| Evca | 118599 |
|
16.12.2011 10:10:46
Ahojky,
Pippi - tak to tve ego spustilo tu hroznou zmenu pocasi. No ti teda dik. Ale super, ze jsi se bavila. Ja jdu na obed s kolegy. Nez tam dojdu, tak muj uces bude a la Saxana. Ale tak neva. Ja jsem uz parkrat slysela, ze mi mala vzala krasu. Ale co bych ji jako mama neodpustila, ze?Mala teda dnes v noci kopala. To pocasi venku je fakt des. Dobry rano, Carol. ![]() Joo, s Chris mate pravdu. Jeste ze tu ma nekdo lepsi pamet nez ja.Asi to bude tim. |
| Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
|
|
16.12.2011 9:40:42
Teda ženský, jste mě zas dostaly s tím popisem, jak u vás probíhá sex
![]() . No, ono to je hodně podobný asi všude, jak tak koukám Abych netrhala partu, tak se přiznám, že já jsem tak normálně při chuti, ale s tím břichem už se to skoro ani nedá (nebo bych asi musela nastudovat nějakou knihu poloh, protože mě už napadá jen jedna relativně pohodlná). ![]() ![]() . Do toho začnou kopat ty dva lumpové a nemůžu se soustředit . Tak nevím nevím, ale přes Vánoce jsem manželovi nařídila, že budem muset furt, aby se ty porodní cesty hezky přírodně uvolnily ![]() Teď musím pověsit další pračku prádla, vyžehlit to předchozí, opět upéct chleba a dodělat poslední nepečené cukroví . Nejhorší je začít, pak už to celkem jde, ale když mě se od vás nějak nechce ![]() |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
16.12.2011 9:20:21
Holky mimi je fakt nádherné, ale to já nedělám , je ze silikonové formičky. Já ho jen nastínovala a udělala tu kytku, tohle bych fakt nedala, ale znám holky co to dokážou.
Pipi no vidíš, krásně jsi si to užila ![]() Mambo ty si to užij dneska ![]() Chris snad mají PC odpojený, tak se snad co nejdříve přihlásí. |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
16.12.2011 8:41:18
a ještě vlastně .... Chris myslím říkala, že má teď doma problémy s internetem, ne?? nebo si jí pletu s někým jiným? ... tak doufejme, že je vše OK
![]() |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
16.12.2011 8:39:44
jo ještě ... Jezi ... máme takovou podobnou vánoční setkávací tradici ... každý rok jezdíme většinou poslední víkend před vánoci do Phy k babi ... říkáme tomu "vánoční besídka"
... proběhne oběd, výměna dárečků a taková předoslava vánoc ![]() |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
16.12.2011 8:35:23
brýtro
![]() tak já jsem se zase vzbudila, když odcházel manžel do práce tj. 6:30 a od té doby čučím ... ještě jsem se pokoušela usnout, ale po hodině, kdy mi v hlavě nabíhaly různé seznamy, co všechno ještě musím dokoupit pro mimi a co musím zařídit a co nestíhám a tak, vylezla i Moni a je po spaní ... tak to zase budu muset dotáhnout odpoledne ![]() Pippi ... super, že sis večer tak pěkně užila ![]() Peti ... to miminko je prostě boží ... neznám nikoho, kdo je tak neuvěřitelně šikovný jako ty ![]() ![]() tak já se jdu zkulturnit ... musíme dneska bezpodmínečně něco udělat do školy ... pěkně jsme to teď poslední 2 dny flákaly ... ostudy ... |
| Pippi | 108434 |
|
|
16.12.2011 7:19:12
Zdravím, opět nemůžu spát, i když na mambo nemám
![]() Na večírek jsem šla a bylo to super. Všichni mi říkali, jak krásně vypadám, že určitě budu mít kluka a dokonce i kolegyně mi řekla, že vypadám líp než dřív Jinak minulý rok mi jeden chlap z práce řekl, že jsem na tom loňském večírku byla nejkrásnější z žen a letos prý znovu, že je můj tajný obdivovatel No sice jsou to blbý kecy, ale v devátém měsíci potěší ![]() Petro, dodatečně gratuluju k otočení miminka, akorát jsi mi nasadila brouka do hlavy, že se otočilo po tom hrozným mrskání se, a já jsem dostala trochu strach, jestli se neotočilo i to moje, které bylo správně, protože od té doby necítím kopance do žeber. No uvidím, v úterý jdu na kontrolu, tak snad to bude v pořádku. ad magnézko - já už ho dávno přestala brát, měla jsem ho doma hromadu na to tvrdnoucí břicho, ale jak jsem zůstala doma, tak se břicho uklidnilo a já ho nechtěla brát zbytečně, tak jsem ho postupně vysadila. Je fakt, že teď občas mívám v noci křeče do lýtka, ale už ho brát nezačnu. |
| mambo | 100493 |
|
|
16.12.2011 4:14:51
Bré ranko,
hlásím 4 hodiny. Evi myslím na tvoje vstávání, ale to je ještě asi moc brzy, co? ![]() Caroll - ty mě bavíš! Dokážeš vše tak vystihnout ![]() Jezinečko - to já měla v prvním těhu, ale byla to rizikovka tak jsme tomu moc nedávali. No a teď na TO vůbec nejsem… Peťo - to mimi se vážně nedá sníst…. ještě když to takhle vyfotíš. ![]() Dneska mě čeká párty s kamarádkama, tak už se těším. A taky premiéra toho, že malá bude spát u babi… to jsem zvědavá a doufám, že to bude ok. Mějte se krásně a přeji hezký den ![]() |
| Carolla | 68600 |
|
|
16.12.2011 3:04:21
Už jsem se chystala do postele a mrkla,co nového, no to se nedá, Peťi, jak jsi to udělala, to miminko je snad živé, ty se dej na uměleckou dráhu, protože je tě škoda.
A Jezinečko, jen ho klidně znásilni, uvidíš,že bude nakonec spokojený, přece se nebudeš trápit ![]() A s těma pralinkama by mě nenapadlo,že už je to vyzkoušené v pradxi, poslala jsem to ještě své kámošce, no a ona mě na to odepsala,že to nechá raději na Velikonoce,protože teď by musela použít Santa Clause, no a neví, co by pak musela ukousnout jemu No a jinak je moc hezké, jak slavíte Vánoce s babi , až budeme jako ona, určitě by jsme to také ocenily![]() No a Evi, ráno až budu vstávat, tak na tebe budu myslet, že vstáváme společně ![]() ![]() Tak dobrou a zítra pa ![]() |
| jezinečka | 105196 |
|
|
15.12.2011 23:34:21
Sem se sakra rozepsala
![]() Peťo nádherný to mimi, jak živý... ty jo, máš fakt talent ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.