Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Girili | 117849 |
|
|
1.6.2011 15:39:04
za ten zmatek. Nejak me zlobi komp a nejdriv se to nechtelo vubec poslat a pak se to tam napastovalo nekolikrat a jeste zmatecne pres sebe. :-(
|
| Girili | 117849 |
|
|
1.6.2011 15:37:25
Ahoj, zdravim po screeningu! Kokoo, gratuluji k dobrym vysledkum!
![]() My jsme snad taky dopadli dobre. Vsechna mereni v norme, jen NT hodnota je pod spodni hranici ramce, coz moc nevim, co znamena. Na netu o tom nemuzu najit nic, vsude se pise jen o tom, ze kdyz je naopak nad tu horni + chybi nosni kustka, muze to znamenat vetsi pravdepodobnost Downa. Vysetrovala me mlada doktorka (zaucovala se) spolecne s doktorem, ktery ji skolil, takze jsem se snazila pochytit z jejich rozhovoru co nejvic. Rikal ji, ze pri jedne hodnote takhle mimo to pravdepodobne nic neznamena, ze snad ani neni treba tyto pripady posilat do geneticke poradny. Mne k tomu bohuzel nerekli nic a ja jsem nejak nebyla dostatecne pohotova, abych se ptala. Otazky se samozrejme vyroji az potom, co clovek drzi zpravu v ruce a poradne si to procte. Ale zitra s tim jdu do sve poradny, tak se muzu poptat. Celkove riziko trizomii je nizke, jakoby mi bylo 22 let. Aach! ![]() Jinak jsme krasne videli drobka na obrovskem monitoru - vzala jsem nakonec s sebou i pritele a dobre jsme udelali. Prcek kopal nozickami, maval rucickami a prohybal se, jak uhybal pred sondou. Meri od temene ke kostrci 7,1cm, coz odpovida stari, steheni kost ma 1,1cm, takze kdyby natahlo nozicky, tak ma urcite dobre pres 9cm! Srdicko jsme videli tlouct 156/min, je vlevo, brisko bez defektu, vsechna dalsi mereni OK, moje krev take. ![]() Ahoj, zdravim po screeningu! Kokoo, gratuluji k dobrym vysledkum! ![]() My jsme snad taky dopadli dobre. Vsechna mereni v norme, jen NT hodnota je pod spodni hranici ramce, coz moc nevim, co znamena. Na netu o tom nemuzu najit nic, vsude se pise jen o tom, ze kdyz je naopak nad tu horni + chybi nosni kustka, muze to znamenat vetsi pravdepodobnost Downa. Vysetrovala me mlada doktorka (zaucovala se) spolecne s doktorem, ktery ji skolil, takze jsem se snazila pochytit z jejich rozhovoru co nejvic. Rikal ji, ze pri jedne hodnote takhle mimo to pravdepodobne nic neznamena, ze snad ani neni treba tyto pripady posilat do geneticke poradny. Mne k tomu bohuzel nerekli nic a ja jsem nejak nebyla dostatecne pohotova, abych se ptala. Otazky se samozrejme vyroji az potom, co clovek drzi zpravu v ruce a poradne si to procte. Ale zitra s tim jdu do sve poradny, tak se muzu poptat. Celkove riziko trizomii je nizke, jakoby mi bylo 22 let. Aach! ![]() Jinak jsme krasne videli drobka na obrovskem monitoru - vzala jsem nakonec s sebou i pritele a dobre jsme udelali. Prcek kopal nozickami, maval rucickami a prohybal se, jak uhybal pred sondou. Meri od temene ke kostrci 7,1cm, coz odpovida stari, steheni kost ma 1,1cm, takze kdyby natahlo nozicky, tak ma urcite dobre pres 9cm! Srdicko jsme videli tlouct 156/min, je vlevo, brisko bez defektu, vsechna dalsi mereni OK, moje krev take. ![]() Az kdyz jsem vstavala, tak jsem si vzpomnela, ze jsme si zapomneli rict o fotku. Nastesti se tenhle UZ dela uz jen pres bricho, ne vaginalne, takze jsem si jeste lehla a dr. mi ji ochotne vytiskl. Nebudete tomu verit, ale prcek ma viditelne placate celo po tatinkovi! ![]() Jinak tatinek byl z toho celkove taky docela dojaty a uneseny, jak