| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 2927  [Dalších 2397 >>]
azeretkaa 25030
1.6.2011 13:40:15
Amáto ,já jsem se před odběrem ptala sestry, a řekla mi právě, že nic netučného jen kdyby mě mělo být špatně. Ale já jsem se jen napila. Takže to jídlo asi zas tak nevadí.
Lenka +4 30825
1.6.2011 13:36:45
Já jdu v úterý na krevna screening, ale myslím, že na lačno být nemusím, tak jste mě teď znejistěly. UTz budu mít pak za daalší dva týdny, tj. 21.6., to si ještě počkám.
azeretkaa 25030
1.6.2011 13:35:31
Koko, tak to je dobře,že to tak dopadlo. Už se na screening taky těším. Ale jdu ,až v polovině června ~:(Kdy máš termín porodu?
Lenka +4 30825
1.6.2011 13:31:20
kokoo moc gratuluji k dobrým výsledkům screeningu.
kokoo 34189
1.6.2011 13:15:35
Jo a hlásí, že se mi začánají vracet chutě na sladké. Už sé zas začínám ládovat čokoládou. Včera jse s malou sbouchali celé čokoládové jazýčky a to byly mega~z~
kokoo 34189
1.6.2011 13:10:45
Ahoj, to je zase příspěvků:-)

Tak já hlásím, že mám po screeningu a jsem šťastná jak blecha, protože je negativní. Mimi krásně pózovalo, počítali jsme prstíky, poslouchali srdíčko, no prostě nádhera. Jsem unešená a hlavně vděčná, že nemusím na další vyšetření. Neplatila jsem nic, jen za fotku a dokonce mám natočeno 3D, které si za poplatek můžem nahrát na flashku.

Držím palce Buráčkovi a Girili a budu dnes čekat další dobré zprávy~;((

Na jahůdkách¨teď taky ujíždím, jezdíme si pro ně přímo na statek. Teď jsou ještě dražší, 39 za půl kila, ale spadnou. Můžem si i sami nasbírat, ale to bych fakt nedala. Moc mě lákají ty tvarohové knedlíky.

Sněženko, drž se, zuby jsou potvora. Já si tak loni užila drama s osmičkou, než se přišlo na to že to osmička je, přišla jsem o jiný zub - zbytěčně~q~

Teda Plíce, to bych svého muže asi zabila!!~4~
R+2 52167
1.6.2011 13:03:43
ahoj, tak jsme si dala poledních 20 a musim jít zase dělat, že něco dělám. Dneska mám klid na lůžku jedna báseň ~t~ Ráno v 7 jsme šli sezbírat kameny, dopoledne přijel barg, maká tu o 106, já vyplela maliny, udělal oběd, neumlátila dítě za bordel v kuchyni. Teď jede mm pro vrták na plotové sloupky, to nás čeká odpoledne. Prostě ODPOČINEK jak víno. Naštěstí přijede švagr, prý ten vrták dost kope, a to se bojím.

v sobotu to bude něco podobného jen na zahradě strejdy ~8~ a tchýně slíbila řízky k obědu.
Blondý 117604
1.6.2011 12:21:09
azaretkoo až tě Sněženka potvrdí přátelství,tak ho určitě dej do deníčku-recepty,ráda vyzkouším něco nového!!díky!
Kačky to je škoda,že tě to nevyjde.
Knedle většinou dělám doma-když mám čas,pekárna mi zamíchá těsto a je to.Ručně ani nááhodou.Někdy ale také koupím.
Kačky a // 57328
1.6.2011 12:16:06
Občas heldám recepty tady:
http://dobroty.nova.cz/clanek/novinky/babicova-kucharka-2.html
nemám čas na to koukat,ale dost často vaří obyčejný jídla )na rozdíl od jiných pořadů)
Kačky a // 57328
1.6.2011 12:15:02
no jo...Chodský...jen to mám trochu z ruky a obzvlášť tento týden...chjooo...

knedle mám ráda - nejlíp domácí, ale ty s ejendou povedou a pak zas ne...takže většinou kupuju.
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 2927  [Dalších 2397 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.