| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 2927  [Dalších 2377 >>]
Kačky a // 57328
1.6.2011 11:49:50
Teda vy mi děláte chutě s jahodama...já na ně měla včera chu´t, ale v krámu mělio právě jen taková nedochldčata, že mě chu´t přešla... Tak jsem si večer dala banána a kiwi.
Kačky a // 57328
1.6.2011 11:48:28
Azaterko, já teda měla i v prnvím spíš odpolední a večerní...a pak brzkou ranní - s malou sjem se budila v 5 ráno a musela si dát alepoaň malý jogurt, aby mi nebylo zle - když sjem pak musela ležet v nemocnici, neměli skoro šanci mi nabrat krev na lačno:)Než se teda sestry naučily mi to říkat předem večer - myslely si, že když prostě přijdou před jejich snídaní, že těhule bude ještě hladová~;) No a teď jsem strašně unavená hlavně po obědě a k večeru - třeba v 10 si jdu nakrájet nějaké ovoce k televizi, což normálně nedělám.
Samika 28149
1.6.2011 11:47:52
Amáto, tady rozváží obědy charita, ale může si to objednat kdo chce - stojí to 6 nebo 8,-kč (+oběd 48,-). Já si teda jezdím sama, ale jen když chci, objednává se to den předem, takže to musím trochu naplánovat. Ale je to pohoda, přinesu teplé jídlo, sním, bez práce, většinou dobré :-)
Lenka +4 30825
1.6.2011 11:47:36
Kačky, já zas nejsem polívku vůbec schopná polknout, mám pořád chuť na čerstvé ovoce a zeleninu. Jenže jak mám na zubech rovnátka, tak je to s tím blbé, třeba chroupat mrkev a jablko... to prostě nejde:-(
Lenka +4 30825
1.6.2011 11:46:31
Však jsem taky čučela na tu cenu jahod. Ve vedlejším stánku měli jahody ze Španělska za 79 a tohle prodávali nějací lidé asi z vlastní zahrádky. byly to voňavé jahody trhané opravdu zralé, takže žádné zelené špičky, tvrdé středy. Bylo to fakt prozrálé a tekla z nich krvavě červená šťáva. No nádhera:-)
Kačky a // 57328
1.6.2011 11:46:09
Azaretko, dětský den má malá tak porůznu - školka, cvičení atp...a doma dostala teda malé dárečky, protože na cukrárny apod. moc není.

S obědama ybch potřebovala taky rady...inspirace dochází a kdžy na ěnco dostanu chu´t, nemám na to doma ingredience atd...pořád dokola..nebo zas něco nejí malá, něco já... ještěže manžel sní snad úplně všechno:) dneska teda dělám vepřové se zeleninou a bramborem - možná si k tomu vyžádá rýži. Polívku jsme spáchala včera hovězí,ale já si teď nějak nedokážu díát polívk u+ druhé jídlo - musím jít víckrát a míň, jinak se mi dělá zle.

A taky koukám, co Sněženky zub, jelsti se už umoudřil???~6~
Lenka +4 30825
1.6.2011 11:45:25
myslím, že je to únavou. Večer je mi taky hůř, ale sama cítím, že jsem staršně unavená, potřebuju si lehnout. nemám energii a tím je mi taky špatně. Navíc nemám chuť na jídlo a jak mám prázdný žaludek, tak je to horší, takže osobně si myslím, že odpolední a večerní nevolnosti jsou dány hlavně tou únavou.
azeretkaa 25030
1.6.2011 11:43:54
Amáto, tak to je super cena. Já koupila kilo jahod za 60 Kč. Špatně mi začíná být vždycky večer tak kolem páté. Ráno je to dobrý. Gynekoložka mi říkala, že to ještě neslyšela, aby bylo někomu špatně večer a ráno ne. Tak nevím.~a~. S předchozím těhotenstvím nemůžu srovnávat, neb je to první.
Na dětský den, jsem jako malá chodila s mámou do cukrárny na punčovej dort.:-)
Lenka +4 30825
1.6.2011 11:36:30
Taky DD doma nijak extra neslavíme.
Už jsem taky přemýšlela o obědech ze školy, ale už by to zas byla "povinnost", které bych se musela podřídit. Občas mám kumšt to vše časově sladit a ještě letět do školy na 11. hodinu do školy, nevím. Ale na druhou stranu, pokud bych nemusela vařit, bylo by to super. Tady v okolí je hodně starých lidí a jim vozí taky obědy a věsí jim ty kastrůlky třeba na branku u plotu atd., tak si vždycky tak říkám, co mají asi dobrýho a že bych si taky takhle nechala něco přivézt:-)
Lenka +4 30825
1.6.2011 11:34:01
Blondý a v kterém týdnu Ti vymizela ta pachuť v puse? Já to měla u všech dětí, je to strašně nepříjemný, vše se mi zdá kyselé. ale vůbec si nepamatuju, kdy mi to tak mizelo. Celkově zjišťuju, že si z těch minulých těhotenství toho mnoho nepamatuju, spíš se mi to už plete, co kdy u koho.
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 2927  [Dalších 2377 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.