Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
|
|
9.12.2011 9:00:31
hmm. tak jsem teď googlila a asi to zapsat opravdu nepůjde
, tak nevím, to je teda na palici ![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
9.12.2011 8:56:16
Hoi všem,
včera jsem pekla to šlehačkové,je mnam,ted to tu ujídám... Majdali.já se děsně hádám na úřadech, jak já to tam nesnáším,uáááááá ![]() Dnes vezu A. ke kámošce na narozky,je to äsi 40km,tak snad nebude velkej provoz. Manžel bude o víkendu nastěhovávat nábytek do ložnice,umyje tam podlahu a okno..... |
| Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
|
|
9.12.2011 8:47:42
Majdali, já budu řešit občanku příští rok (končí mi v srpnu a pas taky, budu 10 let od svatby
). No a jak jsem teď řešila na úřadě pasy pro děti, tak jsem se zrovna paní ptala, jak je to s tím zapisováním dětí apod. do OP. Já totiž někde četla, že to snad půjde za nějaký příplatek. Teď tam mám jen manžela, protože mi to tenkrát přišlo fajn, ho mít v občance .Paní mi tvrdila, že by to mělo snad jít, ale že oni sami ještě pořádně nevědí, protože je na to teprve školí a stále se to mění. Ale že SNAD to půjde, ovšem bude tam uvedeno jen jméno a ne rodné číslo (teď bylo oboje). Takže já myslím, že nějakou šanci snad ještě máš , ale jistá si fakt nejsem... |
| 1Majdali | 118921 |
|
|
8.12.2011 23:09:01
Jeste by na to nemusely byt prachy (jak to v tomhle state chodi) a mozna to stihnu nez tu zmenu udelaji... OP plati 10 let a tech 5 do vlastni Op prcka by slo ;-D
|
| 1Majdali | 118921 |
|
|
8.12.2011 23:06:58
Jsem v tomhle strasna... Mm mi zakazuje vyrizovat cokoli na uradech, protoze vzdycky zvednu hlas... Tohle bude zrejme stejný pripad :( budu se s nima hadat do krve, neodpustim si rypave poznamky apod. .. Oni vzdycky reknou ze to my ne, to ti nahore, ale podle me to jsou urednici a policajti atd kdo by mel rikat "sefe je to blbe a my dostavame spucunk" neni zalobce, neni soudce... Takze sebou budu nosit overenou kopii rodneho listu, ale v tasce pro pripad nejvyssi nouze... A hadat se budu ... To je jak s Lupitkou :( .. Clovek by je musel zabit..
|
| jezinečka | 105196 |
|
|
8.12.2011 22:45:18
Mambo, Majdali, já jak jsem teď cestovala do Skotska, tak jsem kvůli tomu dělala pas pro malou a stejně se mě na letišti ptali "...a vy jste matka???" jelikož jsem jí v občance neměla, ona mě v pase taky ne a každá se jmenujeme jinak.. takže to mi vadí nejvíc. Pokud nejsou rodiče oddáni a dítě se jmenu jinak než jeden z rodičů, co pak???? To je divný!!!!
|
| mambo | 100493 |
|
|
8.12.2011 22:41:51
http://aktualne.centrum.cz/finance/bydleni/clanek.phtml?id=720316
|
| mambo | 100493 |
|
|
8.12.2011 22:38:46
Majdali - ti povím, že to je pěkná pakárna
. |
| 1Majdali | 118921 |
|
|
8.12.2011 22:31:19
budou normálně platit do data platnosti, ale mě zrovna končí .. jsem si říkala fajn aspoň že to budu mít najednou ... tak jsem hledala a holky to řeší ověřeným rodným listem .. :( ale co je komu do dat které jsou uvedené na RL?? druhé řešení je nechat dítěti vystavit pas, který má stejnou hodnotu jako OP
|
| mambo | 100493 |
|
|
8.12.2011 22:15:27
No, to jsou mi novoty....
Jsem netušila.... To bude povinnost si je měnit nebo budou do data platnosti? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.