Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bberi | 40972 |
|
|
8.12.2011 16:57:37
Pippi.mm se mnou nechodil na gyndu nikdy!
Jen na Uz ve 20a 30tt ted byl jen ve 20tt neb pak nedostal volno... Ono to pro chlapa není jednoduchý a až se to malý narodí-to u nás to byl docela boj....moc na to nevzpomínám ráda... |
| Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
|
|
8.12.2011 16:46:53
Pippi, možná už na manžela doléhá nervóza z toho co bude.. Ono to pro ty chlapy není jednoduchý a je fakt, že ani přečtení 20 knížek nemusí být v reálu tolik platný. Ale že by to přiznali, že mají strach to asi ne
. |
|
|
8.12.2011 16:43:39
Bberi, přesně jak píšeš. Já měla manžela u všech porodů, ale je fakt, že nejvíc se mi osvědčil jako spojka při komunikaci s personálem a potom když miminko lezlo ven
. Jinak jsem na něj jako Ty taky "neměla náladu". Nojo, s polohou se nedá nic dělat. Jen si tak říkám, kdy to ta potvůrka stihla, nepřišlo mi, že by se tam nějak extra mlela ![]() ![]() |
| Pippi | 108434 |
|
|
8.12.2011 16:41:12
mambo dík
![]() Markéto, hlavně, že jsou obě miminka v pořádku, taky si myslím, že na dvojčata mají krásnou váhu. Bberi, my jsme původně taky chtěli jít na kurz, ale to už jsme prošvihli. No, to nevadí, porodit se dá i bez toho. Mně spíš mrzí to, že zezačátku se hrozně těšil a jak říkám, sám koupil knížku a byl aktivní. A teď to je jak kdyby ho nic okolo dítěte nezajímalo. Já myslím, že má strach, ne z porodu, ale jak to zládne jako táta. Jinak u porodu určitě bude (pokud to bude možné a nebudu muset na císaře nebo tak), sám chce. mně je jedno, jestli bude u závěrečné fáze tlačení, ale určitě ho tam chci na tu fázi, kdy se x hodin čeká, kdy už to bude a podporoval mě psychicky. On mi tvrdí, že se na malé těší atd, ale já jsem si od toho jeho těšení asi slibovala víc, nebo jsem prostě přecitlivělá, nevím. Nebo jsem bláznivá. Musím říct, že se mnou chodí na každou prohlídku k doktorce a stará se, aby se mi něco nestalo, ale třeba se vůbec nestaral o to, v jaké porodnici se zaregistruju, co všechno budeme muset na mimčo nakoupit, a tak. ach jo, neumím se ani vyjádřit, sorry že tu plevelím, ale nějak nevím, komu jinému to říct ![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
8.12.2011 16:14:39
Pippi:nepamatuju si,že by mm četl nějakou knihu o pordu,to fakt nevím...tenkrát jsem s ním chtěla jít na ty předporodní kurzy,ale bylo to vlétě a zrovna žádnej nebyl...
Ono stejně ten chlap,je tam spíš jako psychická opora,tak nějak místo plyšáka ![]() musí to být pro ně záhul,já furt lítala do psrchy a on tam chudák seděl a nevěřícně me pozorval, ani jsem na něj neměla náladu ,ale nakonec jsem byla ráda,že tam byl,při tlačení mi držel nohu nahoře a psychicky mi při něm dost pomohl a pak se semnou radoval,to bylo pěkný![]() Marky.no co naděláš s holčičkou,asi se jí tak líp hajá, nech to osudu ![]() |
| mambo | 100493 |
|
|
8.12.2011 16:12:54
Markét - gratuluji ke kontrole! To je luxusní váha pro dvojčátka! To že se holčička otočila se nedá nic dělat i kdyby ten císař, tak jak píšeš: hlavně, aby vše proběhlo bezproblémově pro miminka i pro tebe.
