Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| azeretkaa | 25030 |
|
|
1.6.2011 12:08:10
Blondýý, mám skvělej recept na domácí perník od babičky. Chutná i mému rozmazlenému manželovi. Ale asi máš svůj.
|
| Blondý | 117604 |
|
|
1.6.2011 12:05:03
Kačí já neopisuju !!! teď jsem tě dočetla s tou houbovkou
![]() A svíčková mńńááám !!! holky a dost!! já zbodla tu kaši a už mám zase hlad, takhle to nepůjde , to v prosinci neprojdeme dveřma na porodní sál!! ![]() ![]() |
| azeretkaa | 25030 |
|
|
1.6.2011 12:03:23
kačky na krev na lačno, jen mi řekla sestra, abych se trochu napila a kdybych se cítila hodně špatně, že si můžu dát něco malého netučného.
|
| Blondý | 117604 |
|
|
1.6.2011 12:02:12
Kačky hopni na trhy na CHodské nám. tam mají jahůdky jedna báseň a ze zahrádky-tedy včera měli...
Já včera spáchala k večeři kuřecí křídla s bramborem a okurkový salát,tak dneska k nim udělám ryži a dcéra si večer hodí pizzu do trouby.Má teplé jídlo ve škole a odpoledne před sborem chodí s holkama do Big-burgra na něco...no zakázat to nemůžu,chodí všichni. V noci jsem se vzbudila-děsně tady pršelo,tak jsem šla okouknout rajčata ven já blázen a dostala jsem ohromnou chuť na houbovou omáčku,tak ji zítra udělám a pěkně s knedlíkem...a to knedlíky nejím...asi jsem fakt cvok!!...kde se ty chutě berou![]() ![]() |
| Kačky a // | 57328 |
|
|
1.6.2011 12:00:30
Na ten screening jak se bere krev, to mám být asi taky na lačno, že? nidko mi nic neřekl, je že se bude brát krev - u mě vlastně prvně.
|
| Kačky a // | 57328 |
|
|
1.6.2011 11:59:55
Spíš než koprovku bych si dala houbovku...to je dobrý nápad - ryhclé, levné...
A taky mám chu´t ne segedýn ![]() A svíčková...mňam....dostávám docela hlad a to jsem chtěla počkat s obědem ns malou a manžela... |
| azeretkaa | 25030 |
|
|
1.6.2011 11:54:59
Já ty jahody koupila taky na trhu od lidí a to vedle u stánku byly za 80 Kč. Ale musím uznat, že jsou moc dobrý . Jako dítě jsem taky dorty nechtěla a nemusím je ani teď. Jen punčovej je můj oblíbenej. A ještě čokoládový bonbony s alkoholovou esencí ,pralinky..atd. Včera mi sousedka donesla višně v čokoládě. Tak nad nima tady váhám. Ale spíš je dostane mamča.
Mám velkou chuť na svíčkovou, tak se do ní pustím. ![]() |
| Lenka +4 | 30825 |
|
|
1.6.2011 11:54:16
Však já byla včera na krvi a ani jsem nevěděla, že mám být nalačno, tak jsem nebyla a i kdybych měla být, tak bych stejně nebyla, protože jakmile aspoń trošku žaludek nenaplním ihned po probuzení, je to po celý den hoooodně blbé
|
| Blondý | 117604 |
|
|
1.6.2011 11:53:18
Plíce úplně tě chápu,obzvlášť, když jsi spala a oni nikde
![]() Jéé jahody já ""zožrala"" včera a dneska jedu okolo tržiště a budou opět a azaretkoo šáňo k nim...hmmmm dala bych si sklenku ![]() Amátko dneska jsem 11+6 a lépe je mi od pondělí-myslím ta pachuť, ta bylo ubíjející.Ještě to tedy není úplně čisté,ale o 80% určitě. DD nijak zvlášť neslavíme, na moji otázku co si přejí ke dni dětí,mi Max řekl." já si přeju,tu placatou černou placku s bílejma šlupkama" přeložím...přeje si upéct perník s mléčnou čokoládovou polevou,posypaný plátkama mandlí,tak až se zvednu z gaučíku,tak na něj jdu a dětské šamlíčko k tomu a bude!!Včera byl Maxí se školkou na výletě,také ke DD a přijel úplně hotovej, jak to bylo krásný a úžasný...Jeli do zábavného parku,kde je spousta atrakcí, tak si to užil. Dcéra ráno nutně potřebovala stovku ![]() tak to má ke dni mládežníků!!Samilko koukala jsem na fotky, manža je dobrej Sandokan ![]() ![]() sluší vám to!!Já jsem celá léta bydlela vedle základní školy, kam chodila dcera a jídlo tam bylo skvělé, také jsem občas běžela s kastrůlkama a najedla se pomalu celá rodina.Fakt dobrý! Škoda, že tady nenám nic takového,hnedka bych to teď využila...mm dělá 12tky a ještě k tomu denní-noční,tak by se to hodilo,když jsem doma sama. |
| Samika | 28149 |
|
|
1.6.2011 11:50:30
Kačko, já dnes dělám koprovku, hm už bych měla začít
![]() Mám tu ale plno práce a místo toho čučím do netu... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.