| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 2927  [Dalších 2057 >>]
nency+ježeček 109605
27.5.2011 10:40:02
Buráčku, já jsem na nemocenské od samého začátku (protože jsem po IVF) a řeknu Ti, ne, že bychom se teda finančně hroutili, ale rozdíl to je~d~. Takže pokud se cítíš dobře a nemáš žádné problémy, tak vydrž.
Kačky a // 57328
27.5.2011 10:32:40
Hezký den,
teda vás dočíst - taks jem to jen prolítla:)

Sněženko - ano, klidně ten odkaz přesuň rovnou do kontaktů - chtěla jsme, abyste nás mohli víc pozant a nějak s emi to npoveldo vložit správně a pak jsem na to zapomněla.
A teda bramboráky - já na nich získal podezření, že jem těhu - mám je strašn ráda, tak jsme je udělali, já snědla 3 a bylo mi strašně zle a druhý den // na testu:)

Buráčku, já bych to šéfovi řekla, když píšeš, že je rozumný a neřekne to dál. Ty bdueš mít klid a kolegyně ať si trhne nohou.

Pettiku - gratuluju!!!

jinak mně se strašně astí vlasy...potřebovala bych si je mýt každý den,ale zas si je nechci ničit fénováním, tak se snažím vydržet 2-3 dny, ale je to děsný...připaám si děsně.

Samiko, myslím, že opravdu zdravotní atp. na nemocenské paltá stát...bohužel ty vycházky jsou šílený...nechápu, proč někteří doktoři můžou napsat neomezený a jiný ne...ale dle kontrolorů neomezený neexostujou - zjištovala jsem si to v munulém těhu...

A moc zdravím Elfrídu!

Buráčku - netuším moc o co jde, každopádně jsi těhu, tak pevné nervy a nemá tě kdo otravovat a ztrpčovat život - jako těhulku už vůbec ne.
A mazat může asi jen správce a občas jsme postřeh nevhodné přízpěvky jinde i maže...nebo možná na požádání, to nevím.

nency - já nemám bříško, ale břicho...:)jenže já ani netěhu vypadám tak na 9. měsíc:))))
Miriam,Hannah+Kristina+Lydia 33492
27.5.2011 10:32:37
Nency, ahoj!!!!!!

No, ja to vsechno nejak nezvladam, jak mi je hodne spatne... Dneska je mi trochu lip a manzel je s malou venku, tak nakukuji :)

Jak se mas ty?

Je mi hrozne lito, ze Mise83 to nevyslo ~n~
kokoo 34189
27.5.2011 10:24:08
Miriam, no já jsem tu jen chvilinku~;) A jsem dnes 12+2, termín mám 7.12, mimi mělo v úterý 4,65cm. To by mě taky zajímalo, jak velká máte miminka. I když, ony teď rychle rostou~:-D

Nency, myslím, že byste teď toho moc ještě neviděli~y~
Buracek 117737
27.5.2011 10:15:55
Nency asi až 6 týdnů před porodem bych nastoupila na mateřskou. Pokud nebude žádný problém, tak bych byla ráda. Dělám s počítačem, nic netahám a v té době nebudu mít ani žádné výrazné uzávěrky, tak ani stresy. Takže do konce října bych to tu tak mohla vydržet. I kvůli penězům bych byla ráda. Abysme mohli koupit vše, co budeme chtít. Ale když budou nějaké problémy, tak vůbec nebudu přemýšlet a půjdu na neschopenku.
nency+ježeček 109605
27.5.2011 10:11:52
Mirí, ahooj. No, kde se touláš. Máš tu absenci...~;)~3~
nency+ježeček 109605
27.5.2011 10:11:04
Buráčku, myslím, že to mazat nejde. Možná správce na požádání to vymaže...
nency+ježeček 109605
27.5.2011 10:10:18
Kokoo, sem s fotkou....nebo do alba. Ať se můžem pokochat~t~.
Taky se ještě vlezu do všech věcí, ale už jsem si pořídila volnější trika a 3 těhu halenky (v kterých by ovšem vypadala těhotně i netěhotná vižle).
Miriam,Hannah+Kristina+Lydia 33492
27.5.2011 10:06:17
Kokoo,

V kterem jsi tydnu? My se jeste moc nezname, vid?

Mne je v poslednich tydnech dost spatne, tak nektere dny ani nezapinam pocitac...

Ja jsem v 11.tydnu (dneska 10t+3d) a tehotenske kalhoty zatim nenosim, ale nosim ze svych normalnich kalhot a kratasu jen ty volnejsi (vetsinou na gumu, ne na knofliky). Prestoze je jeste brzo, tak vidim, ze brisko roste. Zhubla jsem za posl. par tydnu 3kg a presto jsou mi veci tesnejsi, ne volnejsi.
nency+ježeček 109605
27.5.2011 10:04:14
Buráčku, držím pěsti u šéfa. Určitě se Ti uleví, budeš v práci oficiálně za těhuli a drbny si budou muset najít něco jiného k drbání...~g~
A jak dlouho chceš pracovat? Až do mateřské?
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 2927  [Dalších 2057 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.