Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| kalamity kate | 117598 |
|
|
29.5.2011 16:20:03
buracku, to boleni bricha muze byt od noseni maleho. moje mala m 17 kilo a odbouravam tahani jak to jde. jenze je ji 2 a ctvrt takze ne vsechno se odbourat :-/ pokud nemusis, setri se.
|
| Buracek | 117737 |
|
|
29.5.2011 14:16:30
Kokoo už nebudu tahat. To bylo jen vcera, on je takovy zlaticko a ja ho moc casto nevidim. Jinak si pomalu nesmim nosit ani kabelku :-D
|
| kokoo | 34189 |
|
|
29.5.2011 10:16:32
A gratuluji k těm vydařeným screeningům a tiše závidím že to už máte za sebou.
|
| kokoo | 34189 |
|
|
29.5.2011 10:15:11
Samiko, tak to bylo fajn. By se mi taky líbilo, kdyby mi někdo dovezl obídek
Všechno nejlepší![]() Buráčku, to břicho bylo podle mě určitě od toho nošení. Mě bolelo břicho, jenom při nesení nákupní tašky. Radši se šetři a nic nenos, to za to nestojí. Já tahám věci minimálně, ale já jsem teď vůbec dost opatrná. |
| Buracek | 117737 |
|
|
28.5.2011 22:05:43
No mě je to jedno, co to bude, ale podle pocitu a ted i priznaku, tak myslim, ze holka. Manzel by si pral kluka, ale uz Ťupce začal říkat i Emmičko, tak by ho to asi ani tak nemrzelo.
Dneska jsem byla v Budějovicích za kamarádkama a teď jsem přijela. Hrozně mě už před odjezdem začalo bolet břicho. Snad je to jen tím, že jsem tahala kamarádky tříapůl letého syna a možná jsem nafouklá a bude to v pohodě. |
| Samika | 28149 |
|
|
28.5.2011 18:46:32
Girli, poprvé jsem čekala kluka a pleť jsem měla nádhernou jako před pubertou, nehty pevné krásné, vlasy se mi přestaly mastit a taky byly hezčí, chlupy na nohách mi téměř nerostly, usoudila jsem tenkrát, že ten testosteron ze mě holt všechen vycucnul
. Teď jsem poďobaná a flekatá jak maskáč, tak usuzuju, že to bude holka - když prý bere krásu. |
| Samika | 28149 |
|
|
28.5.2011 18:42:05
Ahoj,
nějak poslední 2 dny nestíhám, v pátek práce, dneska u nás byli naši. Dovezli mi obídek, koláč a dárek k svátku, no nejsou zlatí! Koukám, že už vás dost má screening za sebou a výsledky dobré, to upřímně závidím. Když dopadne dobře toto, tak už si člověk pěkne oddechne a těhotenství si snad lze začít užívat. Jestli to teda vůbec jde, si to užívat. Reno, kdybys viděla ten permanentní bordel u nás, ještě bys svého pořádného broučka pochválila ![]() |
| kalamity kate | 117598 |
|
|
28.5.2011 17:36:18
ahoj holky, hlasime se po patecni kontrole.byli jsme na prvotrimestralnim screeningu a ntcku, zatim je vse negativni. ufff. ted se jeste trochu stresuji s registraci v porodnici a pak uz bude snad trosku klidek...
|
| R+2 | 52167 |
|
|
28.5.2011 15:13:47
Asi se dneska oddětnim. prý si dělám srandu, když chci aby si uklidil hračky tak si DĚLÁM SRANDU!!!! řvala jsem jak tur!!! nakonec pomohla hrozba pytlem a popelnicí a je UKLIZENO!!!
uf, podle emajlu - z rodiny bříško, jsem dnešním dnem za vodou a už nepotratím! kéžby!!!!! jen seč nesmím TAK rozčilovat. chjo. mamíííííí |
| Girili | 117849 |
|
|
28.5.2011 10:47:24
Buracku, ja mam taky silenou plet. Ale rikam si, ze to je tim testosteronem, co mi v brise produkuje kluk.
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.