| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 7860  [Dalších 7780 >>]
Zozinka 66370
24.12.2011 10:51:50
ahojky..

také všem přeji krásné Vánoce plné pohody a klidu.~;)~s~
R+3 44628
24.12.2011 9:23:02
My také přejeme Veselé Vánoce a šťastný vstup do roku 2012!!!

Dneska malý v noci jedl přesně co 2 hodiny, tak jsem k.o. Ale za chvíli jedem k našim do Olomouce na oběd, mamku pustili z rehabilitačního ústavu na 3 dny domů. Pak se vracíme zpátky na 17:00 do Ostravy na večeři a dárečky.

Tak to všichni pěkně prožijte, paaa:-)
MyškaLL 72634
24.12.2011 8:01:50
Hezke ranko :-)
Ja sla spat az v pul jedne...Teda no spat, rovnou jsem uz nakojila, takze z toho hned bylo o hodinu vic :-(

Stromek jsem jeste cely nenazdobila. Jeste mi tam schazi slamove ozdubky a pak takove ty leskle retezy a "snizek".
Protoze jedno patro stromku musel Petr urezat, aby se nam ten obr vubec vesel do obyvaku, ostrihala jsem z toho odrezaneho vetve, nastrkala je do kvetinace a ozdobila. Stoji mi to pred vchodem :-)

Maesto, uz vcera bylonto prso dobry. Asi to bylo fakt jen ucpany a podarilo se mi to odkojit s pomoci obkladu :-)
jjenny+Jeníček 02/2008+Filípek 71757
23.12.2011 23:54:31
Přeji Vám krásný VEČER!!!
Aspoň takto slovně chci Vám přát krásné Vánoce, plné pohody, klidu a porozumnění !!!! A do nového roku samozřejmě jen zdraví a štěstí!! To ostatní přijde samo :-).

Doufám, že se máte dobře, jsem ostuda, moc jsem toho nepřečetla. A jste snad zdraví!!!!
U nás celkem OK, jen to nějak nestíháme a tak nějak to není vánočně naladěno :-(. Jenda zlobí a Filípka trápí více či méně bříško.
Ve 3.měsících měl 67cm a 7,40kg a dostal druhou hexu.Jinak je to velkej šikula a usměvavej!!! Kůžička se trošku lepší, uvidíme a doufám, že to exematik nebude :-)
Mě bylo včera špatně, vypadá to na retenci mlékovodu nevím jestli to píšu dobře, prostě horečky nemám, ale bolí mě celý člověk a hlavně prso ~:(, tak doufám,že se to nerozjede :-).
Doufám, že nakouknu častěji ~;((~;((~;((~;((~;((~x~~x~~x~

stromeček už máme nazdobený, tak ještě neco douklidit a rychle spát~3~~3~~3~
nellys + 3 84720
23.12.2011 21:02:46
ahojte, nedočítám, jen přeji krásné a pohodové vánoce všem.

maja usnul, tak jdem zdobit stromek
Maesta a zlatíčka 15791
23.12.2011 17:30:07
Přeju všem ty nejkásnější vánoce plné lásky, pohody a rozzářených ne jen dětských očí. Pá M.
Maesta a zlatíčka 15791
23.12.2011 17:28:43
Ahojky,
Myško - ta homeopatika zatím nestíhám, ale napíšu - možná to znáš, ale když něco takového ořijda, tak se člověk chytá všeho možného, na prsu bolí vše, ať je to mlékovod nebo zánět - ostatně ten z toho pak vzniká...no ale je tam víc faktorů, raděj to ani nestuduju, protože pak mám pocit, že vše mám.....
Zozinko - teda jsi šikula! ZVládej! Také sem včera balila dárky - do 1h v noci a to mám pro kluky v jedné velké krabici, pro sestřiny holky taky v jedné, pro naše v další.....
R+3 - já to teda míchám v mlíce - protože . mi jinak po všem blinká, jen se to musí míchat dlouho, ale rozpustí se to.
No a ještě ke stoličc a jení barvě - hl. tam nesmí být ty hleny, jinak i když tam hleny nejsou může jít o jakousi biopsii či co - probiotika by to měla spravit. Taky někdy máme do zelena a někdy až do modra - zoxiduje to většinou na určitém druhu i látky či tak.......a taky to ¨může být po železu, kdo berete.....hl. ne hleny a ty se většinou taky upravi probiotikama - prý....
Zozinka 66370
23.12.2011 8:38:31
ahojky,krásný den...

děkuji za vaše poznatky~t~...už si to moc nepamatuju u Míši,ale řekla bych,že to je ok...a dlouho to v plínce neměl,byl hned přebalený~;)

jinak přípravy se zatím celkem daří,zatím se nehroutím~t~..mám připraveno na salát,dnes jen uvařím brambory a večer ho uděláme...já odlehčený,mamka s bráchou taky nějaký svůj a pak klasika,tak budeme míchat a míchat....chci ještě zadělat na vánočku,budu dělat poprvé,pro jistotu máme i koupenou~;)....včera jak děti usnuly tak jsem 2h balila dárečky a ještě jich pár zbývá...tak půjde Martin s dětma na chvíli na prochajdu a já to dodělám.....ještě musím vyluxovat,vytřít barák a nazdobit babičce v pokojíčku stromek,odpo jí přiveze Martin s mým bráchou....no a náš stromek budeme zdobit až budou děti spát,páč to zdobí jako Ježíšek~t~....a je to~R^

mamka doma udělalá polívku a naložila kapra a přijede taky nějak odpo.....tak jako snaží s etaky,ale myslela jsem,že mi třeba pohlídá děti abych to mohla s Martinem udělat najednou,takhle to kouskujeme denně něco....

no a včera nechal Vítka Martin tak breček,že jsem mu fakt vynadala,převlékala jsem nahoře v patře všechny postele,připravovala spaní pro babičku io mamku a on že prý už nevěděl co,tak ho nechal ležel a řvát...ten měl chudák takovej hysterák,že ho uklidnit byl problém....a hlavně plakala protože byl unavený a chtěl spát ajak to přatáhl tak byl problém...~o~~o~~q~...a jak ho pak Vítek viděl tak se na něj mračil a plakal~;)

smad se zítra ješě také ukážu a Vánoce popřeju ~;)
Efka+Barunka 8/06+Terinka 9/11 34852
23.12.2011 7:08:48
Ahoj holky, zítra už se nedostanu, tak přejeme už dnes.
Krásné Vánoce, dětičkám bohatého ježíška. Hlavně všem přejeme hodně zdraví, spokojenosti a vánoční pohody a ostatní už přijde samo. Eva a holčičky.
Handy 38798
22.12.2011 23:20:56
Myško, jj jsme Benešovi. :-)

Díky za pochvalu. ~f~

Tak už dobrou noc! ~h~
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 7860  [Dalších 7780 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.