| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 2927  [Dalších 2127 >>]
Blondý 117604
30.5.2011 10:45:28
Snšženko,tak to u nás bude KLUK !! na sever mám polštář,měsíc je sudý,zadek nemám žádný,ale předek~8~, sice slané namusím,ale dám si...sladké taky a ovoce hodně moc...pleť mám krásnou-čisťounkou a hladkou...nohy mám jako kus ledu,i když jsem horkokrevná, chlap se drží,ale už hlásil, že ""to"" po mně dojídat nebude!~:-D, no prostě myslím, že je tam pindík~t~~t~...a dneska má svátek,už jsem mu poslala jeden koláček,co zbyl ze včerejška:-) a hlavně manžovo rodina-sestřenice,bratranci nemají NIKDO holčičku!!! v rodině jsou jen a jen kluci!Přitom tchýně má čtyři sestry...děda uměl jen dcery...no a pak je to namíchané,ale převládají kluci a pravnoučata jsou jen KLUCI!! no a moje rodina -mami má bratra,ten má dvě dcery a já mám sestru..takže 4 holky a máme všechny kluky,jen já jako úplně první dceru a dokonce sourozenci jejich partnerů,tak mají taky kluky....zvláštní, když si namaluju strom, tak převládají muži.
Plíce,taky mám v baráku chladněji,tak to jde.No jsem zvědavá, ve školce u Maxe jsou neštovice,jsem z toho KO...no uvidíme co se ukáže...já je jako dítě prodělala,tak snad mimi nijak neohrozí.~a~
Buracek 117737
30.5.2011 10:43:00
Sněženko docela trpím na nízký tlak a občas takhle omdlívám. Většinou se nic nestane, ale dneska jsem se bacila a vypadá to, že oko se už vybarvuje. To budu vypadat jak týraná manželka ~6~
Buracek 117737
30.5.2011 10:42:05
Tak mě něco vychází na kluka a něco na holku. Tak ani nevím.
Hadi a spol 40792
30.5.2011 10:20:03
U nás doma je příjemných 21 a jestli bude dneska venku fakt hic, tak nám to vyleze na nějakých 22 k večeru :-) :-) A to budu mít celý den otevřená okna :-) NOrmálně jsme tu všichni v ponožkách, teplákách a mikině :-) :-) Takže osobně se přiznám, že jsem radši doma, venku je mi děsně, ale blbý je, že děti nemůžou ven, holky jsou zvyklé, že si na chviličku vyběhnout, pak se zase vrátí :-)
Sněženka+T§T 61400
30.5.2011 10:13:18
Buráčku... dávej na sebe pozor ~;(( Ty změny teplot nejsou nic moc, taky se mi nedělá v zadýchaných místnostech dobře, v autě to samé. Tak snad je všechno v pohodě. Hodně pij a snaž se být víc na vzduchu..
Mě pošta čeká za chvíli, už fakt musím.. jinak to nestihnu ~3~
Sněženka+T§T 61400
30.5.2011 10:11:27
Jo a jen tak pro zpestření /když už jsme u toho pohlaví/:

Bude to děvče jestliže:
- jste trpěla ranní nevolností
- tep dítěte je alespoň 140 úderů za minutu
- přibíráte na bocích a hýždích
- vaše levé ňadro je větší než pravé
- vlasy dostávají zrzavý odstín
- bříško je vysoko
- bříško vypadá jako meloun
- máte chuť na sladké
- dychtíte po ovoci
- chutná vám pomerančový džus
- nevypadáte tak dobře jako když jste nebyla těhotná
- jste náladovější
- tváře vám planou víc než obvykle
- odmítáte jíst kůrku chleba
- vaše ňadra opravdu rozkvetla
-váš polštář je otočen k jihu když spíte
- vaše moč je tmavě žlutá
- Když zavěsíte váš snubní prsten nad bříško, kývá se ze strany na stranu
- Sečtete-li váš věk v době otěhotnění s číslem měsíce, kdy jste počala, číslo je liché

Bude to chlapec jestliže:
-v prvním trimestru nemáte ranní nevolnosti
- tep dítěte je menší než 140 úderů za minutu
- přibíráte zepředu
- vaše bříško vypadá jak basketbalový míč
- výrazně vám ztmavly dvorce prsních bradavek
- bříško je nízko
- dychtíte po slaném a kyselém jídle
- toužíte po proteinech = maso a sýr
- vaše chodidla jsou studenější než byly před otěhotněním
- chloupky na nohou vám rostou rychleji
- máte velmi suché ruce
- váš polštář je otočen k severu když spíte
- budoucí otec přibírá stejně rychle jako vy
- těhotenství vás dělá krásnější než předtím
- vaše moč je světle žlutá
- váš nos se rozšiřuje
- když zavěsíte váš snubní prsten nad bříško, točí se dokola
- trpíte bolestmi hlavy
- sečtete-li váš věk v době otěhotnění s číslem měsíce, kdy jste počala, číslo je sudé

(omlouvám se, zapůjčila jsem si z jedné diskuze ~k~)

