| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 7860  [Dalších 7050 >>]
MyškaLL 72634
26.10.2011 13:54:23
Holky, co dáváte prckům na ksichtík přes zimní měsíce? Našla jsem u té Linoly, že mají něco do mrazu a ještě jsem na nějaké diskuzi vyčetla toto: Altermed Baby Winter Cream. Cenově to je tak nastejno. Někdo používá Bepanthen, zimní krém Panthenol, bambucké máslo Excipial nebo modrou indulonu, modrou niveu...Tak jsem z toho jelen. Nemám ráda, když krém nějak moc voní, takže Niveu vyřazuju, tak je ovoněná celkem dost. Zase nemám ráda, když je to úplně bez vůně...mám ráda, když je tam nějaká hodně jemná lehká vůně. To je pak příjemný. Od té Linoly mi dost voní ten olejíček, teda jako že se mi to líbí...tak by i třeba ta mast mohla být nějak přijatelně.
Ale pokud máte někdo hodě dobré zkušenosti s něčím, tak se pochlubte :-) Díky
Zozinka 66370
26.10.2011 9:24:43
ahojky,přeji dobré ránko...

Kythi..tak to gratuluji k takovému krásnému spaní~R^,já to měla s Mišulkou,ale bohužel nám to nevydrželo,spala takhle 3měsíce a pak do 2let vůbec..ale to nebude váš případ,jen jsem chtěla říct,že jsem měla taky prsa pak jako betony a byla ráda,když se vzbudila a napila~t~~R^...a pak jsme zase chrněly dál třeba do 10.30..to bylo období super...tak aŤ takhle spinká pořád,držím palce

olejíček taky přemýšlím,že pořídím...
MyškaLL 72634
26.10.2011 3:59:48
Maesta a zlatíčka 15791
25.10.2011 23:55:37
Myško a jaký používáš ten olejíček - není to nějak Olneum....se mi nechce se jít mrknout, co mám pro kluky se podívám jestli je to i pro prďošky - stzrašně se mi líbí, že už nemusím kluky ničím mazat...moc to urychlí celý proces očisty. a jinak ze začátku jsem si právě taky nosila do kýblíku a mám malou vaničku, potože v koupelce ke k nehnutí...ale je malušenká - dolní s vanou i horní jen se sprchážem - prostě u manže doma měli nudličku a tak my máme dbě¨vě ještě menší judličky a ještě dolní jako skoro saunu...běžně 33°a na chodně 15, na kterou se ned vyjde z koupelky........a v horní je zima i v koupelce i na chodbě - takže OK, žádné přechody. Omývám zatím v kuchyni - tam mám dvojdřez a tak jeden je vždy když je malinký novošek na mimčo a druhý kuchyňsky.....

