| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 2927  [Dalších 2307 >>]
Girili 117849
31.5.2011 17:22:34
Buracku, ja lekarnicku na 1,5 mesicni exotickou dovolenou plnou antibiotik a kortikoidu na vyskovku, prevazela normalne v zavazadlovem prostoru. V kapse primo v letadle jsem mela Brufen na boleni hlavy a nikoho to nevzrusovalo. Mozna bych si cast toho nejdulezitejsiho vzala s sebou do prirucniho zavazadla spolecne s tehotenskou prukazkou, kdyby treba kufry dorazily pozdeji. Take se da sepsat seznam leku - nekde na netu jsem videla i formular v nekolika jazycich, a dat ho potvrdit tvemu lekari, ze to jsou leky na tvoji osobni potrebu.
R+2 52167
31.5.2011 17:18:22
ahoj holky, nedočítám, nemám šanci. Mám klid na lůžku ~o~ v neděli jsem skončila s dost silným krvácením na pohotovosti, ale vše OK!!!! nechali si mě v nemocnici přes noc. mimi je v pořádku, jen asi troškou pohybu ( ráno manželské povinnosti a dopoledne procházka) mi podráždilo dělohu, placentu mám dole přes děložní hrdlo a tak se kousíček odchlípl. ale FUJ zážitek:-©, kdayž ze mě kape krev hůř než při ms ~q~ Mám utrogestan, askorutin a mám mít kanavit, ale ten jsem nevyfasoovala ~o~

dneska screening neukázal nic mimořádného, 4 končetiny, srdíčko, ledviny, močák, vše ok. Velikost mimi odpovídá termínu ms a tp. Hrozně se vrtělo, kopalůo,kroutilo a tak byl chvílema problém změřit co bylo třeba.

je tu něco nového? jestli jsou nové těhule, tak Vás vítám!!! :-~;((
Buracek 117737
31.5.2011 17:14:08
Holky převážely jste někdy v letadle léky? Mám jen vitamíny, listovku a ted to zelezo a nechci to na tyden prestat brat, tak mam je dat do kufru, nebo si je dat v pytliku do batohu do letadla a pri kontrole je vyndat?
azeretkaa 25030
31.5.2011 16:39:23
no tak , to je snad jasný, že se to myje a okrajuje~:-D
Girili 117849
31.5.2011 16:37:20
Jasne, ze nema. Vsak to myje a okrajuje. Navic prave pred chvili vysel clanek, ze pry to ani temi okurkami neni. ~t~ Jeej, my secpeme okurek!
azeretkaa 25030
31.5.2011 16:20:33
Blondýýý a nemáš strach z těch infikovaných okurek E. COLI ?~;)
Girili 117849
31.5.2011 16:18:33
Broskve, hroznove vino, chlazeny meloun a ovocne dzusy... Aaach! ~t~
Girili 117849
31.5.2011 16:16:54
azeretkoo, tak to jsi muj clovek. ~t~
Blondý 117604
31.5.2011 16:15:43
Já ještě k těm úúúžasným zmrzlinám přidám ještě okurku- okurkový salát !! prostě kyselé, studené ! No a hlavně ty moje BROSKVE!!včera jsem sjela nějakého ťamana u nás v Kauflandu...odendala jsem si několik bedýnek až jsem našla ty úžasně červené a on ťuanišón jeden mi je začal vybírat...tak dostal ""čoud""~q~ a musel mi je dát~t~...a dal a ještě se omluvil....pani pardón, pani pardón~t~~t~
Lehátko máme od Fisher-Price a je bezva,využívala jsem ho i na krmení dost dlouho a houpal se v něm ještě nedávno.
Dovču letos neřešíme, budeme na zahrádce u bazénu a podnikneme sem tam nějaký výlet. Teď v sobotu jedeme k Sedlčanům na POHÁDKOVÝ DEN, kdo to máte kousek, tak vyražte, je to bezva udělané...od zámku Červený hrádek se jde v lese,pod stromama-/takže žádný pařák na sluníčku/ a okolo rybníka,Pohádkové postavičky jsou naprosto dokonalé, fakt pro děti super zážitek!!tady je link...
http://www.velkakobra.info/les/index.htm
azeretkaa 25030
31.5.2011 16:12:23

To lehátko bych také chtěla , osvědčilo se našim kamarádům. Uvažuji, že si ho vyberu jako dárek od kolegů z práce, až budu odcházet na mateřskou.
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 2927  [Dalších 2307 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.