| Kačky a // | 57328 |
|
|
4.6.2011 8:18:22
akočárek - vyhrabala jsme odkaz na ten, co máme my, na netu sjem ho teda už nenašla, ale je to trojkombinace a byl super i do terénu
![]() |
| Kačky a // | 57328 |
|
|
4.6.2011 8:14:41
Hezké ráno!
Blondý - kam do pohádky? Buráčku přeju pohodovou cestu a hlavně nádhernou dovolenou! Užijte si to! Sněženko - já rozhodně souhalsím, že Azaretka sem chodí a přizpívá dost - víc jak já...nějak nestíhám:) A jiank mě napadá - co dát do deníčku teda složku pro receptíky? jako tam máme každý svou? Pak by to bylo na jendom místě a snad by to šlo vkládat všem? |
| Sněženka+T§T | 61400 |
|
|
3.6.2011 22:37:09
http://rodina.cz/prosinec2011 /bez toho www/
.. už bych si asi taky měla jít koukám pomalu lehnout a nestrašit tu ![]() Tak zatím.. /zítra asi nebudu mít s "tchýní" na počítač čas /, ale mrknu pak večer ![]() ![]() ![]() |
| Sněženka+T§T | 61400 |
|
|
3.6.2011 22:35:37
.. ještě pro Azeretku a Elfrídu.. odkaz na deníček je:
http://www.rodina.cz/prosinec2011 - na hlavní straně je na spodní liště drobný nápis - "staňte se přítelem této rodiny" - stačí kliknout a já pak odsouhlasím. Přijde mail a pak už stačí se přihlásit pod svým jménem a heslem jako tady na rodině ![]() |
| Sněženka+T§T | 61400 |
|
|
3.6.2011 22:32:34
Buráčku, tak to jo.. já myslela, že letíte ve 4hod. ráno
Tak to je ještě spousta času Já to znám, někdy sice přes den stihnu dočíst, ale už ani nereaguju, jak píšeš, není psací nálada a nebo spíš vím, že bych napsala jeden příspěvek a zase bych letěla něco dělat a u PC bych stejně nebyla.. no po týdnu tedy budeš mít co dělat s tím dočítáním , ale alespoň se nebudeš v práci nudit ![]() A ještě jednou přeju pěknou dovču, Barcelona je krásná ![]() |
| Buracek | 117737 |
|
|
3.6.2011 22:29:07
Já ještě cestovní horečku nemám a kufr je pořád prázdný. Zítra času dost. Poctivě vás tu celý den čtu, ale nějak není psací nálada. Trošku mě bolí hlavča, tak koukám na filmy na netu a prokládám to spánkem :-D
Zítra vyrážíme až ve 4, tak se tu určitě ještě stavím. Budete mi, holky, ten týden chybět, ale v pátek ráno jen co zapnu v práci počítač, tak si vás najdu. Jen nevím, jestli to stihnu dočíst :-D |
| Sněženka+T§T | 61400 |
|
|
3.6.2011 22:26:32
Kačko, tak mně to taky do receptů vložit nejde (netuším proč), vyžaduje to nějakou vlastní skupinu.. když zadám z nabídky, stejně se to nevloží
No nic, v deníčku se to taky dohledá... ![]() |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
3.6.2011 22:21:52
No jasně, že jí pustíme do deníčku
Děkuji za chválu Saši ![]() |
| Sněženka+T§T | 61400 |
|
|
3.6.2011 22:20:44
.. jo ještě mi Azeretko napiš na mail prosinec2011@seznam.cz údaje do tabulky, ať Tě tam taky můžu přidat
/bydliště, věk, TP, jména-pokud už máte vybraná, sourozenci-jména a věk (pokud jsou) a termín další kontroly u doktora/.A jestli mrkne i Elfrída, tak tady myslím klidně už může o přátelství zažádat a pak zaslat údaje do tabulky ![]() |
| Sněženka+T§T | 61400 |
|
|
3.6.2011 22:17:34
Azeretko, já myslím, že klidně můžeš o přítele požádat.. já to nerozhoduju, to je tady na nás všech, ale povídáš si tu myslím s námi už nějaký čas, tak tam mrkni, požádej a já Ti to pak potvrdím
/snad holky tak souhlasí :o)/Jinak Kačko , věřím, že to musí být těžké.. tohle asi vždycky a navíc teď, když čekáš další miminko... ![]() Blondý, taky nám tu tenhle kočárek jezdí, znám ho ale spíš tak od vidění (ale design je pěkný :o)) Buráček už má asi zabaleno a usíná s cestovní horečkou Tak šťastnou cestu na zítra a užijte si to tam ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.