Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MyškaLL | 72634 |
|
|
24.10.2011 22:12:36
Claire, to je mozny, jiz nejaky multivitamin pro kojici matky? Mozna by ses mohla zeptat nejakeho dr. At nemas pak jeste zbytecne nejaky komplikace. Treba to je jen nejaka blbost a bude stacit jist ten vapnik nebo horcik.
Me boli prava ruka, ale to vim ze mam od kojeni jak malou drzim. Jsem lina se vychystavat s kojo polstarem tak to mam za to. Jenze jak mam malou na kloboucku tak si dovolim s ni u kojeni i chodit a chystat si treba jidlo. Je ro teda cimdal horsi, jesteze tak rychle nepribyva na vaze :-D Mit ju jen na prsu tam mam po bradavkach...asi :-P Soniko ja pisu vetsinou z mobilu, takze kdyz kojim zvladam i psat. A nekdy i otevru pocitac ale to mam ten malinky netbook takze me to nejak extra neomezuje jakonkdyz musis jit ke stolnimu PC. Mam oboji po ruce. Mobil i v noci. V tom je cely kouzlo stihani. Jinak bych taky nestihala psat. Jeste si vzpominam, ze jste se nekdo ptali na susicku, ja na to chtela reagovat a pak jsem zapomnela. Ja mam susicku Bosh. Kupovala jsem to zaroven s prackou, takze mam sestavu, mam je postavene na sobe a ten spojovaci dil ma zasouvaci desku na ktere skladam vysusene pradlo. Jedina nevyhoda- pripravila jsem se timto o prebalovaci misto. Takze nemam v koupelne kde prebalovat a tak koupeme za bojovych podminek. Prenasime Kacku vedle do loznice. Mozna i proto koupem jen 2x tydne. Uz me za to pranyrovala jedna holcina, ale nic si z toho nedelam. Musime proste koupat ve dvou a tak kdyz neni chlap doma, nekoupu. Ale ted jsem zavedla umyvani v umyvadle. Stejne jde nejvic o umyti prdelky, takze napustim umyvadlo, dam tam koupaci olejicek a vykoupu Kacce spodek to zvladam sama a neni kolem tolik chystani.Zpet k susickam Pokud mate misto, je jedno, ze koupite susicku jine znacky nez je pracka. Bude stat na zemi. Ale pokud ji chcete dat na pracku, mela by to byt stejna znacka a potrebujete spojovaci dil. Dela se bud s tou vysunovaci deskou, to je drazsi a nebo bez ni. Ja mam susicku kondenzacni, takze ta voda se shromazduje v nadobe ze ktere ji potom vyleju po kazdem suseni. Da se to ale pripojit na odpad, kdybych si dokoupila nejaky hadicky. Bosh je suprova a pak jeste vychvalovali AEG. Ja si hledala na netu set za vyhidnou cenu a nasla jsem ve sleve, lonsky model. Libilo se mi, uz jen ciste esteticke hledisko, ze ma Bosh prosklenna dvirka i u susicky. Takze si jsou pracka a susicka hodne podobny. Pokud budete mit nejaky konkretni dotaz k susickam, ptejte se |
| Claire+Viky04+Jáša09+Vanda11 | 15919 |
|
24.10.2011 21:35:50
Ahoj holky, ja jen nakukuji, nestiham.
mam ale dotaz, mate nekdo stejne potize jako ja? Uz asi tyden me desne boli kosti, predevsim kolouby. Jednou me boli nohy, pak se to prenese na ruce, behem dne me uplne ochrne treba jedna ruka, dost to boli. Prijde me, ze jsem nejaka odvapnena tim kojenim, co myslite? ![]() |
| Soniko+Barunka+Ondrášek | 32565 |
|
|
24.10.2011 21:13:05
Holky čauky, jen hlásím, že žijeme a totálně nestíhám. Jak to děláte, že zvládáte i něco napsat a číst?
Jsem asi pako. Jen krátký update, Ondráš dnes v 8 týdnech 5 290g a 54 cm ) a má svá první 2 očkováni do zadečku. Hrůůůza. Jsem se pěkně zapotila. Bobek malý. Tak papa, fičím, za chvíli se bude asi budit na kojení.Krásný večer a snad bude čast něco dočíst. Jen Romi, hodně sil s mamčou. To je tak asi vše, co jsem postřehla. Papa holky moje ![]() |
| Soniko+Barunka+Ondrášek | 32565 |
|
|
24.10.2011 21:13:00
Holky čauky, jen hlásím, že žijeme a totálně nestíhám. Jak to děláte, že zvládáte i něco napsat a číst?
