| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 2927  [Dalších 2087 >>]
Miriam,Hannah+Kristina+Lydia 33492
28.5.2011 9:23:23
Dobre rano!

Zdravim vas pri sobote. Manzel s Hanickou odjeli na jednu akci, tak mam nejaky cas pro sebe a protoze mi je zrovna lepe, tak se tesim, ze doma neco udelam.

Dneska mame seste vyroci svatby, tak jsem rano dostala kytici krasnych dvanacti ruzi a cerstve jahody!!! Nevim, jak to je v Cesku, ale tady na Ukrajine si prodavacky vzdycky mysli, ze kdyz manza kupuje sudy pocet, tak ze to je na pohreb a chteji mu na to davat cernou stuzku... Ale jinde ve svete je "a dozen roses" (12 ruzi) symbol vyjadreni lasky, takze proto to manzel tak kupoval,
Hadi a spol 40792
27.5.2011 21:29:56
No bude to boj, protože už po první dávce tu medicínu nechtějí, takže fakt bude boj 3x denně 8dní v kuse - hurááá ať žijou nemoci a to jsem nechala dneska v lékárně 750 a zítra mě čekají ještě tak 300 :-( Ještě že ty děti normálně nemarodí
Kačky a // 57328
27.5.2011 20:59:01
Nency, bohužel břicho nevycpávám...prostě ho takové veliké mám...takže těhu asi klidně můžu zapírat hodně dlouho, jenže...řekli jsem to malé a už to jede:) dneska v šatně ve školce si hladila miminko a hend paní vyprávěla, že mám taky jendo v bříšku a že to bude brácha Honzík:) jsme s emusela smát,ale popřít jsem to před ní nemohla, že... A pak jí venku říkám, proč to naše tajemství vykládá a ona na to - no já to říkala jen dětem ve školce. A já na to. a paní učitelce taky? ona - jo...Takže veřejné tajemství je na světě...jen teda alepsoň jí vymluvit toho bráchu - co když to bude ségra:)

Blondy - s uazmčenou diskusí máš pravdu - co sjem čekala Kačku, tak jsme se taky už dávno přestěhovaly na dámu a je to super - i tam si můžou další žádat a přijít...a když by se náhodou neosvědčily, dá se přístup zas odebrat.

Plíce - a´t ATB zabeoru a holky jsou brzo zdravé!
Hadi a spol 40792
27.5.2011 19:44:22
Tak jsem byla dneska odpoledne s holkama u doktorky a obě dvě vyfasovaly prvně v životě antibiotika. TAkže jsme zavření doma už od úterý a budeme až do příští soboty :-( No jenom doufám, že VAšík to ustojí a alespoň s ním se podívám občas před barák :-) :-) Fakt děs běs.

