| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 7860  [Dalších 7020 >>]
MyškaLL 72634
23.10.2011 20:11:36
Doma je doma, už jsem toho měla dosst.Kačka spinkala i v Tescu. Sem tam ji něco leklo a vzbudila se, ale pak zas usnula. V autě pak pokračovala se spaním i když už asi měla hlad. Hned jak jsme dojjeli, dostala baštu a je spokojená :-) s já asi pudu spat už teď protože mám dost ~k~
MyškaLL 72634
23.10.2011 17:18:50
Handy, mame auto, ale bylo by zbytecny jet dvema autama kdyz se vejdem.Sice natesno,ale dobry. Kocar nebyl nutnej, korbicka stacila, houpali jsme v ni kacku na zemi.Nakup je vedlejsi, jen ze jsou nakupaky po ceste a porebujem fakt jen drobnosti, ktere u nas v obchode nejsou. Zrovna jedeme z navstevy. Premyslim, jestli nezustanu v aute s Kackou. Jeste uvidim.
Klukum se podarilo umistit autosedacku doprostred,sedime s P.po stranach a je to pohodicka :-)
nellys + 3 84720
23.10.2011 11:03:29
ahoj holky,

maesto, vy si teda "užíváte", tak přeju ať atb brzy zaberou a pak už je to u vás jen a jen dobré.
Jinak maximek je taky otesánek už má 5 kg a to je mu měsíc, holt věčně hladovej chlap~j~
jinak dnešní noc jsem měla podobnou jako popisovala jenny, krom maxíka se ještě třikrát za noc vzbudil maja a samo, že v jinou dobu než max, takže jsem se vůbec nevyspala a do toho tu máme na návštěvě tchýni, no naštěstí už dnes jede domů
Handy 38798
23.10.2011 10:47:08
Tomu vztahu se říká - bratránek. Aspoň teda u nás se to takhle říká - bratrův syn je našich kluků bratránec a mého bratrance syn je bratránek. :-)
Užijte si nakupování! Hele a vy nemáte auto, že musíte jezdit i s vašima?

My teda taky máme teď jezdící absťák, protože pořád nemáme to velké auto a do fábie se všichni nevejdeme, takže buď jezdí jen Kája s klukama a nebo já se všema třema dětma, ale všichni jsme ještě nikam nevyrazili. Ani z porodnice si nás kluci nemohli odvézt všichni. Musel jet jen Kája a synáčky hlídal strejda. :-)
MyškaLL 72634
23.10.2011 8:14:41
Dnes jedem s nasima k babicce. Kacenka se zas uvidi se svym "bratracem" Daneckem. Rika se tomu vztahu nejak? Je to syn meho bratrance...
A pak jeste zajedem asi nakoupit do nejakyho centra. Ale nemuzem se rozsoupnot, jedem jednim autem 4+Kacka a v kufru kocar. Mozna jen korbicka, protoze jsme s mamkou vcera do jejich kufru podvozek nedostaly. Ale mozna se vejde, kdyz se sundaji kolecka-v nasem pripade jen 2-ty dalsi jsou bliz u sebe :-)
MyškaLL 72634
22.10.2011 17:26:33
Ahojky,
dopoledne jsme byly s mamkou a Kačkou na farmářských trzích. No nic moc. Každou chvíli nás někdo zastavil a čučel do kočáru. Já s mamou nemůžu nikam chodit. Jak ju ve městě tolik lidí zná, tak je to fakt na prd. A pak se nás chytla její známá a chodila s nama, takže jsem za nima šlla jak vocas...místo abych si to s mamkou užila. Koupila jsem si košík, preclíky a sejra. Ještě budou převánoční trhy a ty mě asi baví víc :-) Ale budu muset buď Kačku nechat doma nebo si ji vezmu do šátku. To už by pak nemuseli být všeci tak vlezlí. Jen ti co znám i já a těch je už pak mnohem mnohem míň :-D
R+3 44628
22.10.2011 13:00:46
Teda napadlo, kontrolovala jsem je samozřejmě, ale nenapadlo mě řešit monitor dechu.
R+3 44628
22.10.2011 12:59:48
Ahoj holky,
co dneska děláte všechny? Je krásně, tak asi jste venku, že?

