Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Handy | 38798 |
|
|
21.10.2011 16:11:43
Claire, tak až bude nějaké DMkovská akce na Babylove - mlíka i pleny, tak ti to pošlu. My z DMka využili jen slevy procentuelní - protože kupuju pro Kárlího ty ekopleny Alana (pro Maří jedeme v látkovkách) a pak jsme teda kupovali Sunar, když byl větší, ale to nás teď nějaká netrápí. Kája ho nepije (on teda odmítá mléko v jakémkoliv skupenství, kromě některých jogurtu a sýrů) a Mařenka snad ještě minimálně do března vystačí s mým mlíkem a pak uvidíme, kdy se odstaví a přejde na UM.
![]() |
| Claire+Viky04+Jáša09+Vanda11 | 15919 |
|
21.10.2011 14:41:53
Kiti, neni zas, no kdybys mela na revans nejake kupony do DM drogerie, tak by me zajimaly predevsim pleny a susene melko od Baby love. nebo nekdo ostatni, kdo by mel a nevyuzil, tak bych to uvitala. Starsi jasa je jeste na plinkach, tak mame giga spotrebu,ale pouzivame jen ty babylove |
| Kithiczka | 114508 |
|
|
21.10.2011 14:12:23
Jo a přidala jsem nové fotky do deníčku... je tam Ríša asi desetkrát jinak
![]() a Claire - děkuju! ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
21.10.2011 14:02:04
Já osobně jsem pro lahvičku s pomalinku tekoucím dudlíkem než pro alternativní způsob - stříkaačkou po prstu. A to z jednoho prostého ddůvodu. Po prstě to je sice možná podobné prsu, ale zas to teče rychle a pak je špuntík udiven, když z prsa to tak dobře neteče a nechce se mu tahat. Z flašky naopak tahat musí, když to tak moc rychle neteče. Ale je důležitý teda asi zvolit správnej sosáček
![]() Kamošce dokonce malá nechtěla pít z flašky, protože právě to pomalu teklo a jí se nechtělo tak tahat a z prsa jí to teklo asi líp, nevím. Kazdopádně to je ten stejný dudlík co máme my. Máme to od ní. Kdybych neměla mlíka tak akorát, tak bych asi taky odstříkávala..jenže pro mě je to trochu trápení se. Takže já odstříkávám jen fakt když mám zatvrdliny, to pak je záruka, že to poteče a že odstříkám nějakou rozumnou dávku. Takže v mrazáku mám dvě asi 120 ml. Já tam postupně přilívala,tak nevím přeně. Jak říkám, já odstříkám prostě málo. Mám AVentku s páčkou |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
21.10.2011 13:53:32
Claire, to je fakt, nesmí být ta skleněná plná. Ale stejně, lahvička mi přijde z tenkýho skla, to bych se bála, ale skleničky od kojenecké výživy jsou bytelnější
![]() A teda závidím že odstříkáš tolik. To se mi ještě nepovedlo. Max sto a jen jednou. Ale zas tak casto neodstříkávám. Ráno, jak jsem měla tvrdý prsa, jsem si krapet odstříkala, jen do úlevy, jinak jsem nechala hodně odpít Kačence. To jsem odsála jen dvacet. Chtěla jsem jí to pak lupnout u dalšího kojení a já debil si to vylila...jsem tak neuvěřitelně gramlavá...to už trvá od těhotenství...asi jak spěchám, když řve nebo já nevím...No zbylo tam tak na lžíci, tak jsem do toho kapla aspoň ty dvě kapky Vigantolu a dala jí to...a nadávala jsem teda jak špaček. Si demoluju prsa odsavačou a pak to bez užitku vyleju... ![]() |
| Claire+Viky04+Jáša09+Vanda11 | 15919 |
|
21.10.2011 13:41:59
Kiti, postovny reses, treba nekdy budu potrebovat neco poslat ja
![]() Luci, ne nebojim, byla jsme vybátá s prvnim prckem, to jsme cetla vselijaky ty prirucky a slysela v nemocnici, ze davat lahev a kojit dohromady se nesmi, ze se pak mimino nechytne atd. takze jsme s prvnim prckem byla skoro rok doma, nikam jsem se bez ditka nedostala. ¨ Kdyz jsem cekala druhy, tak jsme se o to vic zajimala a precetla jsem si ne prirucky, ale primo diskuse od maminek, jake s tim maji zkusenosti a az na jednu maminku, ktera mela predcasne narozene mimco, vsechyn psaly, ze mimino normalne pije s flasky a s prsa a ze s tim zadne problemy nema. tak jsme to u jasika udelala taky, nebot uz byt dalsi rok doma jsme nechtela. Druhy tydne po navratu s porodky jsme hned nastoupili na flasku s dudlikem a davala jsem mu to dle potreb. ne ze bych zase kazdy den nekam rajzovala, ale jit si v klidu do mesta bez deti a nechat hlidat ditka treba mamkou bylo k nezaplaceni. takze ted to aplikji opet u Vandy uz tydne a v pohode. vandys sosa s prsa i s flasky, zadny problem a ja jsme rada, ze muzu do mesta, do prace a taky na rajz ![]() |
| Kithiczka | 114508 |
|
|
21.10.2011 13:33:51
aha!
![]() ale tvoje miminko je starší, myslela jsem, že se tohle nekakání týká až právě starších miminek cca po šestinedělí... ale stejně jsem klidnější! Asi mne mate jak všude píšou, že denně 2 -6 pokakaných plínek no a my...ted max jednu denně a předtím skoro pokaždé...a to nedávám žádné laktobacilky ( ačkoliv asi začnu. Ríšu ted kojím po 4 hodinách ( - + 15 minut vpřed či vzad) a většinou 10 max 15 minut. Tak uvidíme. Ted je po obědě, trošku pokukoval, pak si zaplakal a ted to vypadá, že zabírá tak si snad odpočinu i já. Je to fakt bezva, že to tady s vámi můžu všecno probrat! Je to úleva vědět, že na to není člověk sám. Když si vzpomenu jak jsme řešili bříška a pupíky...a ted řešíme naše miminka je to krásnééé ![]() ![]() |
| Luci, Teri06 a Lukášek | 110342 |
|
|
21.10.2011 13:27:55
Kyti my máme doma nekakací miminko, kaká max 1x týdně už jsem si zvykla. Neřeším to prý jsou daleko i delší intervaly u plně kojených děti.
|
| Luci, Teri06 a Lukášek | 110342 |
|
|
21.10.2011 13:24:38
Claire a když tedy dává malé mlíčko manžel tak jak? z flašky s cumlíkem??? to mě zajímá a nebojíš se, že pak se nechytne prsa?
Kyti tak mám ve skleničkách, jinak taky jsem dostala tip na sášky z drogerky takové ty uzaviratelné pevné jsou v Rossmanovi a nestojí moc a jsou menší, ale já nekupovala zatím. Zdá se mi, že nemám moc mlíka holky tak jsem zvědavá na to přibírání malého a jinak železo už nespadlo dolů, ale ani nijak nenarostlo, takže dávám stále kapičky za 14 dni odběr, snad to zabere bobek malý. Ten monitor dechu bych asi taky brala v záruce. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.