Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ja-a-deti | 84136 |
|
|
20.10.2011 14:29:32
Zdravim vsechny, nejak nestiiiihaaaam cist ani psat
. V pondeli jsem behala po uradech a jen tak tak jsem stihla neurologii s malou. Budeme cvicit Vojtovu metodu,na 1. rhb jdeme zitra,jsem na to zvedava. Jinak mala uz ma 4kg .Taky uz se zacina usmivat,coz je prijemna zmena. Nosim ji hodne v satku a vedet,jaka je to parada,poridila jsem si ho uz u prvniho,maximalne u druheho ditete :) R+3, zahledla jsem letmo zminku,ze maminka je uz po operaci,doufam,ze se ji dari lepe a nema komplikace Mysko, z tebe vse pada? Tak to tise zavidim,na me zase vse praska a nejsem schopna se donutit k nejake protiakci Poradne jez,at te mala nevycucne ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
20.10.2011 13:17:38
Taky nemám co nosit...všechno ze mě padá...do všech gatí rvu pásek
No ještě to není tak strašný, ale jestli si to nepohlídám bude ze mě kost a kůže Aspoň obědy mi teď maminka nosí z práce, tak si je dávám vždy druhý den, protože maminka chodí až po čtvrté domů. ale je fajn že aspoň nemusím ještě řešit vaření. Chlap se holt o sebe musí postarat sám...![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
20.10.2011 13:12:52
claire, já ne
to je tak, když si nepohlídám to pitomý mykání a to se tomu tak snažím vyhýbat a mluvit o malé jako o ní a ne o nás ![]() Já jsem ráda když zvládnu 3 jídla denně. Taky kvůli tomu hubnu. Už mám míň jak před otěhotněním (a to jsem se bála, abych nabraná kila dala dolů... ) |
| Claire+Viky04+Jáša09+Vanda11 | 15919 |
|
20.10.2011 12:23:03
Kiti, v pohode, 4300g ve 4 tydnech je uplne normalni vaha, Vanda ted taky vazi asi tech 4300 a to je holka. Ale meri 57.
jachym mel ve 4 tydnech dokonce 4,5 kg a taky 57 cm. takze koj a nestesuj se. teda Mysko, ty bastis po 3 hodinach? To mas takovy hlad? Ja takto jedla hlavne v tehu, ted uz ten apetit nemam moc velky. No a hlavne chci se zase vejit do svych kalhot, predstavte si, ze 4 tydny od porodu nosim stale tehu obleceni, nebot se do jineho nevlezu ![]() Vandus je stale hodne mimco, hezky spinka, dobre basti, skoro porad jen spi a vzhuru je minimalne. Boleni briska u ni taky obcas probiha, ale kapky to za kratko spravi. Spis me zlobi ten nejstarsi syn, ve skole donesl dve poznakmy hned ve dvou dnech a taky ho navic vyhodili z Pionyru ![]() Decko jedno zlobivy! ![]() |
| Efka+Barunka 8/06+Terinka 9/11 | 34852 |
|
|
20.10.2011 12:18:27
Ahoj holky, tak my už máme taky po poradně. Terinka má 4090 g. Ještě jsem jí před vážením pěkně nakojila a vzhledem k tomu, že kajdila až dneska po týdnu, tak má ve skutečnosti i o nějaký gramík míň
Jak je dlouhá netuším, naše dr. neměří, měří jen obvod hlavičky.Jinak musím říct, že vaničkování bylo super. Terinka si to užívala, tak jsem si zaplatila 10 lekcí a budeme plavčit každé úterý. Jsem ráda, že se jí to líbilo, pak můžeme pokračovat rovnou plaváním v bazénu. Vychází to sice někdy na přelom ledna a únoru, ale naštěstí se pak dá chviličku v bazénu pobýt, tak snad to zvládneme. Lehce jsem vás dočetla ráno, ale teď už si nic nepamatuji. Jen Kitičku, nechápu jak dr. může říct u kojeného mimča vynechat jedno kojení. Teda netuším jak bych to dělala. My kojíme docela často. První noční kojení je po 4 hodinách a pak po 3 hodinách. Přes den klidně i po hodince, jak si Terez řekne. Holky já mám asi opravdu vykojený mozek, já si prostě z rána nic nepamatuji. Teď si jdu udělat oběd a budu se snažit vás dočít znova. |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
20.10.2011 12:10:53
Byli jsme v poradně a zase jsme nedoosáhly na 4 kilovou hranici. 20 gramů nám chybělo. Ráno se notně vykadila...to bude ono
A naše paní doktorka? No jooo, vypadáš spokojeně, taková čiperka...holt budeš z těch dětí co tolik nepřibírají. A víc neřešila. Jen zkonstatovala, že máme od porodu půl kila nahoru... Uf. Ještěže je rozumná. Ptala se jak často jíme, jestli po 3 hodinách, tak jsem jí řekla, že tak...tak byla spokkojená.Našla jsem u sestřičky u přebalováku leták na kojenecké plavání, takže u nás to taky funguje, že chodí instruktorka domů. Už jsem jí volala a ptala se na cenu. Asi už to domluvím na příští týden. Moje maminka z toho bude značně nervozní Ona je tragéd a hrozně se bojí, tak jsem zvědavá jestli se bude chtít přijít podívat, jak si malá plavčí ![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
20.10.2011 10:16:26
ahojky..hezký den
tak my dnes měli noc nic moc..každou chvilku vzhůru,Vítka trápilo bříško,tlačil,plakal a nešlo mu to ven...nemohl pořádně zabrat celou noc,na chvíli ho uklidnilo jen prso..navíc i trochu ta rýma...mám kolem postýlky a kolíbky mokré plínky a snad to bude dobrý.... |
| Zozinka | 66370 |
|
|
19.10.2011 20:03:29
no a Michalka se pak vytáhla,je pořád v pohybu,hrozně ohebná,pořád nějak tančí,skáče a podobně a nemá šanci moc přibrat..jídlu moc nedá,no po mně není
...největší přání k Vánocům je trampolína a ta musí být,to by byla strašně zklamaná...a taky se chystáme začátkem listopadu na tu gymnastiku...viděla v TV gymnast.aerobik a hned to zkoušela a jde jí to,točit se na rukou a mít nohy ve vzduchu a bravurně zvládá roštěp...sama se to naučila...je prostě gumová a skákací![]() takže bych se,Kythi,nebála,že z toho Ríšánek nevyroste... |
| Zozinka | 66370 |
|
|
19.10.2011 20:00:19
Myško,mně zase nepřijde nějak extra hubená,určitě bude kontrola v pohodě,uvidíš!tak ono se říká,že kojit opravdu tak těch 20min max.páč pak oni spíš dudlají a uspávají se tím..ale já to tak měla u Michalky taky,ona u toho prostě usnula a já taky a tak jsme prostě spaly ,jen jsem se v noci na kojení vždycky otočila na druhou starnu...nebylo to dobře,ale ona tak špatně spala,že to byla jediná možnost jak se vyspat...a byly na prd všechny možné rady..těch jsem pak měla až po krk,páč já jsem byla vzhůru a ne ty chytré radilky....Míša se budeila od 4měsíce po 20minutách,byl to mazec...ale pak prostě spala s náma v posteli a u prsa........
Víteček je jinej,ten si dá těch zhruba 8minut,odpojí se a spí..já někdy usnu taky tak to musí být pohled,prso ven a oba spíme ![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
19.10.2011 19:56:21
Myško,krásná fotečka...taky jsem přispěla troškou do mlýna,ale ne teda umělecky
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.