snad večer pokračování...
MyškaLL 72634
10.11.2011 14:18:43
Já a děti, to je fakt dobrý s tím železem ~t~~R^

Jsme převážené :-) Jsme sice na spodní hranici přibývání, ale jsme v normě :-) No asi budu mít doma modelku ~t~ Ale já bývala taky jak opuchlá nit, takže má po kom být hubená ~;)
Takže v 10ti týdnech máme 4,24 kg (ani ne kilo od porodu) a 57,5cm. Hlavičku jí ještě změřím já, to sestra dělá asi jen při poradně. No mohla jsem si říct, ale nevzpomněla jsem si. Ale asi jí povyrostla od minula, přijde mi to od pohledu a taky podle čepičky ~t~

Holky, já byla v Lidlu, že měli mít dneska vánoční kouličky a neměli je, ti mě štvou ~:( V pondělí jsem si šla pro běžecký gatě a taky nebyly..ale moje velikost ~t~ Ty kouličky nebyly asi vůbec. Nikde jsem je nenašla. Nemám žádný ozdoby. V praze jsme stromek nemívali, protože jsme jezdili stejně k našim nebo k manželovým rodičům a teď když stromek už chci, tak zase nebudu mít ozdoby. Nechci drahý. Ach jo. Asi si napeču perníky a nasuším citrusový kolečka ~t~
Handy 38798
10.11.2011 13:44:59
Já-a-děti, myslím, že železo dávali i Lucka s Lukáškem. A to ti doktorka neřekla jak to dávkovat? Já myslím, že s tou lačností nemusíš být až tak důsledná - já osobně bych to podávala tak nějak v prostřed mezi kojením.

Já jsem brala železo v tabletkách v těhotenství a taky se mělo brát 1 hodinu před jídlem nebo 2 hodiny po jídle. Brala jsem si to když jsem vstala a do hodiny jsem už většinou stejně jedla. Ale to víš u čistě kojeného miminka nějak nevím jak ho nechat vylačnit a pak ještě držet hodinu bez jídla. ~a~
Ja-a-deti 84136
10.11.2011 13:09:19
Tak jsem to vcera zakrikla. Maruska koncertovala 4 hodiny az do pulnoci~a~ Dneska jsem si vyzvedla ten aktiferin pro ni a zjistila jsem,ze se podava na lacno a mleko ma dostat az 2 hod!!! po podani. A kdy ji to jako mam dat? Kojime po cca 2-3hod, takze nejake mleko ma v zaludku porad. Nemate s tim nekdo zkusenosti?~d~
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 7860  [Dalších 7250 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.