| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 2927  [Dalších 2727 >>]
Samika 28149
6.6.2011 10:06:42
Jinak Caro, taky se mi po něm udělalo tááák blbě, že nikdy víc. Myslela jsem, že se tím ošidím místo kafe. Normálně mi totiž taky chutná.
Samika 28149
6.6.2011 10:05:32
Azaretko, kupuju nějaké chlorové tablety - nejlíp 3 v 1, dávkování je na krabici napsané, podle velikosti tablet a množství vody.

Petiku, nechceš pohledat ještě jinou porodnici, v tom jablonci to asi bude o nervy. Vrchlabí se spíš taky doporučuje pro bezproblémové.
Kačky a // 57328
6.6.2011 9:59:52
Azaretko budu ráda za raceptík! Já jendou zkoušela dělat čaj jen ze zázvoru a ten mi nechutnal - ale asi byl moc silný. A s tím pomerančme to může být daleko lepší, takže ráda vyzkouším cokoli. I kus zázvoru doma mám.
Girili 117849
6.6.2011 9:58:17
kokoo, Caro jsem si vcera taky zkusila dat a vubec mi nesedlo, ale ani nechutnalo. Ja jsem jinak dost kafar. Od popelecni stredy kavu nepiju, ale chut na ni mam porad, tak hledam nejakou zdravou alternativu. Melta mi take nechutna. Takze asi nic. Je fakt, ze to kafe jsem v tehotenstvi vlastne vubec neochutnala. Treba by mi take nechutnalo a byl by klid. :-)
azeretkaa 25030
6.6.2011 9:56:28
kačky, dělám si ho sama. Piju ho, spíš ucucávám po celý den. Jestli chceš napíšu jednoduchý recept. Je z kořene zázvoru.
Girili 117849
6.6.2011 9:53:13
Koukam, ze se resi porodnice, tenhle tyden bude ve znameni prazskych registraci. My se jdeme registrovat ve ctvrtek do Podoli.
A k tomu me napada - co takhle pridat do tabulky kolonku porodnice, abychom vedely, kde se muzeme potkat? :-)
kokoo 34189
6.6.2011 9:51:35
Kačko, no mě je třeba od žaludku dobře. Ale předevčírem jsem měla ke snídani CARO, a to šla snídaně hezky celá ven. Nikdy více~:(

Snad se to už zlepší, když nám chodí email, že už nám má být vlastně dobře~;)
Kačky a // 57328
6.6.2011 9:51:27
Jiank já bych asi ten čaj teda musela pít po celý den... já se s žaludkem na vodě vzbudím a usínám... A když náhodou ne, chytám nervy, jelsit je vše ok...~:-D
Kačky a // 57328
6.6.2011 9:50:45
Azaretko - to náš přímo koupený nějaký pytlíkový čaj nebo si ho děláš sama?
Kačky a // 57328
6.6.2011 9:49:53
petiiku jsi fakt odvaha, i dkyž známá rodila taky 3x CS a dobrý.
mně malou ukázali hend jak ji po CS vydlai, pak ji očistili a donesly přiložit, pak mě sešili a na pokoj - teda na jipce jsem pak byla nějakou dobu s malou a amnželem, než ji odnesli a nosili ji na kojení. A druhý den jsem šla na normální pokoj i s malou - naštěstí se uvolnil. teda varovali mě, že tma nejsou takové ty držáky od storpu, které by mi pomohly se zvednout z postele, ale j chtěla být s malou a dalo se to přežít. jenže te´d budu msuet jinam...a co vím s emi moc nelíbí - já viděla, jak malou prohlíží a čistí - tady to prý matka nevidí a někdy ani otec...A pak sjem tam byla za kamarádkou, ta byla na wc, když jsem tam přišla, její malá nikde - tak s ejí ptám, kde jí má a ona, že si ji kdžy seděla na wc sestra někam odvezla - ani nevěděla a proč a kam...Tohle se mě asi bude překousávat dost těžko...
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 2927  [Dalších 2727 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.