| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 2927  [Dalších 2067 >>]
Blondý 117604
27.5.2011 11:03:59
Buráčku jo jo,někteří lidi jsou hold STAROSTOVÉ ...také znám jednu,která vyšmíruje i to co není pravda~o~...kdyby si raději zametli před vlastním prahem~q~...nebo jak se to píše.
Blondý 117604
27.5.2011 10:59:59
Já píšu jak čuně, fuj!!~;)

Nency ahoj!
Na odchod je dost brzy,třeba by se ještě nějaké mamči přidaly,ale pro klid je to zamčení moc fajn!!HLAVNĚ, ŽE NÁS NIKDO CIZÍ-VLASTNÍ NEČTE.S holkama jsme na Šťastných ženách,červencovky jsou na Dámě. Super je to, že tam dáš fotku rovnou na diskuzi a hotovo.~:-D
Buracek 117737
27.5.2011 10:58:14
Blondy ja jsem zvykla. Manzelovi treba volala nejaka dobra duse, jestli je mezi nama vsechno OK, ze jsem psala na facebook neco o svatbe. Porad mi vrtalo hlavou, co to bylo, ze jsem nic nepsala a hlavne ne negativniho (o nasi svatbe neni ani co, byla nadherna) a pak jsem koukla a ja si delala test, kdy se budu vdavat a vysel nekdy podzim 2010 a my se brali v dubnu 2010, tak jsem to jen okomentovala, ze se to seklo jen o par mesicu, ze to neni tak hrozny. Prostě lidi jsou takoví.
nency+ježeček 109605
27.5.2011 10:51:23
Plíce, Ty jako zasloužilá matka máš na bříško nárok. Malá je fakt roztomilá~:-D

Blondý...ahoj...s tou uzamčenou diskuzí to vůbec není špatný nápad~R^
Blondý 117604
27.5.2011 10:47:09
Ahojky všem!!
Týýýýý bláho, co to tady ráno psalo za pani???
Buráčku klíííd a pevné nervy!!
Tak mě tak napadlo, CO SE PŘESTĚHOVAT NA UZAMČENOU DISKUZI A BUDE KLID OD VŠECH ŠMÍRÁKŮ atd. Co vy na to????

S diskuzí od syna jsem dááááávno zamčené a strašně se nám ulevilo a je klíd.Holky červencovky,kam jsem chodila-než se mi to stalo, tak se zamkli také a jsou OK.
Přemýšlejte o tom.
Buráčku jestli jsi si všimla,tak já tenkrát po zveřejnění tabulky poprosila Sněženku a ona písla adminovi a on ji vymazal,ale jestli bude hledat v příspěvcích,to netuším.Tabulka byla velká a jedna,to bylo asi v pohodě.
Každopádně je to děsný,jak jsou lidi""přející"" a pošlou SMS a budou se chechtat někde za bukem.Fuj!!
Buracek 117737
27.5.2011 10:46:57
Kačko ty ses pěkně rozepsala :-)

Já se tím moc netrápím. Spíš mi to už přijde trošku směšné.
Doma o ní nemluvím, abych netrápila manžela, ale jinak si můžu říkat co chci a ona vlastně taky, tak ať si říká co chce. Mě se to nějak nedotýká. Jen se utvrdím, že jednám správně, přeposláním reakcí pobavím kámošky, které vědí o co go a tím to hasne :-)

Přestože si jinak věci dost beru, tak v této záležitosi jsem splachovací ~R^
nency+ježeček 109605
27.5.2011 10:45:30
Kačko, že Ty už trénuješ a vycpáváš si ho polštářem~:-D
nency+ježeček 109605
27.5.2011 10:44:29
Miri, z Míši jsem špatná ještě teď, když si na to vzpomenu~7~.
Já se mám super, stále žádné potíže, ani nevolnosti. A myslím, že už to ani nepříjde.~;)
Tobě už ty týdny taky pěkně příbývají - super~g~
nency+ježeček 109605
27.5.2011 10:40:51
Kokoo, jen se nestyď, my Ti pochválíme i ploché bříško~:-D
Hadi a spol 40792
27.5.2011 10:40:12
Ahoj holky,

tak hlásím, že já teda břicho už mám, no ale jsem po třetí těhotná, takže se není co divit, i když minule jsem v tuhle dobu měla podstatně větší břicho :-)

Monča - nejstarší z dvojčat :-) Se mě včera ptala, proč mám tak velké břicho a hned za tím dodala jestli to kvůli tomu, že tam mám to miminko :-) :-) Bude jim v srpnu pět, je to fakt roztomilý :-)
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 2927  [Dalších 2067 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.