| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 7860  [Dalších 6970 >>]
MyškaLL 72634
19.10.2011 19:41:07
Zozi a ta naše je hubená žížala...viděla jsi v deníčku? No já se úplně hrozím zítřejší návštěvy doktorky...
MyškaLL 72634
19.10.2011 19:39:38
Kyti, to je super...akorát já to teda dělám blbě...nechávám Kačku u prsa dýl...
Myslela to jako v důsledku toho, že tolik přibírá? Nebo obecně, že bych neměla kojit dýl jak 20 min?? Protože ona tam fakt je hodinu. Někdy půl, ale většinou hodinu. A je fakt že asi pak už netahá a jen dumlá, ale já to moc přes ten klobouček nepoznám. A je pravda, že když jsem to zkoušela bez kloboučku, že jsem měla prsa po jednom kojení zničená, proto zase kloboučkuju :-( Ona si asi zvykla se udumlat ke spánku...
Zozinka 66370
19.10.2011 19:39:03
Myško...chci laktobacílky taky zkusit,mám je doma už od začátku,ale ještě musíme nějaký den počkat,měcín bude Vítečkovi v neděli~;)

Kythi...no vidíš,jsi šikovná maminka,která ví co má dělat..~R^~;),určitě bude všechno jak má být....Michalka byla taky spíš cvalíček,ne tlustá,ale faldíky měla pěkné a teď je to hubenourek proti ostatním dětem v našem okolí a to z nich měla nejvyšší porodní váhu...
Kithiczka 114508
19.10.2011 19:11:57
Ahoj holky,
tak mi to nedalo a ještě jsem pro jistotu volala laktační poradkyni.
Pochválila nás, že jsme ukázková kojící maminka s dobře přibírajícím miminkem a řekla at se na všechny ostatní vyprdnu a kojím!
Jen si mám dát pozor, abych nekojila déle než 20 minut - lépe spíš méně. Jinak žádné kojení nevynechávat a hlavně být v pohodě!
Hlídat si zatvrdlinky v prsu a případně odstříkat, jinak ani nemusím.
Takže to vypadá, že celou dobu istinktivně vše dělám dobře, jen mne plaší ostatní :-)
všechny maminky a miminka zdravím a přeji klidnou NOC!!!
KYTI~x~~x~~x~~x~~;((~;((~;((~;((~;((~;((
MyškaLL 72634
19.10.2011 15:10:19
Jinak kačenka tráví u prsu hodinu ~t~ Ale když chci aby třeba v noci spala...tak je to nejlepší ji u něj nechat až usne ~t~
Ale párkrát byla za pul hodiny hotová. Ona u toho pospává tak proto no...asi :-)
MyškaLL 72634
19.10.2011 15:08:28
Romi, myslím si že jo, ted proste prdi a předtím jí to nešlo. Taky mohla na to už dospět, ale těžko říct Začlo jí to jít právě až po tom co jsme začli s laktobacílkama

Zozi: http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?f_id=15553
R+3 44628
19.10.2011 14:03:21
Kiti, mně to taky přijde jako chyba. Jak už jsem tu psala, Viki mi do 6 týdnů přibral 3 kila, měl 6,7kg a do roka se to přibírání zmírnilo a měl jen 10, nebo 11kg. A doktorka mi k tomu v těch 6 týdnech řekla jen to, že je to dost, ale že mám místo mlíka smetanu. Nic neřešila.
Alexovi byly 4 týdny v sobotu a váží teď 5,5kg. Takže taky dost, ale Vikiho asi nedožene:-D
A Alex taky v noci spí v kuse 5-8 hodin v kuse. Pak už se budí častěji.

Takže koj a koj, je to pro Ríšánka to nejlepší~x~

Myško, fotka krásná, moc jí to sluší..
Myslíš, že jí zabraly na to bříško laktobacilky??
Kithiczka 114508
19.10.2011 13:26:33
Souhlasím s Vámi!
Nic mu ubírat nebudu, právě jsem rejdila na netu a zjistila, že váhové tabulky u malých kojenců jsou vypracovanána na umělou výživu a kojení diametrálně odlišné. Takže takové tabulky ještě nikdo neudělal.
Nebudu mu ubírat jedno kojení a ani ho odtrhávat, prostě si vypije co potřebuje! Dle všech laktačních odborníků je MM nejlepší prevence proti všemu včetně obezity! Schválně Vám ho dnes vyfotím, tlusťoušek to není a i kdyby byl, tak dle lakt. poradk. se z toho do roka hodně rychle vyběhá.... prootže opakuji, MM prý nemá žádné kalorie navíc! A když má miminko hlad, tak má dostat najíst a napít! ....uf zbytečně mě vyhaldila, a Ríšánek je přitom tak v klídku a poslední dobou je i dost hodňoučkej.
Děkuju za rady! Cítím se lépe :-) ~w~~w~~w~~w~~w~~w~~w~
Kithiczka 114508
19.10.2011 13:26:32
Souhlasím s Vámi!
Nic mu ubírat nebudu, právě jsem rejdila na netu a zjistila, že váhové tabulky u malých kojenců jsou vypracovanána na umělou výživu a kojení diametrálně odlišné. Takže takové tabulky ještě nikdo neudělal.
Nebudu mu ubírat jedno kojení a ani ho odtrhávat, prostě si vypije co potřebuje! Dle všech laktačních odborníků je MM nejlepší prevence proti všemu včetně obezity! Schválně Vám ho dnes vyfotím, tlusťoušek to není a i kdyby byl, tak dle lakt. poradk. se z toho do roka hodně rychle vyběhá.... prootže opakuji, MM prý nemá žádné kalorie navíc! A když má miminko hlad, tak má dostat najíst a napít! ....uf zbytečně mě vyhaldila, a Ríšánek je přitom tak v klídku a poslední dobou je i dost hodňoučkej.
Děkuju za rady! Cítím se lépe :-) ~w~~w~~w~~w~~w~~w~~w~
Zozinka 66370
19.10.2011 13:17:11
přesně tak,měl by chudák hlad a stejně by se asi nenechal..

u nás taky tak,první kojení v noci vychází i po 4h a pak už po 3h..ale to mají ještě nárok,vždyť to jsou ještě prckové..a já měla Michalku extra nespavou,tak jsem zvědavá co se vyklube z Vítečka..včera večer a i dnes ho to bříško tárpí nějak víc,tlačí chudák jako o život a moc to nejde...pomáhám občas rourkou,chudák je u toho tlačení úplně vyřízenej....

já mám zase pocit,že pije krátce,byla jsem zvyklá u Míši i 20minut a on je tak kolem 8minut hotovej...ale přibírá určo dobře,toho se nebojím...na váhu jdeme teda až v 6.týdnech,tak uvidíme...

Myško,hoď mi prosím odkaz na deníček,mně to nějak blbne,kouknu na fotečky...
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 7860  [Dalších 6970 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.