Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| azeretkaa | 25030 |
|
|
1.6.2011 13:40:15
Amáto ,já jsem se před odběrem ptala sestry, a řekla mi právě, že nic netučného jen kdyby mě mělo být špatně. Ale já jsem se jen napila. Takže to jídlo asi zas tak nevadí.
|
| Lenka +4 | 30825 |
|
|
1.6.2011 13:36:45
Já jdu v úterý na krevna screening, ale myslím, že na lačno být nemusím, tak jste mě teď znejistěly. UTz budu mít pak za daalší dva týdny, tj. 21.6., to si ještě počkám.
|
| azeretkaa | 25030 |
|
|
1.6.2011 13:35:31
Koko, tak to je dobře,že to tak dopadlo. Už se na screening taky těším. Ale jdu ,až v polovině června
Kdy máš termín porodu? |
| Lenka +4 | 30825 |
|
|
1.6.2011 13:31:20
kokoo moc gratuluji k dobrým výsledkům screeningu.
|
| kokoo | 34189 |
|
|
1.6.2011 13:15:35
Jo a hlásí, že se mi začánají vracet chutě na sladké. Už sé zas začínám ládovat čokoládou. Včera jse s malou sbouchali celé čokoládové jazýčky a to byly mega
![]() |
| kokoo | 34189 |
|
|
1.6.2011 13:10:45
Ahoj, to je zase příspěvků
![]() Tak já hlásím, že mám po screeningu a jsem šťastná jak blecha, protože je negativní. Mimi krásně pózovalo, počítali jsme prstíky, poslouchali srdíčko, no prostě nádhera. Jsem unešená a hlavně vděčná, že nemusím na další vyšetření. Neplatila jsem nic, jen za fotku a dokonce mám natočeno 3D, které si za poplatek můžem nahrát na flashku. Držím palce Buráčkovi a Girili a budu dnes čekat další dobré zprávy Na jahůdkách¨teď taky ujíždím, jezdíme si pro ně přímo na statek. Teď jsou ještě dražší, 39 za půl kila, ale spadnou. Můžem si i sami nasbírat, ale to bych fakt nedala. Moc mě lákají ty tvarohové knedlíky. Sněženko, drž se, zuby jsou potvora. Já si tak loni užila drama s osmičkou, než se přišlo na to že to osmička je, přišla jsem o jiný zub - zbytěčně ![]() Teda Plíce, to bych svého muže asi zabila!! ![]() |
| R+2 | 52167 |
|
|
1.6.2011 13:03:43
ahoj, tak jsme si dala poledních 20 a musim jít zase dělat, že něco dělám. Dneska mám klid na lůžku jedna báseň
Ráno v 7 jsme šli sezbírat kameny, dopoledne přijel barg, maká tu o 106, já vyplela maliny, udělal oběd, neumlátila dítě za bordel v kuchyni. Teď jede mm pro vrták na plotové sloupky, to nás čeká odpoledne. Prostě ODPOČINEK jak víno. Naštěstí přijede švagr, prý ten vrták dost kope, a to se bojím. v sobotu to bude něco podobného jen na zahradě strejdy a tchýně slíbila řízky k obědu. |
| Blondý | 117604 |
|
|
1.6.2011 12:21:09
azaretkoo až tě Sněženka potvrdí přátelství,tak ho určitě dej do deníčku-recepty,ráda vyzkouším něco nového!!díky!
Kačky to je škoda,že tě to nevyjde. Knedle většinou dělám doma-když mám čas,pekárna mi zamíchá těsto a je to.Ručně ani nááhodou.Někdy ale také koupím. |
| Kačky a // | 57328 |
|
|
1.6.2011 12:16:06
Občas heldám recepty tady:
http://dobroty.nova.cz/clanek/novinky/babicova-kucharka-2.html nemám čas na to koukat,ale dost často vaří obyčejný jídla )na rozdíl od jiných pořadů) |
| Kačky a // | 57328 |
|
|
1.6.2011 12:15:02
no jo...Chodský...jen to mám trochu z ruky a obzvlášť tento týden...chjooo...
knedle mám ráda - nejlíp domácí, ale ty s ejendou povedou a pak zas ne...takže většinou kupuju. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.