| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 7860  [Dalších 7040 >>]
monika+09/11+04/98 114095
25.10.2011 13:00:14
handy, sunar jsme dávali, ale betonoval ho, tak jsme dávali hami a bylo to OK. Kadil, ale stejně bříško bolelo... Tak jsme začli dávat ten baybcalm a od té doby nekaká, jen s rourkou a úplně husté.~n~. Tak s nima dneska končíme, sab nám moc nepomáhal, to měl bolestivé prdíky, kroutil a plakal u nich, po bybacalmu prděl a nebrečel, ale zase nekaká, tak co mám hernajs dělat~n~~n~. Už se mi nechce zkusit měnit mléko, to jsem četla, že není moc dobré, tak fakt nevím, ale když pláče a tečou mu slzy jak hrachy, jsem totál zoufalá~n~
Zozinka 66370
25.10.2011 11:49:42
jmenuje se to přímo Laktobacílky...jsou to kapsle,vysypu to a smíchám s mlíčkem a na lžičce mu to dám..zatím jen 2x,ale možná to docela zabírá...jen se to nějak blbě rozmíchává...dává to myslím i Myška,viď?jak ti to jde rozmíchat?dávám 1 kapsličku na večer...a nebo se to dá do lahvičky s mlíkem....a ten Sab dám jen po kojení,malinko na dudlík,uklidní ho to a tolik ho to už netrápí....může to být i náhoda....ale fakt je,že od té doby mu jdou větříky pěkně a i kajdění líp...

Handy 38798
25.10.2011 11:42:33
Moni, vy dokrmujete viď a není to tím UM? Pokud dáváte Bebu, tak ta prý taky často děti pěkně "zabetonuje". A u někoho takhle působí Sunar. ~d~
Laktobacily by snad už jen z principu tyhle problémy dělat neměly, ne?
monika+09/11+04/98 114095
25.10.2011 11:27:42
Zozi, jaké laktobacílky máte? Nás kapky strašně betonujou, malej má problém s kakáním... Tak musíme zkusit něco jiného než kapky. Teď dostával baby calm a taky se nemůže vykakat~a~~4~
Zozinka 66370
25.10.2011 10:47:43
ahojky...

já také nějak nestíhám,divné,že?~t~~t~

claire...uklidním tě,mám to také..a měla jsem i po prvním porodu,tolik mě bolely kolena,že když jsem šla doma po schodech tak jsem se přitahovala o zábradlí.byla jsem i na oro´toped.tenkrát,na uz bylo něco s chrupavkama..ale pak už jsem se ram nedostala a postupně to´bylo dobré....teď mě taky bolí klouby a hl.kolena,a pravý ukazováček na ruce,kloub.chvílema s ním nemůžu vůbec hnout,ohnout ho a pak je to zase dobré........tak jen doufám,že to zase přejde časem jako minule...a moje sestřenka to měla taky....

jinak u nás Míša stále kašle,ne moc často,ale slyšet jak je zahleněná,dobíráme už léky a Víteček má taky rýmu,v noci pokašlával,jak mu asi ty hleny jdou krku bo co...chrochtá víc,odsát skoro nic nejde,vytírám nosánek mateřským mlíčkem a vincentkou....tak půjdeme odpo s oběma na ko k dr.ať je poslechne a snad dop.co event.ještě nasadit,hlavně Míše,malému asi nic moc jiného nedoporučí.. ať jsme fit...chjooooo.....

jinak y byla noc dobrá,asi laktobacílky a SAB zabírají docela...SAB nakapu pár kapiček ne dudlík chvíli po kojení a ono ho to uklidní a jde to pak dobře ven~;)~R^

