| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 7860  [Dalších 7000 >>]
Kithiczka 114508
21.10.2011 13:13:40
Claire to bys byla moc hodná,jestli tě to nebude obtěžovat. Jak se ti budu revančovat? alespoň na poštovné??? (stačí zaslat číslo účtu)
Moje adresa je: Marcela Koutková
ZŠ Maršovská s rozšíř. Hv
ulice Bohosudovská 171, Teplice 415 10

a holky děkuju . opět jste mne uklidnily, jsem holt maminka plašinka... ale stejně vidím jak moc tlačí, tak by to chtělo ty laktobacilky...a ještě jednou poprosím jak se jmenují? a za kolik??? ty prdíky nás stále tráápí..
Jinak já to chci do té ledničky jen pro případ nouze, kdyby něco. Jinak kojím stále z prsa...ale říkala jsem si náhoda je blbec..tak abych to měla pojištěné...

děkuji kyti
~x~
~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~
Claire+Viky04+Jáša09+Vanda11 15919
21.10.2011 12:41:42
Jinak Kyti, jestli chces na zamrazovani ty sacky od Aventu, tak ja ti je GRATS poslu, mam jich jeste skoro celou krabicku po Jasikovi, ja jsem totiz pouzivala ty sklenicky, jak ti pisu
21.10.2011 12:39:57
R3 - kup si na MMB novejsi v zaruce tak, aby jeste byl v zaruce pote, co ho dopouzivas.
Ja si koupila n MMB monitor Nanny za 1300,- a zaruka u nej byla jeste vic, jak tri roky. Oni ted na tu Nany davaji zaruku 4 roky.
Pak to zase za tech 1300 v pohode prodam, takze to budu mit vlastne zadarmo.
Takto jsme to udelala i pred dvemi lety u jachymka a opravdu jsme to za stejnou ceny, jak jsme koupila i prodala~;)
21.10.2011 12:37:25
Kyti, sklenena neprasne, pokud ji nenaplnis az uplne povrch. ja MM davam klasicky do sklenicek od vyzivy uz od prvniho prcka a nidky me v mrazaku nepraskla. Davam do nich i normalni jidlo pro Jasu, kdyz me neceho zbyde.
Plastovych totiz uzaviratelnych mam malo a sklenicek na MM mam hodne. Navic mala na jednu davku vypije kolem 150ml, coz je tak akorad, co najednou odsaju, tak se mi ta sklenicka nezaplni plna a v pohode ji uschovam.
Ja teda prevazne kojim, ale kdyz nema jdu, tak mam narychtovani hned na nekolik davek. treba dnes jsu s kamoskou na videoprojekci a pak ejste urco nekam se vrtneme, takze drahy bude mit pro Vandus nachystane tri davky a zitra zas rano jdu na burzu, tak mam uz nachystane v mrazaku 8 sklenicek po 150 ml.
R+3 44628
21.10.2011 12:33:57
Ahoj holky,

potřebuju radu :-D. Nakonec si ten monitor dechu raději pořídím, je fakt, že pak budu spát lépe a i během dne pořád nebudu muset kontrolovat, jestli dýchá.. Mám možnost koupit z MMB po dvou dětech za 700, je z roku 2007, nebo si půjčit v porodnici za 900 za půl roku. Co byste volily vy? Přijde mi, že u těch porodnicových je to lepší, že jsou kontrolované a v záruce, což u toho z MMB není..

Maesto, ať to honem přejde, zánět je blbý. Máš i zimnici? Já jsem to měla u Tomíka a bylo hodně nepříjemné.

Kyti, já mám taky kelímky Avent přímo na odsávačku, dávala jsem do nich potom i mrkvičku atd. Ale kamarádka skladuje mlíko normálně ve vyvařených skleniček od přesnídávek.

Bellinka+Šimonek03/2011 107778
21.10.2011 11:21:46
Holky, prosim podporte iniciativu za bezpecny porod, lze podepsat i elektronicky!!! Dostala jsem zprávu, neověřenou, že jednání proběhne v parlamentu už v
pondělí - spěchají na to přesunuli to na dřív....

www.normalniporod.cz
Ja-a-deti 84136
21.10.2011 11:15:14
Kyticko, to (ne)kakani je v poradku,kojene deti nemusi kakat kazdy den. Mala se vystolicuje taky tak 1x-2x tydne. Co se tyce uchovavani mleka v mrazaku-ja to nikdy neresila,ale kamaradky mely nejake sacky od aventu,ktere byly urcene prave ke zmrazovani MM. Zkus se kouknout na jejich stranky.

Maesto, preju brzke uzdraveni ~6~

Hlasim se do klubu Nevyspanych matek ;) Maruska mi koncertuje pravidelne kazdy vecer mezi 20-24hod a jsem opravdu rada,kdyz ma pak aspon 3 hod pauzu. Nejhorsi je,kdyz se probudi kolem 5. ranni a ja pak nemuzu usnout a v 6 taham kluky z postele,aby sli do skoly ~8~
MyškaLL 72634
21.10.2011 10:52:17
Kyti, ja mam spesl poharky z plastu co byly u odsavacky. Ale pokud je ta lahvicka plastova, tak je to OK. Sklenena by praskla. Ale slysela jsem, ze to holky davaji do sacku na led. Ze si pak uloupnes kolik kosticek potrebujes ;-)
MyškaLL 72634
21.10.2011 10:47:31
Kyticko s tim kakanim to je v poradku. Kacka to ma zrovna tak. Myslela jsem, ze po tech laktobacilkach. Najednou jakoby prestala kadit a kaka tak kednou za den. Predtim temer v kazde plince bylo trochu. Ted ale jak je to jednou za delsi dobu, ma tam peknou nadilku. Nerourkuj ho pokud to neni uplne nutny. Zvykne si a pak nebude chctit kakat sam. To vis s rourkou se nemusi namahat :-D
Zanetu se taky bojim. A prestat kojit se nemusi, vlastne by to byla velka chyba. Ditko z tebe musi to mliko furt tahat ven, jinak by se to spis mohlo zhorsovat. Neco jinyho by bylo, kdybys kvuli horeckam o mliko prisla :-(

Uzij si hezky vylet a nezmrznete :-)

My zitra pujdem do mesta na farmarsky trh a v nedeli pojedem k babicce k Chropyni :-)
Kithiczka 114508
21.10.2011 10:39:38
jo a holky...! prosím do čeho uskladňujete MM v mrazáku?
Já odstříkala jednu dávku ( poprvé) a dala jsem jí do normální dětské lahvičky ( vyvařené) na mlíčko a do mrazáku. Ani nevím jestli to ta lahvička snese! Tak prosím poradte. Díky. kyti
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 7860  [Dalších 7000 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.