Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Girili | 117849 |
|
|
27.5.2011 12:35:49
Blondy, drzim palce, at to s plodovkou vyjde nejak rozumne!
Tesime se, ze das nejake fotky pak do alba. Ja jsem slibovala, jak tam taky neco dodam, at aspon vite, s kym si povidate, ale vubec jsem se k tomu nedostala. Ani jsem nezvladla oriznout fotky z UZ, natoz probrat ostatni... Ja nevim, jak vy to holky delate, ze jste tak vykonne i s tolika detmi! Mate muj velky obdiv. Ja deti zatim nemam, praci mam docela flexibilni a pohodovou a presto nic nestiham. Musim na tom time managementu asi trochu popracovat, abych se z toho po porodu nezblaznila. ![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
27.5.2011 12:29:58
Ahoj holky!
![]() zdravim po nekolika dnech a nestacim zasnout, co to docitam! Buracku, sefovi se to urcite neboj rict. Ja to taky rekla i s dodatkem, ze je brzo na to, aby se informace sirila a on je diskretni. A svagrova... kazdy mame neco, ale nelezeme s tim do cizich diskuzi, tak at si to sama prebere. ![]() Myslim, ze zamceni diskuze neni spatny napad, ale zatim sem porad jeste pribyvaji nove maminky, tak bych mozna jeste pockala alespon nez budou vsechny prosincove maminky ve 2. trimestru tedy po ukoncenem 13. tydnu. Do te doby se snad vsechny dalsi maminky uz prihlasi. A abych na ty nove prichozi nezapomnela: Elfrido, vitam te a at ti miminko pekne prospiva! ![]() Pettiku, gratuluju k dobrym vysledkum genetiky! Uz se nemuzu dockat, az to budu mit taky za sebou. Je fajn, ze je nas ten den vic. ![]() Mluvilo se tu o Podoli. Nevychazi vam tam nekomu registrace na 9.6.? Ze bychom se tam treba potkaly. ![]() Brisko uz mirne mam, i kdyz na kila jsem moc nepribrala. Do normalich kalhot se vejdu jen do tech elastickych a volnejsich. Vcera jsem se sla podivat do obchodu po nejakych tehotenskych kalhotech, ale vratila jsem se s trickem a satickami. Oboji koupene v normalnim obchode, ale pod prsy se to rozsiruje, takze se do toho pres leto snad vejdu. Zvlast ty satecky se mi moc libi - vypadam v tomhle strihu neco mezi tehotnou a malou holcickou. Skoda, ze se dnes ochladilo, rada bych si v nich uz vysla.Mejte se tu zatim hezky, pekne prospivejte a nezvracejte, ja jdu zas na chvili popracovat. ![]() |
| Blondý | 117604 |
|
|
27.5.2011 12:26:58
Buráčku z tanečních jsem právě dovybrala-co fotil manža-večer se pochlubím a ještě další budou od profi fotografa,ale až za 14 dní, teď jedu vybírat do foto ateliéru,kde jsem byla s dětma ve středu.Fotil nás na zahradě a bylo to skvělý! Dcera chtěla nějaký modelkovský,tak je má a ještě ve společenském a Maxí byl v kravatě a potom jako sparávnej zlobič v tříčtvrťácích s kšiltovkou nastranu
.Jsem na ně zvědavá. Taneční byly krásný,holky si to užily.Kokoo na plodovku budu asi muset, je mi 40 let a Dr. říkal, že pro klid v duši...no uvidíme,kde bude placenta...já si denně píchám na ředění krve,mám mutaci genu MTHFR a tak mám naředěnou krev a mám strach,aby nebyla placenta na přední straně a vpich ji neporušil...to by pustila krev do dělohy a hematom by mohl vytlačit mimi a to tedy fakt neéé!!Minule při Maxím jsem ji odmítla, bylo mi sice 36,5 a právě placenta byla v předu a to i na genetice říkali, že to nedoporučují...udělali mi tam kontrolní testy a bylo vše OK a Max je bezva.Tak uvidím, jak to dopadne teďka. Kočky loučím se,jedu a potom do školky a na plavčo, večer ![]() ![]() |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
27.5.2011 12:19:09
Plodovku jsem řešila s kamarádkou - já osobně bych šla jenom za předpokladu, že jsem rozhodnutá, že když mi řeknou, že je dítě postižené, že si ho nenechám, pokud by mi to nevadilo, tak tam nejdu
|
| kokoo | 34189 |
|
|
27.5.2011 12:16:51
JInak Blondý, ty musíš na plodovku? Toho se dost děsím.
|
| kokoo | 34189 |
|
|
27.5.2011 12:14:10
Blondý, no mně je taky tak nějak divně. Ale ne od žaludku. Spíš jsem děsně slabá, že by změna tlaku? Obvykle mám normál, ale občas mi spadne a teď bude asi hezky nízko. Na kontrole jsem měla tento týden 110/65, tak mi to teď v těhotenství asi hezky padá
![]() |
| Buracek | 117737 |
|
|
27.5.2011 11:36:42
Jé, to jdeš vybrat ty fotky z tanečních? To bude super. Já si pamatuju na svoje taneční, jak se tam táta naparoval
![]() |
| Blondý | 117604 |
|
|
27.5.2011 11:13:25
Buráčku přesně tak!!
![]() ![]() Já jsem dneska jak praštěná palicí a je mi pěkně divno-blivno a to mám být v jedu v ateliéru vybrat ty fotky...to nevím, jestli to dám...blééé! Sněženko prosím tě-do tabulky ,další poradnu mám 6.6. Děkujůůůů!!Začínám se trochu bát,genetika atd. ááách jo, snad to bude všechno dobrý. Jsem zvědavá, jak to všechno dopadne-plodovka na tu bych měla jít už za 5-6 týdnů bojím bojím.... |
| nency+ježeček | 109605 |
|
|
27.5.2011 11:07:34
holky, prchám na chvíli ven...mějte se tu...
![]() |
| Buracek | 117737 |
|
|
27.5.2011 11:04:55
S tím souhlasím. A některým se tak práší od pusy, že mají co zametat
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.