Jsem si Zozinko a Claire vzpoměla, že jsem právě hned ještě i před 1. těhu brala na chrupavky nějaký doplněk stravy a byl pokoj - měla jsem podobné problémy, ale menší....
Maesta a zlatíčka 15791
25.10.2011 23:46:16
Ahojky,
kyti - tiše závidím....
Soniko, tak ať sušička dobře slouží!
Luci - určitě si pořiď odsávačku na vysavač - je to k nezaplacení...opravdu super!Měla jsem z ní strašný strach, když jsem manžovi už při prvním dítku četla návod Dr. který to tak nějak vymyslel, jak si jako vyrobit doma, tak jsme se shodli, že to teda snad nemyslí vážně, že by se synkovi mohl vysát snad i mozek......ale pak jsem ji myslím až u 3. koupila a je úžasná, když jsem viděla ty kvanta soplu, který bych fakt nevytahla.....
Kithiczka 114508
25.10.2011 22:13:28
ahoj holky
tak včera Ríša v noci spal zase skoro 8.5 hodin! Prsa mi málem praskly! ...a to se neprobudil on ale já. Takže jsem ho opatrně rozbalila ze zavinovačky a on se zlehounka zavrtěl a já ho šoupla k prsu. Napil se a spal dál až do rána...a pak celé dopoledne... a večer si zazlobil jen chvilku a na podruhé opět usnul a spí stále.
Uvažuju že si pro jistotu odstříkám prsa...co když zase bude spát až do rána?
Jinak kakání se zlepšilo, kaká 1 až 3x denně.... a roste a přibírá určitě dost! Vidím to na oblečení!
Prsa snad budou ok, úplně mě děsí když spí tak dlouho, to pro prsa není zrovna dobré... ale hlavně že je spokojený.
Moc vás pozdravuju a dohodila jsem další fotky do deníčku :-)
kyti
Soniko+Barunka+Ondrášek 32565
25.10.2011 21:43:02
AHojky, tak jak válčíte? Vidím, že každý má něco, co?
U nás se teda přibírá dost, prsa se mi začala zase nějak hodně nalívat, ale to je asi tím, že Ondrášek pomalu přechází z 2hodinového intervalu přes den na 3hodinový. V noci někdy vydrží i 4 hodiny, ale to jen hned po koupání. Já koupu co 2.den a když nekoupu, tak otírám, jak psala Maestro. Takže "režim" držíme:-)
Jinak Luci, na tu sušičku jsem se ptala já. Zítra jí jdu platit:-))) Mám vybranou Siemens, je to to samé co BOSCH, prý se vyrábí na jedné lince. Už jsme koupili s tepelným čerpadlem. Akorát s tím umístněním...já mám na pračce pult....jako prodlouženou linku, tak chci tu sučičku postavit na to...no uvidím. KDyby to dělalo neplechu, tak to budeme muset říznout a dokoupit ten spojovák. No, tak holky, zase fičím do sprchy.
Jo a Claire, mě teda taky všechno bolí, hodně nohy, kosti...že by to faKT BYLO tím kojením??? Se zeptát gynekologa. Ve čtvrtek jdu pro tělísko. Au. Už teď mám strach. Tak držte pěsti.
Papa
Amelka 14703
25.10.2011 21:28:43
Ahoj holky, omlouvám se, že vám lezu do diskuze - nostalgie mrkla jsem o rok zpět :), nám na lepší kakání pomohl emulips anýz, 2-3 kapky do pusinky po jídle. mají ho třeba tady emulips anýz mně pomohl i s kilama dolů, ale to nemusí zabrat každé. Přeju ať se to srovná, ty plačící drobečci to je hrůza. Jinak jsme měli sab simplex, vyzkoušela jsem i já a kroutilo mě hrozně, au. Měli jsme i Infacol a Latobacílky Baby, ty docela šly, sypala jsem do flaštičky, ale kolikrát malá nedojedla, takže nedostala celou dávku. Tak si to užívejte, hrozně to letí, jen se otočíte a budou běhat ~;((
Luci, Teri06 a Lukášek 110342
25.10.2011 15:15:28
ahojky holky, koukám všechny máme nějaké starosti a nemoci atd. Tak snad bude brzy dobře. Já dorazila z poradny z převážení a opět jejich váha navážila o 200g méně než ta naše což je dost a dost mě to štve. Takže jsme na spodní hranici přibývání a máme dávat když tak příkrm třeba 2x denně podle toho jak bude malý chtít. No flašku už máme vyzkoušenou, s tím problém nemá a je fakt, že když ho vážím před a po kojení tak někdy si dá jen 70ml a dál už z prázdného nechce tahat, je lenivý asi. No uvidíme jak budeme bojovat. Kojení vzdát nechci, beru homeopatika a snad se to urovná.
Dneska mu šlo zase hodně nosem, manžel odsával naštěstí byl doma, on má větší tah a asi pořídíme odsávačku na vysavač.
Malý tedy doma váží 3790 a u dr o 200 méně. Počasí je dnes hnusné, ani ven nepůjdeme, takže Teri opět bude protivná, je tak společenská až hrůza, každý den by někde chtěla být nebo aspoň mít návštěvu.~o~
MyškaLL 72634
25.10.2011 13:32:02
Handy, tak ja zas cetla, ze betonuje Nutrilon a Beba ne. Takze kazdej ma jinou zkusenost a pak se vyznej. Musis zkouset...~d~

Ted ctu ze mel nekdo po Sab simplexu bolavy prdiky, tak to my mame taky, ale nenapadlo me ze to je tim. Jinak ano Laktobacilky mam i ja, od Swissu. Davaji se pekne blbe ty kapslicky. Ja to dam na lzicku a s mlikem se uz neotravuju. Rozmichat to nejde. Takze to naberu na prst a dam ocucat a tak furt dokola. A pak ji dam napit mlicka aby to zapila.

Dnes jsme prvne na navsteve u druhe babicky, ta bydli 15 km od nas. Vzali jsme i Sarinku. Kacku jsme dali v sedacce zas doprostred a ja na jedne strane a Sara na druhe :-) Nufala k ni jen kdyz brecela, jak usnula uz si ji nevsimala :-)
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 7860  [Dalších 7050 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.