| R+3 | 44628 | 
| 
 | 
 24.12.2011 9:23:02 
My také přejeme Veselé Vánoce a šťastný vstup do roku 2012!!! 
Dneska malý v noci jedl přesně co 2 hodiny, tak jsem k.o. Ale za chvíli jedem k našim do Olomouce na oběd, mamku pustili z rehabilitačního ústavu na 3 dny domů. Pak se vracíme zpátky na 17:00 do Ostravy na večeři a dárečky. Tak to všichni pěkně prožijte, paaa ![]()  | 
| MyškaLL | 72634 | 
| 
 | 
 24.12.2011 8:01:50 
Hezke ranko  
![]() Ja sla spat az v pul jedne...Teda no spat, rovnou jsem uz nakojila, takze z toho hned bylo o hodinu vic :-( Stromek jsem jeste cely nenazdobila. Jeste mi tam schazi slamove ozdubky a pak takove ty leskle retezy a "snizek". Protoze jedno patro stromku musel Petr urezat, aby se nam ten obr vubec vesel do obyvaku, ostrihala jsem z toho odrezaneho vetve, nastrkala je do kvetinace a ozdobila. Stoji mi to pred vchodem ![]() Maesto, uz vcera bylonto prso dobry. Asi to bylo fakt jen ucpany a podarilo se mi to odkojit s pomoci obkladu    | 
| jjenny+Jeníček 02/2008+Filípek | 71757 | 
| 
 | 
 23.12.2011 23:54:31 
Přeji Vám krásný VEČER!!! 
Aspoň takto slovně chci Vám přát krásné Vánoce, plné pohody, klidu a porozumnění !!!! A do nového roku samozřejmě jen zdraví a štěstí!! To ostatní přijde samo  .Doufám, že se máte dobře, jsem ostuda, moc jsem toho nepřečetla. A jste snad zdraví!!!! U nás celkem OK, jen to nějak nestíháme a tak nějak to není vánočně naladěno :-(. Jenda zlobí a Filípka trápí více či méně bříško. Ve 3.měsících měl 67cm a 7,40kg a dostal druhou hexu.Jinak je to velkej šikula a usměvavej!!! Kůžička se trošku lepší, uvidíme a doufám, že to exematik nebude ![]() Mě bylo včera špatně, vypadá to na retenci mlékovodu nevím jestli to píšu dobře, prostě horečky nemám, ale bolí mě celý člověk a hlavně prso  , tak doufám,že se to nerozjede  .Doufám, že nakouknu častěji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() stromeček už máme nazdobený, tak ještě neco douklidit a rychle spát ![]() ![]() ![]()  | 
| nellys + 3 | 84720 | 
| 
 | 
 23.12.2011 21:02:46 
ahojte, nedočítám, jen přeji krásné a pohodové vánoce všem. 
maja usnul, tak jdem zdobit stromek  | 
| Maesta a zlatíčka | 15791 | 
| 
 | 
 23.12.2011 17:30:07 
Přeju všem ty nejkásnější vánoce plné lásky, pohody a rozzářených ne jen dětských očí. Pá M. 
 | 
| Maesta a zlatíčka | 15791 | 
| 
 | 
 23.12.2011 17:28:43 
Ahojky, 
Myško - ta homeopatika zatím nestíhám, ale napíšu - možná to znáš, ale když něco takového ořijda, tak se člověk chytá všeho možného, na prsu bolí vše, ať je to mlékovod nebo zánět - ostatně ten z toho pak vzniká...no ale je tam víc faktorů, raděj to ani nestuduju, protože pak mám pocit, že vše mám..... Zozinko - teda jsi šikula! ZVládej! Také sem včera balila dárky - do 1h v noci a to mám pro kluky v jedné velké krabici, pro sestřiny holky taky v jedné, pro naše v další..... R+3 - já to teda míchám v mlíce - protože . mi jinak po všem blinká, jen se to musí míchat dlouho, ale rozpustí se to. No a ještě ke stoličc a jení barvě - hl. tam nesmí být ty hleny, jinak i když tam hleny nejsou může jít o jakousi biopsii či co - probiotika by to měla spravit. Taky někdy máme do zelena a někdy až do modra - zoxiduje to většinou na určitém druhu i látky či tak.......a taky to ¨může být po železu, kdo berete.....hl. ne hleny a ty se většinou taky upravi probiotikama - prý....  | 
| Zozinka | 66370 | 
| 
 | 
 23.12.2011 8:38:31 
ahojky,krásný den... 
děkuji za vaše poznatky  ...už si to moc nepamatuju u Míši,ale řekla bych,že to je ok...a dlouho to v plínce neměl,byl hned přebalený![]() jinak přípravy se zatím celkem daří,zatím se nehroutím  ..mám připraveno na salát,dnes jen uvařím brambory a večer ho uděláme...já odlehčený,mamka s bráchou taky nějaký svůj a pak klasika,tak budeme míchat a míchat....chci ještě zadělat na vánočku,budu dělat poprvé,pro jistotu máme i koupenou ....včera jak děti usnuly tak jsem 2h balila dárečky a ještě jich pár zbývá...tak půjde Martin s dětma na chvíli na prochajdu a já to dodělám.....ještě musím vyluxovat,vytřít barák a nazdobit babičce v pokojíčku stromek,odpo jí přiveze Martin s mým bráchou....no a náš stromek budeme zdobit až budou děti spát,páč to zdobí jako Ježíšek ....a je to![]() mamka doma udělalá polívku a naložila kapra a přijede taky nějak odpo.....tak jako snaží s etaky,ale myslela jsem,že mi třeba pohlídá děti abych to mohla s Martinem udělat najednou,takhle to kouskujeme denně něco.... no a včera nechal Vítka Martin tak breček,že jsem mu fakt vynadala,převlékala jsem nahoře v patře všechny postele,připravovala spaní pro babičku io mamku a on že prý už nevěděl co,tak ho nechal ležel a řvát...ten měl chudák takovej hysterák,že ho uklidnit byl problém....a hlavně plakala protože byl unavený a chtěl spát ajak to přatáhl tak byl problém... ![]() ![]()  ...a jak ho pak Vítek viděl tak se na něj mračil a plakal![]() smad se zítra ješě také ukážu a Vánoce popřeju ![]()  | 
| Efka+Barunka 8/06+Terinka 9/11 | 34852 | 
| 
 | 
 23.12.2011 7:08:48 
Ahoj holky, zítra už se nedostanu, tak přejeme už dnes. 
Krásné Vánoce, dětičkám bohatého ježíška. Hlavně všem přejeme hodně zdraví, spokojenosti a vánoční pohody a ostatní už přijde samo. Eva a holčičky.  | 
| Handy | 38798 | 
| 
 | 
 22.12.2011 23:20:56 
Myško, jj jsme Benešovi.  
![]() Díky za pochvalu. ![]() Tak už dobrou noc! ![]()  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.