Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Samika | 28149 |
|
|
1.6.2011 7:46:58
Tak dneska jsem první!
Koukám nejdřív na mejl a ještě mi dneska nedošel ![]() Sněženko, zub je potvora, šla bych hned ráno k zubaři, prášky do sebe necpi, oni stejně moc nezabíraj. Bohužel v těhotenství někdy bolí jen tak (to měla švagrová). Buráčku, taky bych šéfovi nešla vyčinit, on to stejně nepochopí. Řekne, že to nerozkecal, ale náhradu potřebuje. Testy dopadnou dobře, není důvod proč by neměly. |
| Kačky a // | 57328 |
|
|
31.5.2011 22:03:11
chudáku...smí se ten paralen, ale ten mně na zuby nikd ynepomáhal, takže asi bych radila pohotovost, ať se trápíš co nejmíň. někde sjem vyčetla jakoby na tom zubu žvýkat hřebíček,ale taky mi to nepomáhalo...Takže jedině ještě ledovat...podle toho, co tomu zubu zřejmě je. Ať brzo přestane potvora!
|
| Girili | 117849 |
|
|
31.5.2011 21:38:16
Samiko, oni to dr. radi, mam pocit, spis preventivne. Ale jak to tady tak ctu, tak stejne maloktera ma v prvnim trimestru chut, takze to zas az tak velke sebezapreni neni.
![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
31.5.2011 21:38:15
Samiko, oni to dr. radi, mam pocit, spis preventivne. Ale jak to tady tak ctu, tak stejne maloktera ma v prvnim trimestru chut, takze to zas az tak velke sebezapreni neni.
![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
31.5.2011 21:34:31
Buracku, moc to neres, stejne bys jim to po dovolene uz rekla. Je dost mozne, ze se personalistkam neco doneslo od uzvanenych kolegyn a sef jim to na primy dotaz proste jen potvrdil.
To nic, zitra nam vyjde pekne screening a uz to pustime ven oficialne. ![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
31.5.2011 21:32:26
Snezenko, Paralen se muze. Ale otazka je, jestli ti na zub zabere. A jinak holt mokry hadr a pohotovost...
![]() |
| Buracek | 117737 |
|
|
31.5.2011 21:09:27
No já jsem tak naštvaná. V pátek jsem řekla šéfovi, že jsem těhotná a ať to ještě nikomu neříká, než budu mít po testech a vrátím se z dovolené (to je příští pátek). A dneska mi volá personalistka, se kterou jsem jeden čas jednala a už mluvila s naší personalistkou, že se za mě někdo hledá. NO to je mazec. Zítra něco šéfovi řeknu. TOhle se prostě nedělá.
|
| Sněženka+T§T | 61400 |
|
|
31.5.2011 21:07:56
.. omlouvám se, nedočítám.. chytl mě zub a už nevím, co dělat, aby to přešlo
Nevíte, jestli je něco, co se smí teď v 1.trimestru a co by pomohlo??? Moc děkuju... |
| Samika | 28149 |
|
|
31.5.2011 20:56:50
teda koukám, jak to tu žije, za celý den je toho tolik, to budu dočítat do noci a to jsem chtěla jít brzo spát
![]() diskuse o sexu mě zaujala, všude čtu, že to není žádný problém a vás tu tolik píše že dr. radí abstinovat. Reno, opatruj se, ať se to zahojí. Tohle by mě ani ve snu nenapadlo. |
| Kačky a // | 57328 |
|
|
31.5.2011 20:35:56
Teeeda, vy jedete...
Lehátko jsme neměli - já si malou přistrčila v postýlce ke dveřím nebo se válela na zemi mezi dveřmi do kuchyně atp.Sem tam - ale hodně výjimečně, jsme ji dala do kolíbky/autosedačky,ale to bylo opravdu párkrát, když ještě sama neseděla a já se sama učila, jak ji nakrmit. A na nošení máme doma šátek - naučila jsem se ho vázat a blo to fajn - občas do lesa na výlet, někdy na nákup, občas doma, když nemohla usnout atp.jen teda na zádech se nám to moc nedařilo . nejdřív tam nechtěla zlstat a pak už byla strašně těžká. a chutě - okurkovýž salát taky můžu, mňam! Taky si mylsím, že stačí umýt a oloupat, což dělám normálně - ale znám dost lidí, co je jí i se slupkou... A melouny bych taky mohla, ale narazit na dobré sladké... Renov - to musel být ošklivý zážitek!!! Brrr...Tak šup odpočívat! A teda Hrnečkooo, pojď sem je faaakt dobrýýý:))) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.