| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 3341  [Dalších 2791 >>]
Lupitka a Kubíček a ? 73127
9.12.2011 11:36:55
Jo a treba u me ty kojo podprdy z minula 42F a mam je taky zapnute az na poslednim a jsou mi fajn. Oni se i vytahnou, jak jsou bez kostic.

Evi, jo je super, ze se da vse vratit. To jen u spodniho pradla je to ve vetsine obchodu problem, ze ho nechteji menit, vracet. Ze mas moznost ozkouset. Tak doufam, ze tyhle podprdy budou taky fajn.

Ja to beru tak, ze mam dve a kdyby neco, dokoupit se daji vzdy. Ja treba valcila v porodce se dvema, bylo leto, strasny vedro a tak jsem se potila. Pekne jsme mely okna na zapad, od 12 slunicko prazilo. Takze jsem podprdy prala a susila na klice od okna (bylo nizko za posteli) se mi sestricky smaly, ze jsou koumak. Tak mi mamca pak koupila od cinanu aspon big velky podprdy, abych se tam netrapila. Byla jsem po ciasari, tak tech 6 dnu bylo hodne. To jen ma zkusenost.
9.12.2011 11:32:43
Pippi, doporucuji tak o velikost vetsi, teda hlavne u kosicku. Ja ted co mam tu 44 tak to mam zapinani na to posledni, ale furt lepsi, nez na prvni a pak to nebude kam posunout. A ty kosicky, prsa se zvetsi, ale zas ne o moc (teda aspon u mne) spis je mas pevna ~;)~t~ aspon ja jsem v te dobe byla jak Pamela Anderson ~t~~t~~t~ Ono to stejne je tak ty prvni mesice, i kdyz jsem pak kojila, tak uz to nebylo takove. Asi se to telo s tim srovnalo a delalo se mlicka kolik bylo potreba. Ono spis, ze tam das jeste ten tamponek, tak aby ti ted byla volnejsi.

Mabelko, u nas je to stejne, jak je doma tatka, prd stiham, udelam ~:-D Tak at poridis, tam kam frcis.

My jsme vyndali veci na prani pro mimiska z komody a mame toho docela dost, hura. Ale ono to dela, ze mam ty kombinezky a tak. Kubasek si s z toho delal napred kopec, pak mezi tim most a nakonec to byl vanocni stromecek ~t~

Evca 118599
9.12.2011 11:32:38
Jo a taky tam na mne koukaly prodavacky, starsi pani. A rikali at si prave vezmu tu volnejsi, ze se ty prsa fakt nelejou. Tak se urco nestyd a nech se na sebe podivat.

Jinak gratulace, ze jsi se dokazala mm i omluvit.~g~ S tim ja se vzdy peru. Jsou hlava tvrdohlava.~q~
Evca 118599
9.12.2011 11:29:24
Ahoj holky, teeeda, zase sagy. Vsechno jsem poctive docetla, ale pamatuji si skoro prdlajs.~a~

K tem kojicim podrpdam, Pippi. V tom M&S meli 75 obvod a kosicky snad opravdu E i F. Navic M&S ma to velikostne takto ..C,D, DD, E, F...Takze oproti pevninskym zvyklostem je tam jeste jedna velikost navic. Zkus se juknout.

No ja taky byla z toho cela tumpachova, jakou si mam vybrat. Mam ted 80 B/C, takze jsem potrebovala 80 DD asi, ale tu nemeli.80 D jsem si netroufla vzit, protoze jsem si rikala, ze se prsa nalejou tak o 1-2velikosti a jeste tam bude ta vlozka. Tak mam 85 D. Treba ti pomuze pri vyberu, ze ja tam ted mam kus latky volne, nejsou v tom ty prsa "akorat". Jo a moznost vratit penize nebo vymenit za jine zbozi je u M&S az do 15/1/2012.~R^
Mabelka 29 50861
9.12.2011 10:27:00
Ahoj holky, jak se máte? Dočítat zase nestíhám, jak je manžel doma, tak nemám moc šance si tu v klidu počíst a psát už vůbec ne.
Díky, skříně už máme hotové, teda skoro, pár dodělávek se bude dělat později. Ale už jsem si tam včera skládala nějaké věci a je to super, mít dost místa a hezky si to přeskládávat.
Fotky dám do deníčku později.

Peti, přeju, ať se Danýsek brzo uzdraví, ty ucpané nosy a kašel jsou pořádně otravné.