Dneska dopoledne jsem měla být u kamarádky - prý vezmi si občanku - říkám, nedám :-) Nikam jsem samo nejela, protože děti marodí a ona se mi dneska dopoledne vdala :-) :-) :-) Je taky těhotná, o 12 týdnů dýl než já :-)
Sněženka+T§T 61400
27.5.2011 16:59:50
Ahoj, měla jsem tu do teď návštěvu, tak jsem jen letmo dočetla a na chvíli taky zasedla k PC. Večer jdeme na večeři, tak zase nebudu...
Měli jsme tu malý torpédo, kamarádky rok a půl starého chlapečka.. tak jsem si říkala, že jestli to bude druhý kluk a takový hyperaktivní, tak se mám na co těšit ~k~~:-D Tom je totiž od malička takový kliďas a pohodář, takže vždycky koukám, kam všude ty děti dokáží vylézt, co všechno stihnou během pár minut ~k~
K ránu a "švagrové" se taky nevyjadřuju, nemá to myslím smysl.. každý si svůj obrázek udělá ~;)
Jinak Blondý, mně teď taky doktorka doporučovala vzhledem k věku (35) genetickou konzultaci a případně i amniocentézu.. já uvidím, moc se mi na ní nechce. Počkám podle výsledků prvního screeningu a pak tripple testů a když to bude vypadat dobře, odmítnu jí :-) Ale je jasné, že člověk přemýšlí v "našem věku" už trochu jinak ~;) Tak třeba budou všechny testy tak dobré, že na ní taky nebudeš muset ~;((:-)
Kdybych měla brát pohlaví podle pleti, tak bych to viděla na chlapečka, protože jako u Toma mám pleť čistou, bez jediného pupínku a čehokoliv, vlasy se mi taky spíš zlepšily a nehty mi rostou jako nikdy.. pořád piluju, využila jsem, že jsou po čase zase pevné, tak jsem si udělala francouzkou a všichni si myslí, že mám umělé nehty ~k~ Ale trochu mě "potěšila" Elfrída, když psala, že i u chlapečka měla pleť horší.. tak to určitě budou zase další babské řeči a já to mám obráceně a ta holčička by se mohla povést :-)~k~ No uvidíme (tušení tedy nemám žádné), tak se musíme nechat překvapit :o)
Jo a Buráčku, vzkazy opravdu může smazat jen správce (pokud mu napíšeš vzkaz, z jaké diskuze, který den a hodinu je vzkaz psaný - na požádání Ti ho smaže ~;))
.. tak a už taky nevím...
Jo břicho - tak to mám jak v pátém nebo šestém měsíci s Tomem (bohužel mám Blondý taky kromě "pupíku" i nějak "zvětšený žaludek"..). Nevím proč, přijde mi, že jím o dost míň než s Tomem, ale o tom to asi nebude.. a u těch dalších těhotenství opravdu vyskočí prý rychleji.. tak to neřeším, jen se hrozím toho, jak se budu kutálet okolo Vánoc ~k~
Elfrída 92025
27.5.2011 16:31:45
No s pletí teda taky bojuju, ale vzhledem k tomu, že u prvního to bylo to samý a je to kluk, tak si u sebe moc na holku nevěřím~t~~t~ Ale bylo by to krááásný!!
Buracek 117737
27.5.2011 15:39:31
Teda holky, já mám úplně šílenou pleť. To se vůbec nedá. Teď mám úplně opupínkovaný čelo. Až se za to stydím. To bude holka, to je jasný ~t~
Buracek 117737
27.5.2011 14:46:57
Elfrído, co mě nezabije, to mě posílí :-)
Teď je sranda, jak se info šíří a já ho pořád popírám. Ale už se tady šíří i přes Italy ~t~
Elfrída 92025
27.5.2011 13:10:06
Buráčku,to je fajn, že už to šéf ví. Koukám, nemáš to jednoduchý, kolegyně, švagrová.... její ranní příspěvky si snad ani nezaslouží komentář...
Blondý - také držím palce s tou plodovkou, i když lepší by bylo ji nedělat vůbec, ale to je snad ještě čas, kdy se dělá?
Ty jo a dál nevim ~t~ Moc se ještě mezi vámi neorientuju, takže jsem úplně zapomněla, co kdo psal. Každopádně mi je dneska pěkně zle, jak tu už někdo psal, tak u prvního jsem ani nevěděla, že jsem těhotná, nebylo mi absolutně nic, zato teď si to vybírám. Sice nezvracím, ale šptně je mi hrozně a k tomu mě pořád bolí hlava.
A ráno jsem po hodině vzdala dětskou doktorku, před námi 2 pacienti a do toho asi 10 různých potvrzení atd.. Malej byl už nesnesitelnej. A já tam vždycky od sestry cítím ten různý přístup, někoho zdraví jak nejlepší kamarády, někoho stroze pozdraví a řekne "musíte si počkat", už mě to začíná štvát. Doktorka super, ale má toho trochu nad možnosti.
Buracek 117737
27.5.2011 12:41:20
Tak už jsem to šéfovi řekla, ale s tím, že to zatím všem popírám a že mám ještě před genetikou a aby to kdyžtak řekl až se vrátím z dovolené. Tak s tím souhlasil. Dneska s tím totiž na mě vyrukovala kolegyně, která se stará o obchody a skoro není v kanceláři. Takže naše kancelářská drbna je fakt rychlá. A to má od včera dovolenou.
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 2927  [Dalších 2087 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.