| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 2927  [Dalších 2367 >>]
Samika 28149
1.6.2011 11:33:35
koukám, že si dáváte, jahody a kaše, dala bych si to klidně dohromady. Já mám dopoledne obvykle žravou, odpoledne už mi bývá blbě, to ani moc nepiju. Když mi ještě ve 4h není blbě, začínám se taky strachovat - takže v tom nejste sami :-)

Amáto, já občas vezmu oběd ze školní jídelny, když mají něco dobrého nebo když nevím co vařit. Nechceš to vyzkoušet? Ze dvou obědů se v pohodě najíme tři a ještě odesílám zbytky psovi.

U nás ve školce mají dnes dětský den, je tam plno úkolů, hasiči jim dali z prvního patra sešup dolů takovým záchranným pytlem, vypadá to dobře. Doma to teda neslavíme, max. koupím nanukáč.

Sněženko co zub?
Lenka +4 30825
1.6.2011 11:32:20
Já si dnes dala taky jahůdky. Včera jsem koupila na trhu dvě kila (jedno za 45,-kč, super cena) a už tu je asi deset posledních jahod. Večer jsem dělala tvarohové knedlíky a jahodami a pár nám jich zbylo na dnešek, tak se docela těším na oběd.
Hadi a spol 40792
1.6.2011 11:28:13
Blondý - mně už to teď taky příjde vtipný, ale když jsem v půl 1 zjistila, že ještě nejsou doma, tak jsem se pěkně nasrala, naštěstí dorazili, než jsem mu stihla zavolat. Šla jsem totiž spát v 10 :-)
Samika 28149
1.6.2011 11:28:07
Plíce, manžel se rozšoupnul :-), musím přiznat že nám se taky občas stane, že to natáhneme, ale většinou né v hostpodě, spíš na nějaké zábavě nebo tak něco. Nemáme skoro hlídání, tak bychom nikam nemohli. Na Silvestra malej vydrží i do 2h, pomalu odpadnu dřív já :-)
azeretkaa 25030
1.6.2011 11:12:19
Holky, které už máte děti, jak budete slavit dětský den?~z~
azeretkaa 25030
1.6.2011 11:09:33
Právě jsem pojedla čerstvé jahody. No dala bych si k nim šampus.~;)
Buráčku, já jsem to zatím v práci neříkala. Až po screeningu to oznámím. Jinak Plíce to je celkem drsný, s dvouletým klukem do noci v hospodě. To bych byla taky nepříjemná. Manžel naštěstí moc nepije, za to sem ráda. Nemám moc ráda opilé lidi.
Blondý 117604
1.6.2011 11:09:32
Ahoj při dopoledni!
Dnes mám volno-juchůůů, mm odvezl šmudlu do školky,tak je klid.Mám~w~ krupičnou kaši, nemohla jsem si pomoct,tak jsem si ji dala,je mňamózní!
Amátko DRŽ SE !!!! jsi 10tt to brzy přejde...také jsem v 10tt umírala,ale od pondělí je mi jinak,hlavně už trochu opadávají ty pachutě v puse.Držím pěsti,ať je tě líp!!!!
Plíce musím se tu smát,ano, vím, že to k smíchu není, také bych řádila,ale naštěstí tady máme hospodu dost daleko a tam by manža sám nšel a ani Maxe nevzal.Tvůj muž je koumes~4~ takhle dlouho dorazit~o~
Sněženko co zub?? už je to OK, jela jsi k Dr.?? ať je dobře!!
Všem, kdo jdou dnes někam k Dr. držím palce ~;((~;((
Buráčku, prď na šéfa,pěkně vyšpul bříško a hlavu vzhůru ať si pomlouvačný kolegyně trhnou nohou.
Kačky taky tak trochu plaším, když je mi líp-dobře,ale snad je všechno tak jak má být.
Začínám mít zase nervíky, jdu k Dr. v pondělí a bude mi dělat všechno, tak se hroutím už teď.
Holky ta kaše je táák dobrá,že bych si dala ještě talířek...~f~
Lenka +4 30825
1.6.2011 10:26:19
Kačky, taky jsem si to říkala, když je mi trošku líp, jestli je vše v pořádku. Ale teď mi je tři dny dost blbě a už se modlím, aby mi bylo zase líp. vím, že by mi pomohlo, kdyby mi někdo vařil. Prostě přijít několikrát denně k hotovýmu jídlu, necítit ty smrady z lednice, z vaření apod. to se mi fakt hnusí. U první dcery mi bylo strašně špatně až do 24. týdne, kdy mě zavřeli kvůli kontrakcím do nemocnice, tam jsem dostala pravidelně najíst a bylo po nevolnostech. Taky jsem hodně odpočívala, což teď nemůžu a tak bych to občas potřebovala.
Kačky a // 57328
1.6.2011 9:53:05
Amáto, já už ani nevím, jak mi je...stále naštěstí nezvracím, ale je mi chvílem adivně, když mi není divně, jsme zas na nervy, jeslit je vše ok...no asi jsem praštěná:)
Kačky a // 57328
1.6.2011 9:52:21
Plíce, to je teda síla...upřímně bych asi tohle nerozdýchala jen tak a pravděpodobně byhc si pro malého došla(kdybych věděla kam) a manžela asi nejspíš domů ani nepustila (ten den).Těžko radit, ale přijde mi to prostě šílený...já neznám, že by manžel chodil vůbec do hospody, maximálně nějaká oslava v práci 2x do roka atp., to je fakt maximum, naštěstéí na to ani jeden nejsme a jsem za to strašně ráda.
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 2927  [Dalších 2367 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.