| Blondý | 117604 |
|
|
6.6.2011 11:37:45
Ahoj kočky, pěkné dopoledne
![]() Tak jsem doma z poradny aaaaaa áách...jsem plná dojmů ![]() Miminko odpovídá 12+4tt, měří od hlavičky po prdelku 6cm, bylo neskutečně akční...Dr. ho nemohl ani pomalu změřit a okouknout...boxovalo ručkama, odráželo se nožičkama,chvilku si cucalo palec,chvilku mělo nohy pěkně pod sebou a najednou šup a plavalo. Srdíčko,pěkně tluče, prstíky má na ručičkách všechny,kosti vypadají také v pořádku.No a to hlavní, pro mě to nej nej...nosní kůstka je krásná,zárovaň brada,oči a šíjové projasnění NT máme 1,3 a 1,5. Měřil ho dvakrát.Dr. říkal, že vypadá přenádherně, tak mě strašně moc uklidnil.Nooo,ale bohužel,placenta je opět na přední stěně,takže na odběr vody nic-moc. Každopádně,jdu na genetiku, kde mi udělají ještě jedny testy a potom se uvidí,ale jestli bude screening v pohodě, tak ji odmítnu.I Dr. se k tomu kloní, prý se situace opakuje...s Maxem jsem měla vše úplně stejné,kůstka OK, NT 1,9 a placenta v předu.Screening vyšel dobře, tak jsem nikam nešla.Na to kolik je mi let, mám prý výsledky dobrý-tedy zatím a já DOUFÁM,že budou i nadále.Kromě trombo co byla po dovče v srpnu a tenkrát před 4mi roky a toho píchání Clexanu,jsem jako ""stará"" matka úplně ve středu tabulek. Za týden si budu volat na ten sreening a hned na genetiku,tak snad bude vše OK. Sněženko do tabulky- na kontrolu jdu do poradny a na nějaké odběry 27.6. Fotečku vám hodím do deníčku,je krááásně vidět jak si mimi cucá paleček a krásně nám ukazuje zbylé prstíky a to velké šedé nad mimi je právě ta placenta nad kterou je pupík. Ptala jsem se na bazén a prý s tamponem a hlavně když je náš a né veřejný, tak to není problém.Na koupaliště mám zákaz-tam bych ani nevlezla ![]() Jdu vás dočíst. ![]() |
| Kačky a // | 57328 |
|
|
6.6.2011 11:23:02
Azaretko dík! vyzkouším určitě! Mně jen teda právě zázvor vůbec nevoněl, tak snad to přebije ten pomeranč.
|
| azeretkaa | 25030 |
|
|
6.6.2011 11:20:08
Kačky, kořen omyješ ,oloupeš a plátky kořene nakrájíš slabší, jak ti to vyjde
Pomeranč vymačkáš celý, ale já předtím mačkáním ještě ty měsícky půlím . Líp se mi to potom z toho čaje vyjídá. Kořen se nejí, ale já ochutnala a nějak mi teď chutná. dělá mi dobře i vůně toho zázvoru. Tak ať je po čaji líp.Amáto díky, už jsem to tam změnila. |
| Kačky a // | 57328 |
|
|
6.6.2011 11:08:46
Azaretko - díky moc! jen se ještě zeptám . plátky myslíš jakoby kolečka ca třeba 0,5cm silná z toho kořene? A pak ten pomeranč - vymačkáš jen 1 měsíček nebo cleý nebo půlku pomeranče?
jiank to zní moc dobře, že ybch dostala i chu´t..jen koupit pomeranč, doma jsou asi jen mandarinky:) |
| Lenka +4 | 30825 |
|
|
6.6.2011 11:05:48
Zadej změna registrace a tam je taková tabulka pro děti, napiš termín porodu a je to
![]() |
| azeretkaa | 25030 |
|
|
6.6.2011 11:04:59
Kačky,
6 plátků zázvoru na 1,5 l vařící vody. Jinak je to pak silný, 1/2 kávové lžičky skořice, svařit. Loužit 5 minut na závěr jeden větší vyzrálý pomeranč. Měsíček přepůlím a šťávu do toho vymačkám a hodím ho tam. Ještě přidávám med na doslazení. Mě moc pomáhá. Piju ho celý den teplý i studený. Holky, kde se prosím vás zadávají ty údaje tady na rodině, aby mi chodily ty emaily? |
| Lenka +4 | 30825 |
|
|
6.6.2011 10:56:29
Mně výpočty taky vycházejí na 1.1., ale vždycky rodím dřív, tak jsem se radši zařadila mezi prosincovky
![]() |
| Kačky a // | 57328 |
|
|
6.6.2011 10:50:00
Amáto, tak to jsme asi opravdu stejně - jen nechápu, proč mi výpočty vycháí na toho 1.1., když MS byla 25.3. - takže stejně, jako to posunul doktor tobě. Ale je to ejndo, stejně si mimčo pojede po svém:)
|
| Samika | 28149 |
|
|
6.6.2011 10:47:14
Taky koukám, jak tu jsou všichni už daleko, já dnes začínám 12.týden.
|
| Lenka +4 | 30825 |
|
|
6.6.2011 10:40:47
Jdu dobalit poslední balík
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.