K těm podprsenkám, mně stačí menší a pamatuju si, že mi nakonec hodně vyhovovala taková ta obyčejná sportovní, celá elastická nebo jak to napsat. Za pár minut utíkám na autobus, tak nemůžu přemýšlet ~t~ Třeba od Belindy a tak. Nemusela jsem nic zapínat na háček a drželo to dobře. Docela problémové bylo to, že když jsem kojila z jednoho prsu, tak z druhého mi mlíčko začalo téct hodně taky, takže jsem si pořád musela hlídat ty vložky do podrpsenky.
A když jsem měla nějakou podrpsenku moc těsnou, tak se mi ta prsa nalila strašně moc, jak tam byla stlačená. Když moc volnou, posunovala se mi ta vložka. Tak u menší obvodů docela doproučuju ty sportovní, kvalitnější, ať hezky drží.
Tak zatím PA, později nakouknu!
Pippi 108434
9.12.2011 10:07:51
Lupitko, a myslíš že bude stačit velikost, která mi bude už teď (trochu větší)? Já mám normálně 75E, což je děs, protože na obvod 75 mají všude maximálně D, a na éčka zase veliké obvody ~a~
9.12.2011 9:58:48
JO a jelikoz to neslo ozkouset, tak mi vstricna pani prodavacka napsala na paragon, ze nebylo mozne vyzkouset a kdyby nesedely, muzu do 14ti dnu je jit vymenit a nebo vratit. Tak je musim ozkouset, jestli nebudou moc volne. Kosicky by nevadily, to spis ten obvod.
9.12.2011 9:57:11
Pohodove ranko,

Peti, to je mi Denyska moc lito ~6~, ty nemoce... at je mu brzo dobre. Prosim te, muzes mi jeste jednou pisnout nazev toho sirupu? ja nevim, kam ty papirky davam. Dekuju.

Pippi - ono ze mne mluvi uz druhe tehu ~;) Neboj, tatka i ty vsechno zvladnete v pohode a po porodu budes rikat, jakej byl tatka kambrnak ~;)

Ja jsem si pred temi 3 lety kupovala v MotherCare 42F a jsou mi porad. Jenze je ted nemaji. Tak jsem vcera zkousela pres obleceni (nefunguje jim kabinka) tak mam 44G (byla volnejsi, ale ono se ty prsa stejne nalijou po porodu a jeste tam clovek da vlozku) mely i mensi, ale jak jsem si to nemohla poradne ozkouset... byla jsem na Chodove.

Majdali, snad se nepletu, no s temi urady je to des. Ja taky uz se pak neudrzim a bud zvysim hlas nebo neco reknu. Ale ted mi to bylo uplne k nicemu. Uvidim co v pondeli pravnicka. Uz vidim, jak jdu na socialku znova a chci nekoho vyssiho, kdo proste bude resit. Protoze ode dneska mam byt na materske....
Pippi 108434
9.12.2011 9:41:49
Zdravím při pátku,
Petro, ať se ti Dennýsek brzo uzdraví ~x~
Lupitko, s tím otcem jsem tady prudila já. Nakonec jsem dala na vás všechny, že si to nemám tak brát a nakonec jsem se mu ještě omluvila, že jsem protivná.
Ty kojící podprdy mě pořád straší, u mě nehrozí, že bych sehnala nějakou levnou v CA nebo HM, mám prostě nestandardní velikost, našla jsem si internetový stránky a určitě zkusím ještě Mothercare, ale když já netuším, jakou velikost koupit, jestli stačí o velikost větší než normálně, nebo raději o dvě...
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
9.12.2011 9:15:54
Dobré ráno, vy jste teda povídalky, já se tu mořím s posledníma dortíkama, tak mám furt ruce upatlané a nemůžu psát. My od pc je jak z marcipánu~t~~t~

Jedna známá vyřešila jinakost jména od dětí, tím, že si nechala změnit příjmení a on si jí pak stejně do roka vzal~y~ Tohle jsme právě s mm řešili pře D. jak budeme cestovat, tak z toho nakonec byla svatba.

Kojící podprdy mám 4 dvě z Céáčka, ale ty my moc nesedí a hlavně mě škrábou ramínka. Pak mám dvě značky Carriwel a ty sedí super jsou z toho bezešvého materiálu mám velikost XL normálně kupuji 95D a jedna stála tuším 400,-

U nás se zase marodí, D má rýmu a kašel, ale tentokrát byl první kašel, díky bohu za sirupík na noc. I tak k ránu už pokašlával a zase se vztekal kvůli ucpanému nosu, dneksa to bude už v poho.

No nic jdu dělat ty moje obludy, at to mám z krku ještě jedna noční a budu mít klid~z~
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 3341  [Dalších 2791 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.