Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sněženka+T§T | 61400 |
|
|
30.5.2011 9:49:49
Blondý, tak snad už bude dneska dobře.. asi Ti prostě fakt to grilování nesedne. Mně už je celkem dobře, ale taky jsou věci, které mi vadí, tak jsem je vyřadila.
Plíce a vám posílám hodně , ať jsou holky brzo fit a můžete vyrazit ven, když je tak pěkně. Jak jsou nemocní děti, je to na ... :o(Elfrí, já už měla snad dva sny, kde bylo miminko na světě a byla to holčička (měla tmavé husté vlásky ). Ale tušení já teď nemám vůůůbec žádné, takže já se nechám překvapit :o) U Toma jsem od začátku myslela, že je to holčička, každý mi to i říkal, že mě tak tipuje a je to kluk :o)) Takže i kdybych měla nějaké tušení, asi bych na něj nedala. Ale třeba moje ségra byla těhotná 3x a vždycky jí to tušení vyšlo (a taky čekali až do konce s překvapením :o)). Mně přijde hrozně hezké, když to někdo dokáže vydržet a pak v porodnici čeká na to překvapení :) Já to ale nevydržím a Jirka to chce taky vědět, takže u nás překvápko asi nebude (i když, taky se nám miminko až do konce nemusí ukázat ). |
| Elfrída | 92025 |
|
|
30.5.2011 9:42:53
Dobré ráno všem! Plíce, držím palce, ať jste zdraví, u nás právě probíhá letos už asi šestá rýma a kašel a už mě to opravdu NEBAVÍ. Já osobně jsem doteď byla nemocná tak jednou za pět let, co se mi narodil Teo, resp. od jeho cca jednoho roku se pravidelně v nemocech střídáme a letos to tedy stojí za to
![]() Jinak k pohlaví - my se u prvního nechali překvapit, já jsem teď váhala, ale MM chce zase překvápko, takže si budu muset počkat, nebudu mu kazit radost. Chtěla bych holčičku, ale dneska se mi zrovna zdálo, že se narodil chlapeček a zatím to i nějak tuším, ale je to jedno, pravda je, že nejdůležitější je zdraví. A ještě k těm utz, mě čeká až 14.6., takže také až za hooodně dlouho. Krásný den! |
| Blondý | 117604 |
|
|
30.5.2011 9:42:53
Ahoj kočky!!
Hlásím, že žiju, i když dnes v noci to vypadalo docela opačně...strašný...bylo mi hrozně špatně, včera jsme slavili jen tak lehce Maxího svátek a grilovalo se,dala jsem si kousek masa a salát a během čtvrt hoďky to začalo a líp je mi tak možná půl hodiny....hrůza.Toto se mi stalo už podruhé, takže pro mě letošní grilovací sezona končí,už si nedám ani sousto.Fakt síla. Odvezla jsem dítka do škol a jdu relaxovat. Jdu vás dočíst ať jsem v obraze ![]() Všem pěkné sluníčkové pondělí přeju!! ![]() |
| Sněženka+T§T | 61400 |
|
|
30.5.2011 9:41:03
jéé Plíce, to jsi mě uklidnila.. tak snad to takhle nebude pokračovat. Ale jak píše Amátka, taky se nevymlouvám na těhotenství (jsem teprve 11.týden a to je těžko těhotenský pupík :o)). Ale jsem celkové tak nějak nafouklá a zatáhnout už to prostě nejde. Taky to neřeším, kamarádky netuším jestli se ptaly kvůli břichu nebo jen tak (já se s nimi celkem hodně o tom druhém snažení bavila a teď dlouho nic, tak možná měly podezření i kvůli tomu :o)).
