| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 7860  [Dalších 7240 >>]
Zozinka 66370
10.11.2011 7:47:06
dobré ránko...

tak na poště jsem včera pořídila,sice u prvního okénka neměli tolik peněz v pokladně,ale u druhého už ano..příště půjdu až druhý nebo třetí den vyzvednout,včera tam bylo prázdno...jenže Martin dnes odjíždí do zítra pryč a já potřebovala vyřídit nějaké věci,protože se pak dostanu až v úterý a to už bych nestihla...no děs

jinak včera Vítek měl večer nějaké bolení,plakal,kroutil se,tak jsem zkusila rourku,ale nešlo nic,ale pak se vykajdil sám,jak jsem mu to tam podráždila~;),už to nejsou taková ty vajíčka,ale je to trochu hustější konzistence,tak mu to nešlo....dnes mi mamka snad přiveze ten espumisan,tak to zkusíme..laktobacílky dávám pořád 1x je to fakt hodně znát...

Maesto,já jsem nějak už imunní vůči bordelu u nás...většinou to jsou stejně hračky a podobně rozházené a neřeším to..a komu se to nelíbí,tak ť mi to přijde uklidit nebo k nám nechodí~t~..nehodlám se strhnout,jsem ráda,když uvařím,vyžehlím,vyperu a taky se musím věnovat dětem,že?nejsem uklízečka....

po HEATu jsem zatím pořád v pohdoě,myslela jsem,že to bude horší..takže se v úterý zase těším...zatím ty kila jdou dobře dolů,musím to zaťukat,ale už mám 1kg pryč..jen kdyby mi nezůstalo po Míše těch 10kg navíc,jinak bych už byla téměř na svém,takhle potřebuju ještě hooodně zhubnout,abych byla spokojená~n~..ale já to léta musím dokázat!~R^
MyškaLL 72634
9.11.2011 23:11:49
Je videt ze u toho spim, pac ty dva radky pisu pul hodiny a tak si mepamatuju co tam uz mam ~t~
MyškaLL 72634
9.11.2011 23:09:33
My mame uřvanej veccer. Spinkala vdy jenchvilku :-( a ted ja usinam u kojeni, zatim co ona se tu rve s bradavkou a ja usinam
Syssi + Michalka + Gábinka 77056
9.11.2011 22:10:16
Ahojky,
já musím říct, že nám laktobacilíky zabraly úúúúžasně, od té doby máme hodné mimi.

Dnes je teda nějaký divný den, od oběda kojím snad každou hodinu nebo hodinu a půl ~a~

U nás kašle Michalka tak doufám, že my ostatní to ustojíme
Maesta a zlatíčka 15791
9.11.2011 21:25:09
jjeny - tak u nás je to jak po explozi stále.....návštěv se děsím.....no už 3x jsem tu měla tchýni - vždy když jsem měla bordel nejbordelovatější.......včera těsně před polednem, kdy se řvoucí A. jsem dovařovala a náš 4 letý mazánek mi těsně před tím vylil kofolu - máme na zapíjení ATB - jinak ne....a rozbil vajíčko na stůl a podlahu.....
Ja-a-deti 84136
9.11.2011 17:56:25
Tak at hezky spinka dlouho a hlavne v noci ~;). Maruska taky kupodivu spinka. Deti tam radi a ji to neva~d~
Kithiczka 114508
9.11.2011 17:02:34
Ahoj holky
tak jsme byli na 6 týdenní prohlídce. Ríša váží 5kg, měří 57 cm a hlavičku 38. Poslala nás na dětskou chirurgii kvůli té bouličce na hlavě..tak uvidíme :-(
Ríšánek se zas kroutil celé dopoledne a pak ještě chvilku po obědě a pak nakonec usnul...ted už spinká přes dvě hodiny tak jsem zvědavá kdy se probudí a jaká bude noc.
ale jsem ráda, že zabral...jinak jsem si koupila ty laktobakcílky..tak se je pokusím správně podat a uvidíme jestli zaberou.
Nemoce tu všude řádí okolo, já kupodivu držím docela dobře, sama se divím a taky jsem si udělala radost a něco málo pokoupila do bytečku i pro Ríšu. ( plyšovýho zajíčka s hracím strojkem na zatáhnutí šnůrky..je to úžasnééé)
Tak já končím. Marodi, opatrujte se a šetřete se!
kyti
~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~
jjenny+Jeníček 02/2008+Filípek 71757
9.11.2011 11:55:44
ty brdo, ted mi tu naskákalo spousta příspěvků, které tu nebyli, tak jdu počíst, ale až večer :-)
jjenny+Jeníček 02/2008+Filípek 71757
9.11.2011 11:50:41
ve středu :-) u nás opět ošklivě,teda zamračeno, těžká hnusná obloha :-(
Kyti, neboj to se zlepší ~6~, ale věřím, že je to šok!!!
Já už si pomalu zvykám, že bude Filípek nespavec~n~ a je to pro mě šok po Jendovi, kterej spinkal přes den krásně. Filípek nedokáže přes den spát vic jak 30 minut v kuse, max40 ~n~. Pořád ještě v koutku duše doufám, že se to naučí, ale nevím.
Včera měl den, kroutil se prdíkama a spal za den 4x asi tak 20až30 minut ~Rv takže si dovedete představit jak večer vypadal ~a~. Noci stále krásné, to klepu, ale i tak je to vyčerpávající.
Taky se mi kroutí u kojení a poplakává, pomáhá mi, že ho trošku houpu a jakoby malinko třesu, ale jen lehoulince a to ho uklidí a pije dál.
Přes den toho moc neudělám a večer pak padám ~:(, takže to u nás občas vypadá jak po výbuchu :-(. NO snad se to opravdu zlepší, je to náročné, no ale zvládneme to ~;((

Jojo růstový spurtík prožívá každé dítko jinak , u nás jsem ho teda u Jendy nezaznamenala nijak markantně a u Filípka taky zatím ne ~e~, spíš to spinká přes den m trápí, taky na něm je vidět jak by spinkal, ale nejde mu to , ani v kočárku, včera jsem byli venku přes 2 hodiny a usnul asi 2x a opravdu na chvilneku ~Rv. NO naštěstí se chvíli zabaví pod hrazdičkou tak ho nemusím pořád chovat. A že bych ho dala na terasu do kočárku?? Tak to také moc nehrozí, občas vydřží , ale většinou ne ~a~.

Tak to tu jdu ještě kapku srovnat, za chvíli si přijede paní pro zboží tak at se nelekne ~t~.

Jo jinak se nám miláček ráno na matraci už přetočíl ~t~~t~~t~, ale bylo to z bříška na zádička a se zakloněnou hlavičkou, takže špatná verze ~t~~t~ , no každopádně nemůže nikde na vyvýšeném zůstat sám už ani na sekundu ~t~

Mějte se krásně!!~x~~x~
Zozinka 66370
9.11.2011 10:48:20
Maesto,držím palce ať jste v pořádku anikdo to jiný nelapí...

já teda mám pořád takový ošklivý kašel,snad už se ho teky brzo zbavím,beru hedelix a žádná sláva to není

chci dnes koupit espumisam kapičky,dochází nám lefax,tak to zkusíme...jinak ty laktobacílky to hodně zklidnili,ale stejně během dne a hlavně na noc dávám i ten lefax...a já teda piju heřmánkový čaj a to asi taky pomáhá,prtože docela dobře prdí~;) a já teda taky~t~~q~
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 7860  [Dalších 7240 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.