Sněženka+T§T 61400
30.5.2011 10:10:02
Blondý, já si to taky tak říkám. My tu tedy bazén nemáme, ale chodíme k našim (bydlí asi 300m od nás), taky mají sprchu a je tam jen rodina. Počkám a pak už to taky řešit nebudu, v těch vedrech (tedy jestli zůstanou) by se ani nic jiného dělat nedalo (naši mají krytý a je tam teď skoro 30st., tam se leze krásně.. i když až bude venku 30 a více, už to ani nebude na osvěžení ~k~).
Tak s břichem jsme na tom asi stejně (už si říkám, že prostě v mém věku nebudu mít nikdy ploché břiho.. i když ploché já neměla asi nikdy ~l~), ale ten žaludek, to je hrůza. Říkám si, ať už je tak o měsíc, dva více, aby se mi to "slilo" v jedno těhotenské břicho ~k~.. takhle to spíš vypadá, jako bych nabrala pár kilo navíc ~:-D Na váze tedy zatím nic, ale na břiše několik cm (tedy, já se neměřím, ale vidím to ~k~).
No a s tou holčičkou to máme asi stejně.. kdyby se povedla, bylo by to hezké.. jesti se tam ale schovává chlapeček, tak budou alespoň řádit s Tomem a navíc už mám s chlapečky praxi ~:-D~;).
Teď jsme tu zrovna v sobotu měli toho malíře, přinesl vzorníky, přeměřil si to a když jsem mu pak volala a říkala výběr barev, tak se mě asi 2x ptal, jestli opravdu ten jeden pokojík bude bílý. Tomovi jsme nechali takovou žlutou-pískovou a vybrali taky nějaká zvířátka. Pak jsem si říkala, že když už to malujeme, necháme ten druhý nějakou neutrální barvou.. jenže jsme nevybrali. Stejný jako Tom jsme nechtěli, tak jsem navrhla zelenkavou a to se zase nelíbilo Jirkovi, že je to prý takové smutné. Tak jsme se domluvili, že ho necháme zatím vymalovat na bílo a pak už dobarvíme, podle toho, "kdo v něm bude bydlet" :-) Stejně bude mimčo nejdřív s námi v ložnici, takže to nespěchá :)
Tak my vyrážíme ven, dokud není takové vedro.. musím na poštu a pak asi zase jako vždy na hřišťátko - Tom vůbec nechce být poslední dobou na zahradě, pořád shání dětičky.. jedině, když je tu návštěva.. jinak je to klasicky hřišťátko nebo zmrzka (tam mají také písek a domeček).. :o)
Jo, broskve a vůbec ovoce teď taky můžu, ale tohle těhotenství žiju na zmrzlinách - nejlépe dřeně nebo ovocné a do kysela ~k~

tak zatím a čekám dobré zprávy od Samiky ~3~
Lenka +4 30825
30.5.2011 10:07:17
Já hlásím, že je mi docela dobře. Není mi úplně dobře, cítím, že je to prostě jiný stav, ale nezvracím. Jen v sobotu jsem nerozdýchala nákup:-) ale jinak si opravdu nestěžuju. V noci je mi 100% dobře, ráno taky vstávám, v pohodě, jen kolem té půl osmé už mi začne být hůř, ale snažím se to zajíst:-) Zatím docela úspěšně. Ujíždím na sušenkách bebe dobré ráno, na těch, co v sobě mají hodně cereálií, ty mi fakt chutnají a i když je mi špatně, tak je dokážu sníst.

Prostě nechápu, po těch třech problitých těhu:-) Asi to mé tělo potřebuje čas a naučit se i to těhotnění:-)

Buracek 117737
30.5.2011 10:04:53
Dobré ránko,

musím vám něco říct. Dneska jsem hezky omdlela na poště. Jak se střídá hodně teplo a zima, docela málo jsem spala a ten vydýchaný vzduch na poště, tak jsem tam sebou švihla. Hned jsem se probrala, jak lidi začali volat Záchranka. Ale praštila jsem se hlavou o zem a jak jsem měla sluneční brýle, tak od nich budu mít na oku asi pěkné móňo ~t~
Blondý 117604
30.5.2011 9:57:37
Sněženko Dr. jsem se ptala a říkal, že mám ještě 14 dnů počkat a potom,že klidně můžu-když je náš vlastní,ale jestli prý to jde,tak aby než tam někdo vleze-kamarádi,děti atd. tak aby se vysprchovali-alespoň prý dospěláci...to u nás není problém, máme u bazenu sprchu a paraván, tak se pěkně umyjou a bude.Ještě týden počkám a potom uvidím.
Břicho mám stejné jako popisuje Amátka...žaludek vyvalenej a zatáhnout nejde-strašně mne bolí...spodní břicho jako takové nemám.
Plíce drž se...v těhle vedrech být zavření doma je děs běs~6~
Pohlaví....jak jsem už jednou psala,je nám to asi jedno,ale já bych holčičku brala,ale z ekonomického hlediska prý potřebujeme kluka...parťáka na lumpačiny a budou spolu v pokojíčku, tak i proto.Ba néééé hlavně ZDRAVÉ tříkilové mimi se vším všudy a budu šťastná.
V sobotu jsem byla na srazu ze základky...po 26-ti letech...sraz čtyřicátníků a nejsem sama těhu...tedy těhu je spolužákovo manželka 38 let a čekají dvojčata!!! na konci října...ostatní nevěřili, že budu mít mimi...já jim pěkně ukázala fotku dcery s ""ženichem"" z tanečních, fotku Maxe v karnevalové masce a fotku z UTZ....holky si myslely, že mimi čeká dcera~t~~t~
Miriam s růžema je to pěkné,gratuluji k výročí!! U nás budeme mít za sebou první pětiletku jako manželé už za jedenáct dní~;)

Jdu si pro broskev, ujíždím na nich...mňáááám!!~:-D
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 2927  [Dalších 2127 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.