| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 7860  [Dalších 6990 >>]
MyškaLL 72634
21.10.2011 10:38:49
Monci, tu Medelu na obe prsa asi meli v porodnici. My jsme stejne dostaly jen jednu nadobku tak jsme se pripojovaly jen na jednu hadicku, ale byly jsme tam na jedne odsavacce dve.Nastesti se nestalo, ze by byla zcela obsazena kdyz jsem tam sla. To by me trefilo pri tom vsem v porodnici. A vic jich tam nebylo. Ale mozna uz to byl starsi typ. Asi odsavala dobre, ale prsa jsem z ni mela zniceny, jak jsem se snazila odsat co nejvic a byl to teprv rozjezd, ze...
Kithiczka 114508
21.10.2011 10:33:56
Ahoj holky,
teda to je běs.
Jenny máš to náročný!!!! Maesto zánět v prsu nutně neznamená přestat kojit doufám? Jak to zvládáš???
Jinak vy co máte další dětičky co se v noci budí to je fakt mazec... já dnes v noci vstávala i kvůli pejskům, protože v noci něco řešili kvůli pelíškům.

Jinak Ríša usnul v devět ( hodinu po uložení do postýlky!, pak se vzbudil ve čtvrt na dvě a pak ve třičtvrtě na pět.. no a uspávání po kojení taky vyjde cca na 40 minut i dýl.. Jsem ráda, že to takhle nemám sama. v noci po kojení taky ještě přidržuju dudlík a poctivě Ríšu ukládám do postýlky...ale je to mazec ( ps. ukládám do postýlky i kvlůi tomu monitoru dechu co mne vyplašil)

ale co mne trápí už druhý den, ráno se probudil s prázdnou plínkou...včera právě taky a nakonec kakal až odpoledne...no a večer zas nic...tak jsme dali rourku a vyjelo toho z něj hodně...
dnes ráno zas prázdná plínka, tak čekám jestli se zase nevyprdí a nevykaká do odpoledne sám..ale jsem z toho zmatená..všude píší, že to kakání po delší době je až po šestinedělí a později..tak já nevím... :-(
včera jsem to tu tak poctivě popisovala a pak koukám - můj příspěvek tam nebyl!

No nic...:-( dnes jedeme do hor ( ostrov u Tisé) - Péta tam jde zapíjet s kamarády horolezci Ríšu a já mám přislíbený vytopený pokoj nahoře. Takže sebou beru chůvičky, monitor a místo postýlky kočárek. Samosebou šátek, bez kterého to asi nepůjde...a doufám, že čerstvý vzduch Ríšánka trochu unaví...

Tak jsem se vypovídala! Holky jste statečné!
Zánět prsu nezávidím doufám, že mne to nepotká je to noční můra... a ostatní bolístky doufám, že brzy přejdou.( Ríšovi slzí jedno očičko!)

Přeji krásný den - víkend!!!!
kyti~x~~x~~x~~x~~x~~;((~;((~;((
Luci, Teri06 a Lukášek 110342
21.10.2011 8:10:46
ahojky holky, koukám je to všude náročné, u nás taky teda. Dnešní noc teda luxusní spal skoro 8 hodin, večer od 19 do 23hod nespal a nosili jsme, teda spíš já a den předtím katastrofa od 18h do 23 hod na rukách bez manžela do toho Teri no a budíček malej ve 4 ráno a bolesti znovu pak usl v 6,30 jenže na 7,30 jsme měli být na odběru krve, takže jsem byla hotová a jak jsme přišli tak jsem lehla s ním po kojení. Držte palce s tím železem. Jinak váhově taky to není nic moc, smetanu asi nemám, zatím je to drobek tak uvidíme, převážit jdeme až v úterý tak jsem zvědavá co dr řekne.

Maesto držte se, to stále něco že.

Romi Tobě posílám hodně sil ať to mamča zvládne a vy taky.

Kyti vynechat kojení je asi stejně nereálné, tak koj jak si řekne a do roka to vyběhá to se neboj. ¨

Dál už si nepamatuji, každopádně se mějte hezky a prdíky a jiné starosti ať jsou brzy fuč.