MyškaLL 72634
25.10.2011 1:14:52
Maesto, ja bych be umyti taky nemohla. Ja se sprchuju a sprchac pouzivam malo. Ted u me vede jen voda. Kacence do vody davam trochu koupaciho oleje pro atopiky i kdyz neni. Keasne ji to promasti a jemnounce voni. Taky ji neumyvam zadnym mydlem. A s tou zinkou to neni spatny napad. Kdyz si vezmu do loznice do neceho vodu, mohla bych to praktikovatvi takhle. A vanicku si da dvakrat do tydne jako zpestreni. Ted jeste navic bude od pristiho utery plavat ve velke vane :-)

Dneska asi bude divoka noc. Tu minulou jsme se vyspaly tak ted pro zmenu budou zlobit prdici. Rouhle dobou spavame ale dnes jsme vzuhuru. Kackabse kroutila v postylce, paknzacla plakat, prdela... Trochu jsem ji vypomohla rourkou, dala kapicky a ted basti. Snad se to trochu zlepsi....
Maesta a zlatíčka 15791
24.10.2011 22:57:12
Myško nejdůležitější je umývat prdelku a potivé části tředa i jen ží´nkou - pod krkem, pod pažičkama a případně při faldících natírat i víckrát denně.Jinak právě z kožního hlediska se doporučuje umývat mimča co nejméně - mimo plenkovou oblast - tam platí čím častěj, tím líp. samozřejmě žádné vlhčené ubrousky, ale jen voda. Z hlediska režimu a rituálů se doporučuje denní koupání ve stejnou dobu - lze vyřešit také jen tím omýváním....
A moje kamarádka se i s manželem myjou tak 1x2x týdnně, jen při menzes každý den a na rozdíl ode mne nikdy neměla žádnou vaginální infekci, mykouzu či něco podobného - já bych bez umytí ani neusnula......mají vyčteno, že je to tak zdravější a že dnešní společnost je nemocná a má hodně kožních problémů mimo jiné i kvůli častému mytí a tím smýváním ochranné vrstvy kůže.....
tak snad už A. bude spát - zatím se stale chováme, dundáme - bříško, nosík.....
Maesta a zlatíčka 15791
24.10.2011 22:39:33
Hm Myško - technika je všude...já při prvním dítku při kojení strašně moc početla - miminkovské časopisy a knížky. při druhém a třetím + slovíčka - AJ a NJ, ale jen na zk....stejně mi jazyky moc nejdou, protože jim nevěnuju dostatečný čas a tak jak ja se učívala na zk. přes noc, tak tak to u jazyků moc neplatí, takže i když můj dědeček uměl aktivně 6 řečí tak já mám náhled do 5 a neumím nic!!!!TeĎ s A. u prsu datluju tady příspěvky a nakupuju na netu...a přes den pobíhám taktéž s A. u prsu mezi klukama....
Těhulkovský a ani miminkovský časopis jsem si nekoupila a ani nepřečetla ani jednou jak v těhu, tak teď - to bych dřív vůbec nevěřila....

jinak na tom kožním mi doporučovala p. dr. jen umývat pod tekoucí vodou, i v porodnicích v Brně - takže to dělám jako ty, ale jen pod kohoutkem bez mýdla a jen pak natírám modrou indulonou. A. má velice citlivou pokožku a tak zatím nesnese ani mýdlo (ob.)- což mi na kožním pí. Dr. také schválila, prý ty naše děti musí mít kožní problémy, i kdyby nechtěli - po str. rodin. anam. a musíme být u nich opatrní na jakoukoliv kosmetiku....
MyškaLL 72634
24.10.2011 22:14:42
Claire, samozreme se ptam, jestli JÍŠ nejake vitaminy :-) Nejak mi to tam ujelo ~f~~t~
Maesta a zlatíčka 15791
24.10.2011 22:14:29
claire - tož až tak ne - te´d mně bolelo celé tělo, ale to je něco jiného - aý ochrnutí.....nemá to spiš souvislost třeba ještě s porodem, únavou - raději bych řešila s Dr. a přetrpěla nějaká vyšetření.
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 7860  [Dalších 7040 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.