| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 3341  [Dalších 2831 >>]
Carolla 68600
10.12.2011 23:31:36
Hihi Berri,jsme se před chvílí vrátili a já dočítám,no ty jsi teda měla den, tvé reakce byly srandovní, bylo cítít tu tvoji náladu i přes ty dráty až sem~t~,tak doufám,že zítra už bude líp~;((
Peti, promiň, ale já toho tvého chameleona viděla také jako žábu, no už jsem v obraze.
Mambo,já myslím,že v Austrálii je třeba třetí osoba u vyšetření z důvodů,aby pak neřekla nějaká mamina,že jí dr.znásilnil,stejně jako třeba v USA. Tady je to spíš zapojování otců do běžného života maminek,ale nevím,jestli to funguje,protože třeba ten můj hleděl celou dobu na hodinky a zavracel oči,takže to bylo poprvé a naposledy~t~ No a jak vidět,jsou všichni stejní (no Lupi, vyjímaje toho tvého),takže se tu Marki klidně vynadávej a postěžuj, my tě všechny chápeme.~;)
No a jinak,prádlo my uschlo bez újmy, pes byl asi dnes dehydratovaný z toho horka a babka hlídala klimu,protože včera jsem ji zrovna byla zprdnout,takže večer začínám žehlit. No abych se předtím naložila do ledničky,nebo se ze mě jinak bude kouřit~c~
A s tím měsícem,myslíte,že to může fungovat i tady,ale vždyť měsíc máme všechny společný,ne? Já jsem dnes měla den neustálé tvrdnoucího břicha,občas to i dost bolelo,nemohla jsem dýchat, dole tlak jako blázen, no zatím to ještě moc nepovolilo,ale takhle to fakt nemám každý den,no snad se z toho vyspím. Ale nerodím, jo?~v~~t~
Protože mi ještě schází koupit plínky pro mimi a vložky do podprdy,hlavně,že jsem dnes šla do lékarny,ale tam si místo toho koupila nový make-up a pinzetu.No taky je to potřeba~t~
No dnes fakt končím,vy už stejně spíte, no a ty si Marki vůbec nemysli,že jsi tu na romány jenom ty~2~~t~~t~
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
10.12.2011 22:46:32
Beri i vaření mě moc baví, když vím co. Ale tebe to pečení taky baví, rozhodně pro rodinu pečeš častěji než já.
Bberi 40972
10.12.2011 22:35:26
Peti.tebe to pečení musí hodně bavit...~R^
Já to nesnášíííííím~a~

zlatý vaření,to zas miluju
Bberi 40972
10.12.2011 22:34:31
Peti.jj,divnej den...

mm musel uklízet,jak divej, vytírat ložnici po malování, drhnout lišty...já už fakt nemůžu...Zí začnu žehlit mimioblečky a dávat do komody..
doufám,že bude líp~;)
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
10.12.2011 22:26:57
Beri je divnej den, já tu chodím jak lev v kleci. Jsem nějaká nervozní, možná je to tím, že už mám padla nebo já nevím.

Každopádně se zítra těším na pečení cukroví, mm je doma tak ho donutím umýt okna a vytřít. Už se na to celej třepe~t~
Bberi 40972
10.12.2011 21:59:22
Evčo:celkově je dnes nějakej divnej den, dnes by to teda nešlo~j~
mám debilně hnusnou náladu~a~
Evca 118599
10.12.2011 21:35:31
Peti, prdlajs hysterka. Jsi nahodou spickova, kolik toho zvladas!!~R^~R^~R^

Market, ja vim ja vim. Chces prcky donosit co nejvic, at jsou zdravi. Jen si to neumim predstavit, kdyz tam jsou dva, ze je to vubec fyzicky z pohledu maminy mozne.

Bberi - ja tu dnes cele odpoledne hekam. Taky mne boli cele bricho. To bude tim zatmenim mesice a koncicim 37.tydnem.~;)
Bberi 40972
10.12.2011 21:34:18
Peti. nejsi hysterka, jen ta psychika holt hapruje, mě taky rozhodí kdejaká maličkost,nad kterou bych jinak mávla rukou, si říkám,že nejsu normální~a~
Markéta a 5 lumpíků 6320
10.12.2011 19:22:52
Evčo, já myslím, že můžeš klidně být mezi prvními rodícími i Ty ~;). Já teda chci jít na řadu až v lednu, tak se mnou moc nepočítejte ~t~, doufám, že ten prosinec ještě ustojíme.. Ale že bych přenášela, to teda taky zrovna nemám chuť, Carol ~;) Tuhle jsem tak přemýšlela, kdy to budu vlastně v tom 37. týdnu, jak mi dr. sliboval, že se dohodneme a ono to bude už 27. prosince ~e~. Takže mi pomalu začalo docházet, že se ten porod opravdu blíží a vlastně může být kdykoliv.. ~d~. Včera večer jsem moje myšlenky tlumočila manželovi, ale byl nějak nevrlej, prý má svých starostí v práci dost, tak ať nesejčkuju, že si to ještě přivolám ~o~. No on teď maká, aby pak už měl klid a místo dovolené týden před Vánoci si prý nakonec vezme 14 na začátku ledna.. Tak jsem teda zvědavá ~2~

Já jsem se jen chtěla svěřit, co se mi honí hlavou, nemám nějak tragické myšlenky, ale že mi to vlastně teprv dochází... A on hned takhle.. Tak jsem si hned vzpomněla na Pippi, jak jsme tu tu nedávno probírali ty chlapy ~j~. Radši jsem nad tím mávla rukou a vypisuju se vám tady ..

My jsme teď u tchýně, manžel jí tady montuje nějakou novou skříň a já už jsem pomocných prací ušetřena :-)
Poslední dobou mě brní konečky prstů, tak jsem si vygůglila, že to je asi tím, jak je hodně velké, povolené břicho a má to špatný vliv na páteř.. ~a~, no tohle těhotenství je opravdu náročnější než ty předchozí ~d~ Utěšuju se tím, že mi jinak vlastně stále nic není, tak že můžu být ráda ~;)

A taky jsme si dnes byli zamluvit na plantáži stromeček, takže si pro ně dojedem až těsně před Vánoci, aby byly opravdu čerstvě uříznuté a už na to nemusím myslet :-)

To je zase román ~f~, ale já už asi jiná nebudu :-)
mambo 100493
10.12.2011 19:17:06
Caroll (ty maková panenko), tys mě zase pobavila ~t~ . A k doktorům... v austrálii doktoři vyžadují třetí osobu u vyšetření - obvzlášť na gynekologii… taky jsem na to koukala jako blázen…~d~
Jinak pidi věci mám komplet, takže zítra začínám prát a skládat do skříně - se na to docela těším ~z~
Petro - gratuluji k úspěšnému dokončení dortové sezóny ~;). Hoď si nohy nahoru a odpočiň si taky trochu. Já mhd jezdím jen do centra.... ono nemá ani cenu sedat na Vinohradech do auta a jet dolů (není kde parkovat) - no naběhla jsem si, už zase dlouho do centra nepůjdu :-)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 3341  [Dalších 2831 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.