:-)
monika+09/11+04/98 114095
21.10.2011 8:04:17
Zdravím holky, tak si zase prd pamatuju, jen Maesto, fakt ti nezávidím... Nemáš to vůbec lehké. Malej včera zlobil celý den a i v noci, nevím co mu je.. Teď už chrní 3 hodiny, ale já samozřejmě ne, houpu ho, když začíná kníkat, aby se aspoň někdo, jako ON vyspal~t~. Si mezi víčka strčím asi sirku~t~. Ještě že máme taťku, půjdu spinkat po obědě. Teda, ale mít ještě dalšího mrňouse, jak tu čtu, bych se zastřelila a pak šla ještě pro jistotu utopit~t~~t~~t~ Jinak Myško, já mám odsávačku od medely harmony ruční a teď tu elektrickou na obě prsa a to je velká úspora času~R^
MyškaLL 72634
21.10.2011 5:49:19
Ahojte, Kacenka si konecne zas prispala a od kojeni ve 23h se vzbudila az v 5, tak jsem se zas konecne trochu vyspala. Ale taky to usinani bylo dlouhy. Porad ji vypadaval dudel a ona se rozcilovala a ja se zarekla, ze ji do postele nevemu. Ze proste pekne usne v postylce. Takze jsem asi hodinu kazdou chvilku sedela a drzela dudel a cekala az zabere. Jak jak jsem na chvilku lehla, zas nanovo ji vypad a tak furt dokola. Ale teda pak usnula poradne ~b~
Akorat zas prsa tvrdy... A jak tady ctu, ze ma Maesta zanet, tak jsem se lekla...No budu muset jednonasi odstrikat. Z obou mi to Kacka asi nevytahne. Mozna i jo, ale pak by zas blinkala....
Maesto, jak jsi k tomu prisla? Ofouklo te? To je fakt naprd...Kdyz uz mas konecne perspektivu, ze bude vse OK, tak se vysere zas neco jinyho. Drz se, at je brzo lip ~x~
Jenny, ty si v noci teda uzijes... A to ja si tu stezuju, ze si Kacka pridala jedno kojeni (dnes je to zas vyjimecne lepsi)....Tohle by me teda zabilo...ja jsem takovej medved brtnik. Potrebuju hodne spinkat. Uz ted to je narez, ale jeste mit druhy ktery se budi jindy ~8~ Vydrz to, posilam aspon ~6~
jjenny+Jeníček 02/2008+Filípek 71757
20.10.2011 22:02:43
Maesto~6~ teda u Vás se to fakt sype ~6~ tak ať jsi brzo v kupě a malá ať je taky OK,
Já teda kojím kolem 19,30 pak kolem 1-2 hod a pak kol4-5 takže jsem v mohle happy, ale právě, že teď od těch 4 už se dost často kroutil a poplakával do 6 a to už zase vstává ten starší ~o~:-)
jjenny+Jeníček 02/2008+Filípek 71757
20.10.2011 22:01:05
zdravím, vůbec jsem nedočítala ale jak jsem dala aktualizovat, tak jsem tu něco zahlédla o vynechání kojení u Kyti, to je naprostá blbost ne? ~e~
Uklidním tě, ve 3. týdnech měl Filípek 5 kg a 58 cm (přibral 1,1 kg od narození a vyrostl 5 cm) a dneska jsme byli na 6týdnech kontrole a měl 6,1 kg a 60 cm takže docela hukot a dr. k tomu vůbec nic neřekla ~t~~t~~t~~t~
No je to prostě kus chlapa ~t~~t~ takže si myslím, že je zde suveréně nejtěžší miminko, že? ~t~ a to ho kojím pozor pouze tak 4-6 minut déle rozhodně ne ~t~, prostě má pumpu dost výkonnou ~t~~t~~t~.

Bohužel ho trápí občas bříško a nejlépe odpolende a k ránu mezi 4-6 hodinou ~:( a ted ten poslední týden je zajímavý, protože se začal ještě ke všemu budit Jenda , nějaké noční můry, či děsy a děsně plakal a nedal se utěšit, taky třeba 2-3x za noc a nejlépe vždy když spinkal Filípek, takže já spala taky v kuse třeba max hodinu a takto to šlo celou noc ~n~, no trošku náročné.

Dneska to vyvrcholilo tím,že ve 23 šel Jenda na wc, pak v 0,30se budil s pláčem, v 1 se budil Filípek na baštu, ve 2 Jenda ještě nespal a běhal po baráku ~o~ a ve 3 hodiny jsem se otáčela ve spánku v posteli a moje noha na něco narazila ledového a ono naše starší dítě sedělo v posteli mezi náma a hrálo se s tatínkovou čtečkou a bylo vysmáte jako v poledne ~e~ no já nevěděla jeslti se smát nebo křičet, jsme ho mohli zhodit z postele nechtěně ~a~ a ve 3,30 když jsem konečně opět usínala, tak jsem slyšela, že opět vylezl z postele a hraje si s chůvičkou ~q~ a to už jsem teda opravdu nepříčetná na něj vlítla a někdy kolem 5 se budil Filípek na baštu , takže opravdu super noc ~:-D a takto to bylo párkrát za sebou a já už teda usinám ~d~, ale dneska to byl asi největší brutál. Doufám v lepší dnešní noc a přeji všem dobrou noc.
Snad se mi podaří zítra něco dočíst. Teď je to zase kolečko doktorů po šestinedělí, dneska malej, v pondělí jdu já na gyndu v úterý ráno jdeme s Jendou na oční, udělalo se u něco v očíčku a pak na kyčle tak to bude zajímavý začátek týdne :-)

dobrou s kobrou ~h~~3~
Maesta a zlatíčka 15791
20.10.2011 21:55:33
Ahojky, zdravím - tak mám zánět prsu!!!už beru ATB - to si teda vybíráme - včera poslední ATB u malé dnes já sama začínám dlší!!!!Horečky kol 39!!!jen aby malá už byla OK.
Přibírání zavidím a taky kojení v noci až i po 3 h!!!my po tech ATB kojili do půlnoci furt, pak po 2h někdy i po 3 teda, ale bříško po ATB nás trápí víc než před tím...........
Kithiczka 114508
20.10.2011 21:28:52
Ahoj holky
tak jsem vám odpoledne psala příspěvek a ted koukám a on tu není :-o
no nic, tak snad zítra až budu mít víc času tak popíšu co se stalo.
Jinak přeji krásný večer a klidnou noc ( ne jako my, vstávala jsem od tří hodin každou hodinu)
kyti
maska 59733
20.10.2011 20:38:36

Maesto, muzu ti v Brane koupit snappi a poslat, napis mi kdyztak mail...mozna pujdu uz zitra, potrebuju separacky. Kdybys jeste neco potrebovala, tak napis.
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 7860  [Dalších 6990 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.