Jinak to pohlaví - u prvního nám to bylo úplně jedno, teď by se nám ta holčička líbila.. i Tomášek říká, že si přeje sestřičku :). Ale zase, že bych se hroutila z toho, že je to druhý chlapeček to ne.. beru to zase tak, že by měl Tom většího parťáka na hraní, navíc máme spoustu věcí po Tomáškovi, tak by se to ještě alespoň využilo ![]() |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
30.5.2011 9:32:59
CHoroby - nooo vypadá to, že snad už se to uklidní, ale v sobotu i neděli jsem řešila u Monči 40 horečky, včera večer zvracela ze spaní - ještě že spala u mě. Dneska naštěstí už má jenom přes 37zatím, tak snad už dobrý. Lůca už je v pohodě o to horší bude s ní ještě týden vydržet doma :-(
|
| Kačky a // | 57328 |
|
|
30.5.2011 9:29:25
ještě k pohlaví - nám to bylo taky jedno - chtěli sjem to teda vědět, aby se nasměrovaly nákupy,ale jink nám to bylo ejndo, důležité je zdraví. jen te´d naše malá pořád že chce bratříčka Honzíka:) Taks e jí to snažím mírně rozmlouvat, co když to bdue holka:)
|
| Kačky a // | 57328 |
|
|
30.5.2011 9:26:40
dravím, nějak jsme o víkendu nestíhala k vám zajít - každý den jsme vyrzili na nějakou akci. Uf..Ale byl to jinak moc fajn víkend.
Zkusím něco dočíst. A moc držím palečky na kontroly!!!A taky veliká gratulace k vydařeným screeningům!!!! Já si ještě do 16.6. počkám...je to nekonečná doba... Kalamity - teda 55 minut, to věřím, že bylo hooiodně napínavé...Tak hlavně, že je vše ok! Břicho - občas mě zabolí, přiv ětší námaze atp.Bu´d když půl dne někde lítáme, nbeo třeba včeran sjem prost pochovala malou (17kg...) Miriam - dodatečně gratuluju k výročí (budeme ho mít za týden:)) plíce, doudám, že chorova děti už pomalu přešla! |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
30.5.2011 9:26:32
Jo jo Amáto - hlavně zdravé miminko
To jsou i moje slova, ale mám min. dvě kamarádky, které přiznávají, že by neměli to druhé pohlaví tak rádi jako to co si vymodlily - jedna celé těhu brečela, že bude mít určitě kluka, ale že ho nechce - no co jí na to říct - pokaždé jsem jí řekla, ať ho nechá rovnou v babyboxu, že ho někdo bude mít rád a bude šťastný, že dostane šestitýdenní miminko ![]() |
| Lenka +4 | 30825 |
|
|
30.5.2011 9:22:32
Břicho mám jak v pátém měsíci, ale je to jen vyvalené žaludek a nemám sílu to vědomě zatáhnout, nebo bych se pob... Jestli se nepletu tak děloha vyleze nad stydkou kost až někdy kolem 12.tt, takže moje panděro fakt není těhotenské:-(
Zatím se mě na to nikdo nezeptal, ale občas mi přijde, že sousedi už divně koukají. |
| Lenka +4 | 30825 |
|
|
30.5.2011 9:16:51
ahoooj, po pár dnech. Jste hrozně ukecané, to ani nedočtu.
Jen koukám, že tu řešíte pohlaví Nám bylo vždycky jedno, co to bude, tak jsme si to ani nenechali říct. chtěli jsem být překvapení. Ale ve všechn těhotenstvích jsem měla strašně silného tucha, co to bude a vždy to vyšlo. TAk uvidíme teď, mám tucha na holku![]() Co se týče toho, kdy je to na UTz vidět, tak pozor na to, že i holky mohou ze začátku vypadat jako kluci! Než se vytvoří vnější stydké pysky, tak i holčičí zařízení může působit jako malý pindík, takže na ty prvopočáteční odhady bych moc nespoléhala. přejme si všechny, ať jsou mimča zdravá a to jestli budeme mít kluky nebo holky je jedno Ale je fakt, že my bychom taky radši tu holku, ať jsou doma síly vyrovnané Ale nejdůležitější je opravdu jen to, aby mělo vše, co má mít a bylo zdravé. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.