Jsem asi pako. Jen krátký update, Ondráš dnes v 8 týdnech 5 290g a 54 cm ) a má svá první 2 očkováni do zadečku. Hrůůůza. Jsem se pěkně zapotila. Bobek malý. Tak papa, fičím, za chvíli se bude asi budit na kojení.Krásný večer a snad bude čast něco dočíst. Jen Romi, hodně sil s mamčou. To je tak asi vše, co jsem postřehla. Papa holky moje ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
24.10.2011 21:04:48
Zase zkousime kojeni bez kloboucku a docela se dari. Ale vzdycky se chyti dobre na zacatku a pak kdyz si prso vypije a zmekne, tak uz se pak nechce znova chytit. Takze na zaver kojeni ten kloboucek dostane... Ale jinak dobry
![]() Preju dobrou noc a malo vstavani ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
24.10.2011 15:55:05
Ahojte
Kyti, s hemeroidy nemam zkusenost, tak neporadim. Snad jak rika Maesta ti pomuze ten detralex. Drzim palce at nemusis na operaci. Romi, to je mi lito, ze mamka vypadala tak spatne. Ale neni se co divit. Takovy zakrok s clovekem musi zamavat...a kdyz clovek neni v psychicke pohode, projevi se to napovrchu. Hodne sil ![]() Ja ted cekam navstevu. Dnes jsem se docela vyspala, ale na navstevu jsem zapomnela, tak tu nic nemam Nastesti je to mamina kamaradka a tak jak mamca prijde z prace, neco mi sem prinese. Zatim nachystam aspon oplatky.![]() |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
24.10.2011 15:28:24
Ahojky,
už jsem psala v so. v noci, ale smazalo se mi to..... ATB u mne zabrala - horečka ustala jako když utne, ale vyrazil se obrovský zarudlý flek přes půl prsa, ten už naštěstí vybledl a už jen malinko cítím bolest, ale oproti tomu, co to bylo je to nesrovnatelně lepší. Je to hloubkový zánět, takže zatrvdlina je skryta a ani nešla rozmasírovat.....snad už to bude dobré. No Ročo a právě u nás u staršího bylo min. t. taky jen polovička děcek ve třídě a tak už v pátek syn dostal rýmu, ale jak trám no a už ji má i anežka - od včerejška - soplík tekl, jak z kohoutku, dnes už je to o hodně lepší a může i spinkat - včera jen chvilinkama......naštěstí mám doma odsávačku na vysavač - napřed jsem se ji bála použít u takového drobečka - teprve dnes jsou nám 4 t., ale stajně to jinak nešlo. Romčo zvládej - jednak s maminkou, kež vám ji pustí domů a snad jí domácí prostředí vše ulehčí.40 horečky je moc - snad už vám ATB zabrala a nehorečkujete tak moc a snad to nechytnou ostatní - hlavně nejmladší! Kyti - Detralex mi zabral teda taky výborně do necelého týdne byl klid. Sestra MUdra s ním má taky výborné zkušenosti a dokonce se může hodně vysoká dávka - nevím přesně, ale v těhu i při kojení snad až 3 denně. Snad se Ti také podaří operaci vyhnout, no a pak předcházet.... |
| R+3 | 44628 |
|
|
24.10.2011 14:59:10
Kiti, s těma hem. je mi to líto, doufám, že se ti to spraví, ať nemusíš na operaci
![]() |
| R+3 | 44628 |
|
|
24.10.2011 14:58:12
Ahoj holky,
teda tady to nějak vázne, máme všechny nespinkací miminka?? My jsme byli včera v tom Zlíně nakonec úplně všichni, takže první výlet komplet v pěti a jel s námi ještě můj taťka. U mamky to bylo horší, než jsem čekala. Tak nějak realita před očima, strašně definitivní atd. Nebylo mi z toho dobře. Mamka jakoby zestárla, je to hrozně smutné. Tak jsme tam s taťkou poseděli, snažili jsme se ji zabavit atd. Dneska jí vyndají stehy a pokud to bude v pořádku, tak ji ve středu pustí. Marek byl zatím venku s klukama a potom jsme jeli na oběd a pak do ZOO Lešná. Alex byl neuvěřitelně hodný celý den, spinkal, no zlatíčko. I starší byli úžasní. Když jsme přijeli večer domů, tak Tomík dostal horečku. Dneska ráno už měl 40, je z toho angína a ATB. Dalo se to čekat, když je jich ve škole ve třídě polovina.. |
| Kithiczka | 114508 |
|
|
24.10.2011 10:48:47
Ahoj holky
tak Ríša sice usnul až v jedenáct večer, ale spinkal až do půl 4 takže prsa zase nalitá jak šutr...a pak spinkal až do půl desáté...ted trojčí jak čertík. Maesto co tvoje problémy??? a jak je na tom maminka Romčo?? jinak... asi budu muset s těmi hemeroidy na operaci mám strachdoktor mi dal Detralex, ale nevím nevím...vypadá to blbě.. ach jo nějaký rady? děkuju kyti ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.