potomka videl ziveho a hybajiciho se. Pry ho to tatinkovani nakonec mozna i bude bavit. ![]() A to je asi tak vsechno. Brzy pridam fotku do alba, jen co se s ni jeste trosku pomazlim. ![]() Buracku, drzim moc palce a tesim se, az prijdes vecer take s dobrymi zpravami! ![]() Az kdyz jsem vstavala, tak jsem si vzpomnela, ze jsme si zapomneli rict o fotku. Nastesti se tenhle UZ dela uz jen pres bricho, ne vaginalne, takze jsem si jeste lehla a dr. mi ji ochotne vytiskl. Nebudete tomu verit, ale prcek ma viditelne placate celo po tatinkovi! ![]() Jinak tatinek byl z toho celkove taky docela dojaty a uneseny, jak potomka videl ziveho a hybajiciho se. Pry ho to tatinkovani nakonec mozna i bude bavit. ![]() A to je asi tak vsechno. Brzy pridam fotku do alba, jen co se s ni jeste trosku pomazlim. ![]() Buracku, drzim moc palce a tesim se, az prijdes vecer take s dobrymi zpravami! ![]() |
| Lenka +4 | 30825 |
|
|
1.6.2011 14:38:16
Buráčku, neboj, vše bude v pořádku
![]() |
| Samika | 28149 |
|
|
1.6.2011 14:31:03
koko, gratuluju k dobrým výsledkům. Už se taky těším, až sem toto budu moct napsat
![]() Buráčku, nedivím se, že si nervozní, taky budu, držím moc palce, ať je děťátko v pořádku. Girili, Tobě samozřejmě taky ![]() |
| Buracek | 117737 |
|
|
1.6.2011 14:25:05
Kokoo ty se mas, ze uz mas po. Ja jdu v 18:40 a mam z toho trosku nerviky. Ale urcite vsechno bude dobre. Zatim je problem jen ten hranicni krevni obraz, ale to spravi zelezo, co jsem dostala. Jinak ja nemam chute na nic. Rozhodne ne nic jinak nez predtim. Jsem spis na slane a kysele, takze vcera, jak jste psaly o okurkovem salatu, tak jsem si ho udelala k veceri. Ale ja ho zboznuju normalne. Nastesti mi nebyva spatne, tak rano v pohode dojedu do prace a tady si delam snidani. Prestala jsem jen pit kafe, nemam na nej chut.
Jak jste psaly, tak si nedokazu predstavit, ze bych mela doma varit. Kdyz to dostanu naservirovane, tak to snim. Nemam problem jist, jak chodime do restaurace. Ale abych varila, to nee. Mam pocit, ze mi dneska hrozne vyskocilo brisko. Uz je takove zakulacene, od pupiku dolu a pevne. |
| kokoo | 34189 |
|
|
1.6.2011 14:19:42
Amátko, tak to máš téma
Zrovna dneska jsme se s jednou maminkou před screeningem bavili, že by bylo fajn mít už po![]() Já jsem si schrupla a koukám na Život na zámku a pak šupky pro Veri do školky. Jsem zvědavá, jaké bude mít reference na den dětí Měli nějaké soutěže na hřišti. |
| kokoo | 34189 |
|
|
1.6.2011 14:15:31
Azeretkoo, já mám termín 7.12. Taky ti to uteče a budeš psát za chvíli dobré zprávy
![]() Jinak já před krví asi něco málo jedla, ale zrovna mi nebylo moc dobře od žaludku, tak to nebyla žádná sláva. Myslím, že jsem ješte v autě chrupala sušenky, aby mi právě zle nebylo, ale nezabralo to mno.. V jeden den jsem měla odběry u svého lékaře a i v nemocnici, a k tomu ten nízký tlak![]() |
| Lenka +4 | 30825 |
|
|
1.6.2011 14:08:19
Teď jsem si zapnula na primě Přátelé a Rachel se zrovna snaží porodit
Já už chci, aby bylo za sedm měsíců![]() |
| azeretkaa | 25030 |
|
|
1.6.2011 14:05:44
já myslím, že určitě nebude. Teď jsem na ty piškoty dostala chuť.
![]() |
| Lenka +4 | 30825 |
|
|
1.6.2011 14:00:02
Já jdu právě na tu krev až na 9:45, takže to bych nalačno fakt nevydržela. Trošku se budu muset najíst. A nic tučného nejím nikdy, takže snad to nebude vadit, když schroupám pár piškot.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.