| R+2 | 52167 |
|
|
6.6.2011 20:19:39
Ahoj holky,
tady odpoiledne bouřilo a spadlo jen pár kapek a nic! Skoro celý den jsem prospala, MM má chudák hnisavou angínu a počítám, že bude tak 2týdny doma. Budeme mít veselo sexovat nemůžeme, máme víceméně oba klidový režim a dítě na krku. AchjooVšem ke zdárným kontrolám gratuluju!!! |
| Kačky a // | 57328 |
|
|
6.6.2011 18:01:41
tak to se máte - tady byl chvíli vítr, v dácle hřmělo, malinko sprchlo a už zas svítí sluníčko a je už zase naprosté sucho.
|
| pettik | 32582 |
|
|
6.6.2011 17:38:59
u nás teď začíná bouřka, děti se bojí, psy jsme evakuovali do bytu
|
| pettik | 32582 |
|
|
6.6.2011 17:38:45
u nás teď začíná bouřka, děti se bojí, psy jsme evakuovali do bytu
|
| azeretkaa | 25030 |
|
|
6.6.2011 17:07:44
Kačky, tak to jsem ráda, že čaj chutná. Mě ho taky manžel, tak půlku vypije. ![]() a krásně se po tom dešti pročistil vzduch. |
| kokoo | 34189 |
|
|
6.6.2011 16:56:22
Tak hezky tu bylo a už lije a lije. Ale aspoň nebudeme muset zalívat
![]() |
| Kačky a // | 57328 |
|
|
6.6.2011 16:10:47
kokoo - tak s hadiščkou jsem taky trochu bojovali - no ono stačilo vaničku prostě nadzvednout a počkat, až to odteče..ale přeci jen člověk nějk očekával, že to bdue fungovat líp:)
A já si tu k čajíku dávám sypaný jablečný "koláč", co sjem s malou spáchaly - ještě je trochu teplý. A pak jsme vyzkoušely recept na pudinkovou bábovku - já to teda alila do remosky, ale fakt to vyběhlo, takže by asi bábovka byla a je to strašně jendoduchý a rychlý! Tak jen ještě ja to bdue chutnat,ale tu si teda te´d už nedám:) |
| Kačky a // | 57328 |
|
|
6.6.2011 16:07:45
Azaretko - čajík je docela dobrý! dala sjem trochu víc skořice a tak krásně voní. Zázvor mi teda teď nevoní vůbec - dřív ano, ale teď mi to smaotné přijde silné. osladila jsme si ho medem a piju první hrneček. Takže díky za receptík! Ais mi s tím 1,5l bdue msuet manžel pomoct, tolik já čaje za den nevypiju:)
A vanička - my máme po malé přebalovací pult, který je teď zrovna jako komoda, ale znova s emu přidají kolečka a pod víko se dá te´d vyndaná vanička) a nahoře na víku byl přebalovák - ten šel teda do háje, tak musíme koupit jiný a vymyslet, jak tho tam přidělat. Ale jiank v začátku rozhodně vanička-jak byla malá šťastná ve vodě, v porodnici s ekoupala v malém umyvadle a doma mi začala děsně brečet i ve vaničce-pak sjem druhý den přišla na to, že se asi bojí toho prostorua dle rad z netu sjem ji asi týden koupala s látkovou plenou pod ní a paráda. Ve vaně by se asi bála o to víc a navíc - do vany se ty musíš moc ohýbat a já byla po SC, takže sjem byla ráda, že se ohýbání vyhnu. |
| Kačky a // | 57328 |
|
|
6.6.2011 16:03:41
Blondý - obrovská gratulace a fotečka je nádherná!!!
|
| kokoo | 34189 |
|
|
6.6.2011 13:27:25
My máme vaničku se stojánkem. Málou jsem tam hezky položila, je hezky anatomicky tvarovaná, takže ji stačilo jen zlehla přidržovat. Bez hrbení zad, to jsem fakt ocenila. Takže doporučuji. Jediné co bylo blbé, bylo to vylívání. To jsem ale nechávala na manželovi. Sice tam byla hadička na vypouštění, ale tu jsme vůbec nepoužívali.
Azeretkoo, tak se šetří, viď? ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.