| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 2927  [Dalších 2667 >>]
Kačky a // 57328
4.6.2011 8:18:22
akočárek - vyhrabala jsme odkaz na ten, co máme my, na netu sjem ho teda už nenašla, ale je to trojkombinace a byl super i do terénu
Kačky a // 57328
4.6.2011 8:14:41
Hezké ráno!

Blondý - kam do pohádky?

Buráčku přeju pohodovou cestu a hlavně nádhernou dovolenou! Užijte si to!

Sněženko - já rozhodně souhalsím, že Azaretka sem chodí a přizpívá dost - víc jak já...nějak nestíhám:) A jiank mě napadá - co dát do deníčku teda složku pro receptíky? jako tam máme každý svou? Pak by to bylo na jendom místě a snad by to šlo vkládat všem?
Sněženka+T§T 61400
3.6.2011 22:37:09
http://rodina.cz/prosinec2011 /bez toho www/
.. už bych si asi taky měla jít koukám pomalu lehnout a nestrašit tu ~k~
Tak zatím.. /zítra asi nebudu mít s "tchýní" na počítač čas ~:-D/, ale mrknu pak večer :-)

~3~~h~
Sněženka+T§T 61400
3.6.2011 22:35:37
.. ještě pro Azeretku a Elfrídu.. odkaz na deníček je:
http://www.rodina.cz/prosinec2011
- na hlavní straně je na spodní liště drobný nápis - "staňte se přítelem této rodiny" - stačí kliknout a já pak odsouhlasím. Přijde mail a pak už stačí se přihlásit pod svým jménem a heslem jako tady na rodině :-)
Sněženka+T§T 61400
3.6.2011 22:32:34
Buráčku, tak to jo.. já myslela, že letíte ve 4hod. ráno ~k~ Tak to je ještě spousta času ~;) Já to znám, někdy sice přes den stihnu dočíst, ale už ani nereaguju, jak píšeš, není psací nálada a nebo spíš vím, že bych napsala jeden příspěvek a zase bych letěla něco dělat a u PC bych stejně nebyla.. no po týdnu tedy budeš mít co dělat s tím dočítáním ~;), ale alespoň se nebudeš v práci nudit ~k~
A ještě jednou přeju pěknou dovču, Barcelona je krásná :-)
Buracek 117737
3.6.2011 22:29:07
Já ještě cestovní horečku nemám a kufr je pořád prázdný. Zítra času dost. Poctivě vás tu celý den čtu, ale nějak není psací nálada. Trošku mě bolí hlavča, tak koukám na filmy na netu a prokládám to spánkem :-D
Zítra vyrážíme až ve 4, tak se tu určitě ještě stavím. Budete mi, holky, ten týden chybět, ale v pátek ráno jen co zapnu v práci počítač, tak si vás najdu. Jen nevím, jestli to stihnu dočíst :-D
Sněženka+T§T 61400
3.6.2011 22:26:32
Kačko, tak mně to taky do receptů vložit nejde (netuším proč), vyžaduje to nějakou vlastní skupinu.. když zadám z nabídky, stejně se to nevloží ~l~
No nic, v deníčku se to taky dohledá... ~;)
Hadi a spol 40792
3.6.2011 22:21:52
No jasně, že jí pustíme do deníčku :-) :-)

Děkuji za chválu Saši :-)
Sněženka+T§T 61400
3.6.2011 22:20:44
.. jo ještě mi Azeretko napiš na mail prosinec2011@seznam.cz údaje do tabulky, ať Tě tam taky můžu přidat :-) /bydliště, věk, TP, jména-pokud už máte vybraná, sourozenci-jména a věk (pokud jsou) a termín další kontroly u doktora/.
A jestli mrkne i Elfrída, tak tady myslím klidně už může o přátelství zažádat a pak zaslat údaje do tabulky :-)
Sněženka+T§T 61400
3.6.2011 22:17:34
Azeretko, já myslím, že klidně můžeš o přítele požádat.. já to nerozhoduju, to je tady na nás všech, ale povídáš si tu myslím s námi už nějaký čas, tak tam mrkni, požádej a já Ti to pak potvrdím ~;) /snad holky tak souhlasí :o)/
Jinak Kačko ~6~, věřím, že to musí být těžké.. tohle asi vždycky a navíc teď, když čekáš další miminko... ~;((
Blondý, taky nám tu tenhle kočárek jezdí, znám ho ale spíš tak od vidění (ale design je pěkný :o))
Buráček už má asi zabaleno a usíná s cestovní horečkou ~k~ Tak šťastnou cestu na zítra a užijte si to tam ~;)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 2927  [Dalších 2667 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.