Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| azeretkaa | 25030 |
|
|
1.6.2011 19:43:33
Kalamity zeleninu jsem tu řešila,ale nějak sem se tu nesetkala s pochopením. Každopádně ti řeknu, že se toho bojím a jsem velmi opatrná. Pečlivě si vybírám a dávám přednost všemu na zahradě před supermarketem. Nejde teď totiž jenom o mě.
Girili neboj, vyčkej na svou doktorku, uvidíš ,že to je ok. |
| Girili | 117849 |
|
|
1.6.2011 19:43:11
kalamity kate, vsechno poctive myjem, vcera jsem drhla redkvicky jednotlive kartackem, ale jinak jime vsechno. Salat bych si asi nekoupila, pac ten se peclive myje tezko, ale treba peclive omytou okurku ani pak neloupeme.
|
| kalamity kate | 117598 |
|
|
1.6.2011 19:35:46
girili, vysledky budou urcite v poradku! mne k tomu take nic nerekli, dostala jsem vysledky a na kontrolu jdu az 7.6. jen na vysledcich je napsano negativni screening. navic tam mam nejake zmatky s nosni kustkou, nejdrive napsano ze neni, pak ze je pritomna tak tedy nevim....
|
| kalamity kate | 117598 |
|
|
1.6.2011 19:33:21
ahojte holky, jak resite v soucasne dobe tu zeleninu? ja z toho mam docela velike obavy,uz prevarujeme i mrkev
![]() |
| Samika | 28149 |
|
|
1.6.2011 19:21:38
Girili, neboj, určitě je to v pořádku, to by ti přece řekli že tam je nějaký problém, protože proto se ten screening dělá. Určitě tě zítra dr. uklidní.
![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
1.6.2011 19:10:58
Dik, vsak ja vim, ze trochu blbnu. Ja jsem jen takova exaktni vzdycky se svymi teplotami, grafy a tabulkami.
![]() Ale jsem celkem v klidu, ze jdu zitra ke svoji dr. tak se ji hned muzu na tohle vsechno vyptat. |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
1.6.2011 19:00:13
Fakt to holky nepřehánějte s tím pátráním, zbytečně stresujete sami sebe
Vydržte pár týdnů, pak budete mimčo cítit, že se hýbe a to je doba, kdy tuplem nemá smysle nad čímkoliv přemýšlet - mimčo se hýbe, všechno je v pořádku ![]() |
| kokoo | 34189 |
|
|
1.6.2011 18:55:06
Girili, já mám PAPP-A 0,93 MoM
Ale souhlasím s tím, že pokud ti řekli že je to Ok, tak to asi nemá smysl řešit. Já to tedy neřešila, protože ani nevím co to je a ani jsem neznala hraniční hodnotu, až teď od tebe. V tomhle jsem nepolíbená Vždyť víš, jak to s těmi hodnotami je. Nikdy nic nevíš a nemůžeš vyloučit stoprocentně, ať jsou výsledky jakékoliv. Já budu osobně klidná až po porodu. Tak zbytěčně nestresuj![]() |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
1.6.2011 18:09:46
Girili - moc to studuješ a moc nad tím přemýšlíš
Lepší je to nestudovat a spokojit se s konstatováním, že je to dobrý Kdo moc ví moc se trápí a přemýšlí nad blbostmi Tenhle screening je kvůli riziku downova syndromu a jestli dobrý, tak kliiid a nestuduj Jsme laici, kteří se mají spokojit s informací, že je všechno v pořádku ![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
1.6.2011 17:52:28
kokoo a ostatni, co uz jste byly na screeningu... kolik vam vyslo PAPP-A? Ted ctu, ze hranicni je hodnota 0,4 MoM a cim nizsi tim horsi a ja mam 0,384 MoM.
Ted mi az dochazi, ze mi k tomu vubec nikdo nic nerekl. Rekli mi jen "dobry". Jesteze jdu zitra ke sve doktorce. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.