| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 890] Názory 891900 z 2927  [Dalších 2027 >>]
Ocicko 32104
27.5.2011 8:12:13
dobre rano a omlouvam se sem lezu - dnes rano me cekala na mobilu uzasna zprava- "precti si rodinu.cz úpise tam o tve rodine a o tve mamce -tva svagrova"~R^-~Rv

abych to dala ze sveho uhlu:
svoji svagrovou nemam rada - bohuzel pro meho bratra.... nepisu s ni a nevolam - napsala jsem ji ohledne veci na mimco( poprosil me bratr) a pak kdyz me manzel napsal ze bvracha na par dnu zmizel jestli o nem nevim ze ho stiha jeho zena.... napsala jsem ze zije a ze prijde domu - podekoala... dalsi konverzace mezi nama neprobehla a nebude.....

k pomocovani mojich deti ji muze byt jedno - ale kdyz to chce rozebrat tady - me deti maj urologicke vysetreni a diagnozu a dochazime na urologii - problem je ze ma svagrova by to vedela, kdyby aspon 1 mesicne navstivila moji matku.... diagnozu maj uz dlouho....

k mamce - ma mamka je jaka je - starostliva treba dost ale uctu by si aspon trochu zaslouzila.... vychovala jejiho muze - a dobre.... tez s nim se bavi o miminku a tesi se - jen se svoji snachou se tesit nemuze - byla tam za ziti s bratrem cca 10krat - takze ta komunikace je jinde - at neceka ze ji bude volat kdyz o ni jako o babicku nema zajem ( bylo ji to i tak receno-trosku tvrde ne??)

o problemech okoli s ni moc nevim - jo ze kamaradka napsala co napsala - mela s ni ten dojem ( bohuzel) - bohuzel je ze ma svagrova stiha vsechny kamaradky me i bratra co s nima ma a leze mu na FB - coz me normalni neprijde- dokonce jedna me donesla vytiskle jak ji spucovala jen za vetu "ahoj jak se mas".....nu je to jejich zivot

takze mate to i z druhe strany - a ma zlata svagrova - davej pozor co pises s tvoji VS by te mohlo napadnout ze se me to donese.... a nas boj je nas a ostatni do toho netaham - tak to nedelej i ty....
Elfrída 92025
26.5.2011 21:29:24
Zajdu k doktorce, zítra máme jet na víkend pryč, tak se bojím, aby se to nějak nezvrtlo. Ach jo, ty nemoci, úplně soucítím, já mám jedno dítě a za tuhle zimu už toho mám nad hlavu. Upřímně tě, Plíce, obdivuju (a každou maminku, co má víc jak 2 děti), já čekám druhé a jsem z toho úplně na nervy, jak to budu ten první půlrok zvládat. Asi na to nemám hlavu~o~ Ale současně se strašně těším. Když on je ten můj prcek takovej ďáblík~y~
Hadi a spol 40792
26.5.2011 21:22:37
Elfrído - tak s tím bohužel neporadím, naštěstí. Já teď řeším, že Lůca má už od úterka přes 39, vždycky, když jí přestane působit Panadol, dneska začala s horečkou i Monča, ještě že ten VAšík je v pohodě
Elfrída 92025
26.5.2011 21:10:17
No uvažuju, že se tam i přes tu potupnou registraci zaregistruju. Já tady shodou okolností přesně ve 14+0 nebudu, ale muž se nabídl, že od pěti ráno klidně čekat bude (což údajně jde, registrace v zastoupení), on je zvyklý dělat nocovky nebo brzy ráno vstávat do práce, tak s tím nemá problém...

Chtěla jsem se zeptat, nemáte někdo zkušenosti u dětí se zánětem středního ucha nebo něčím podobným? Je u toho možná horečka? Malý v noci 2 hodiny pobrekávala, vyzkoušela jsem všechno možné a nic, tak jsem mu ze zoufalství dala nurofen, jestli to náhodou nejsou zuby, a usnul. Ráno dobrý, ši jsme plavat, ale pak hned vytuhl v kočárku a když se za 2 hoďky probudil, tak tepolota 38,7 a odpoledne jsem si všimla, že mu něco vyteklo z ouška, ale bylo to už zaschlé. dala jsem zase nurofen a večer už bez teploty, ale nevím, jestli radši nemám zajít zítra ráno k doktorce, pokud tedy dětská něco pozná. Já když se ho zeptám, co ho bolí, tak mi ukáže od hlavy po kolena úplně všechno, takže vím prd~t~
Hadi a spol 40792
26.5.2011 20:58:14
Elfrído - taky jsem měla jenom jednu asistentku na celou dobu porodu, bylo to super, skoro si mě nevšímala, přišla vždycky jenom když manžel začal plašit, že se něco děje, třeba když se mi zrychlily kontrakce :-)
Elfrída 92025
26.5.2011 20:53:14
Holky, moc děkuju za přivítání.
Já rodila v Podolí a i když na to někdo nadává, spokojenost obrovská. Jednak to soukromí a pohodlí (teda pokud se to tak u porodu vůbec dá nazvat) a pak fakt, že jsem rodila x hodin a starala se o mě jenom porodní asistentka, která porod dotáhla až do konce, doktor byl jen na konci pro sichr a na zašívání. Ještě jsem měla to štěstí, že to byla náhodou asistentka, kterou jsem poznala na nějakých předporodních kurzech a jsem jí strašně vděčná, protože bez ní bych tam snad umřela~t~
Hadi a spol 40792
26.5.2011 20:37:53
Přiznám se, že mě to i uklidňovalo, protože kdyby se něco dělo, tak stačilo zakřičet a porodní asistentka by přiběhla :-)
kokoo 34189
26.5.2011 20:33:15
To je fakt, že to je pak jedno~j~ Já rodila v Krči a tam jsem byla sama v oddělené místnosti s manželem, i tak ale bylo přes otevřené dveře slyšet jinou maminku. Dokud jsem neviděla fotky nebo to někde o apolináři nečetla tak jsem ani netušila že to tak někde je. Ale jak jsi psala, v té chvíli je to koneckonců fakt jedno.~d~
Hadi a spol 40792
26.5.2011 20:21:26
Těhotná jsem potřetí a potřetí půjdu rodit k Apolináři :-) :-) Holky jsem rodila plánovaným císařem, VAšíka normálně. Když jsem přijela na sál, tak jsem tam byla jediná, pak se časem objevila další mamina a vůbec mi to nevadilo, že za tou papundeklovou stěnou někdo je, vnímala jsem to akorát mezi kontrakcema a když došlo na tlačení, tak i kdyby tam byla diskotéka, tak mi to bylo úplně jedno :-)
kokoo 34189
26.5.2011 20:09:29
Malá měla 2,64. Měla jen žloutenku, takže furt ležela pod lampou. Tak brzy jsem ten uzlíček ani nečekala. Ráno jsem plašila že odtekla plodová zátka a večer nebylo co řešit:-)Teď už je to rozumbradka a dens mi řekla jestli prý nemám břicho, jestli nebudeme mít miminko:-)Je to teď velké téma a samozřejmě jsem ji nic neřekla, to bych mohla rovnou vyvěsit~t~

Páni, dvojčátka. To muselo být veselo~z~ Ale pak si asi vyhrají. Taky bych byla radši kdyby měla malá sourozence dřív, ale osud to tak nechtěl~:( Takže ty půjdeš k apolináři? Nevím, jestli by mi tam nevadily ty plenty, co tam mají.
[<<Předchozích 890] Názory 891900 z 2927  [Dalších 2027 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.