Tak já jsem včera zajela do porodnice a půjčila si ten monitor, je to nezvyk, když nemusím chodit pořád kontrolovat spící dítě, jestli dýchá. Jsem ráda, že jsem tam byla. Asi stárnu a mám čím dál větší strach. U prvních dvou mě to nenapadlo..
Novot 113844
21.10.2011 23:03:09
jo a ještě kakání, taky jsem nervózní, Kubík nejdřív kakal několikrát denně, pak jednou, většinou ráno, po šestinedělí měl první rozestup 2 dny a teď je to 3 dny co nic. Paní doktorka říkala, že to nemám nechat víc jak 2 dny, jinak mu dát čípek, ale mě se zdá, že pokud nemá žádné bolení bříška, že je to zbytečné. Jen se děsím té nálože, co mě čeká a nevím, jak dlouho ještě čekat. Starší kluci byli průtokáče, pak jako starší miminka kadili většinou 1x denně. Kubík je celej nějakej jinej, pořád je co řešit :-)
Novot 113844
21.10.2011 22:58:07
zdravím po dlouhé době, jsem na tom stejně jako vy, v jednom kole. Většinou něco přečtu,ale už nemám sílu reagovat. Tak stručně co si pamatuji:

Romi maminky mi je moc líto, držím palce, ať to zvládnete překonat.

Maesto ty to taky nemáš lehký, já měla zánět u nejstaršího, vím co to je. Chce to vydržet kojit i přes tu bolest, antibiotika zaberou rychle. Snad to Anežce nijak neublíží, já mám u Kryštofa podezření, že mu to možná rozjelo alegrii. Nikdo jiný v rodině alergik není, tak to přisuzuji všem lékům z období kolem porodu. Posílám hodně síly, potřebuješ ji, a ať si tě doma trochu hýčkají.

Kiti koj jak Ríšovi vyhovuje, určitě ho nepřekrmíš. Kubík má taky přes 5kg a žádný problém v tom paní doktorka nevidí. A Ríša je nádhernej, moc hezký fotky. Taky bych měla nějaké dodat, než Kubík z toho roztomilého období vyroste.

Myšce závidím donášku jídla, já musím vařit každý den, už kvůli Vilíčkovi, a večer si puberťáci taky rádi dají něco pořádného. Takže každý den nakoupit, uvařit, projít psa aspoň 3x, nějakou tu aktivitu s Vilíčkem, začali jsme chodit na hudebku pro děti, Yamahu, bereme samozřejmě i mimíska, který většinou má uprostřed hodiny hlad, tak kojím a zároveň rytmizuji básničky :-)
Taky pokračuji ve studiu výchovného poradnství, už jsem 2x absolvovala 4 hodinovou cestu vlaky do Brna s přespáním u kamarádky a půldenní přednášky. Prcka s sebou. Naštěstí je Kubík strašně hodné miminko, na prdíky tolik netrpí, jde to z něj samo, v noci taky hezky spí, od 8 do 2, pak zase po 3-4 hodinách. Usíná sám hned po jídle, budí se kolem 7, to si chce povídat a smát se na mě, ale já většinou nemám sílu. Jen přes den toho moc nenaspí, jen pokud jedeme v kočárku, to má rád. Doma se po chvilce budí a nechce být v košíku. Už mi vydržel vzhůru i 6 hodin v kuse, ale pak byl protivnej a nemohl usnout.
Taky už jsem oběhala všechny hlavní doktory, gyndu, kyčle, všechno je vpořádku, tak mám radost. Za dva týdny jdeme na první očkování, tak zase budu mít chvíli klid.
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 7860  [Dalších 7020 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.