|
|
|
8.12.2011 15:41:20
Teda povídalky, ani nestíhám od rána dočítat
![]() Pippi, jo chlapi jsou někdy na ťafku . Chce to s nima pevný nervy. ![]() Tak já jsem teda zpět z UZ. No, jak to tak bývá, zprávy jsou opět dobré i špatné. Tak hlavní je, že miminkům se daří dobře. Doppler je naprosto v normě, dětičky zase vyrostly. Kluk je oproti stáří těhotenství větší, jsem dnes 34+2 a jeho průměr je 36+1. Váhový odhad je 2660-3090 g, doktor to komentoval slovy, že tenhle tedy rozhodně nestrádá a je to pěkný macek . Holčička je trošku menší, její průměr je 33+2, odhad váhy 1970-2490 g. Takže tohle je to pozitivní, a teď ten háček. Naše slečna se totiž zase otočila hlavou nahoru . Doktor říkal, že už na otočení moc šancí nevidí. Tak jsem se nesměle ptala jestli to je ještě k normálnímu porodu, tak říkal něco jako...no... vzhledem k tomu, že budete rodit počtvrté by to možná šlo..no domluvíme se kolem toho 37.tt. To už zase budeme chytřejší... . Takže mám zase brouka v hlavě, ale už jsem si tak řekla, že holt to nějak dopadne, hlavně, aby vše proběhlo bezproblémově pro miminka i pro mě..Jen kdyby to byl ten císař, tak si asi na to břicho hned tak nelehnu ![]() No a Carol, já si vůbec nemyslím, že bys byla krkavčí matka když spíš na břiše. Já bych tak klidně spala, ale mě to tlačí, nevyspala bych se. To tě spíš obdivuju, že Ti to ještě jde.. ![]() |
| mambo | 100493 |
|
|
8.12.2011 15:26:00
Ahoj holky,
něco málo jsem dočetla, ale to se nedá - vy toho napovídáte. ![]() Malá se teď kouká na tv bednu, tak mám chvilku klid - juchůůůů . Když spala po o, tak jsem to s ní zalomila a cítím se mnohem lépe. Dopo jsem byla nakoupit a kouknout na ty kojící podprsenky a nic moc… Zítra hlídá babi tak budu mít celý den na obíhání všeho možného…. snad vše stihnu.Marodům přeji brzké uzdravení! ![]() Pippi - chlapi…. na to není co dodat. Ten můj u porodu nebude a štve mě svým přístupem skoro pořád (říkám tomu, že mě vadí, že i dýchá, ale mě teď taky hrabe )…. to u prvního těhu to bylo jiné. No co nadělám.Hlenovou zátku jsem nepostřehla… tak těžko říct. Lupi - já jsem taky začala kvůli křečím jíst magnézko….. Dej vědět jestli něco na Chodově ulovíš! Jezi - ty jsi vstávala v 7? Ty mě bavíš - u nás 4:45… co dodatNo asi jsem ještě něco chtěla... ale co? ![]() Krásné odpolko všem |
| Pippi | 108434 |
|
|
8.12.2011 13:53:23
Všem marodům přeji brzké uzdravení
![]() Chtěla jsem se zeptat, holky, jak ten blížící se porod prožívají vaše drahé polovičky? Já jsem se včera naštvala na toho svého. Chtěla jsem po něm, aby si přečetl něco o porodu (na začátku těhotenství koupil chytrou knížku a zpočátku ji pilně studoval) a šestinedělí. A on že prý to moc dramatizuju, že mu přece u porodu všechno řeknou sestry (že tam ta sestra s náma asi nebude celou dobu ho vůbec nenapadlo), nebo mu řeknu já a že bude lepší, když si to nastuduju já a řeknu mu to (aby on nic číst nemusel). A nakonec dodal, že se zeptá kolegů jaký to bylo v jejich případě - což je na tom to úplně nejlepší, protože nejvíc mu radí jeden kamarád, který mu nejspíš poví něco v tom smyslu, že všechny šestinedělky jsou hysterky a on si chudák takovou dobu neza..ká. Já jsem jen chtěla, aby věděl co se v které fázi porodu děje a co se může stát neplánovaně. |
| Lupitka a Kubíček a ? | 73127 |
|
|
8.12.2011 13:40:15
Hezke odpo,
velkym i malym marudkum, at je co nejdriv dobre ![]() Ja hlenovou zatku mela, ale temer mesic pred porodem. Odchazela po nekolikrat. Jsem si myslela, ze to bude brzo a pak jsme jeste 10 dnu prenaseli ![]() Teda jak je ten druhy prcek v brisku akcni, uzivam si to, ale teda tak rozdilny od Kubaska ![]() Jsem ted dozehlila. Jsem na tuhle cinnost desna. takze 2 hodky jsem zehlila. Jsem hrozna pokazde si rikam, ze to tak nenecham, ale prd.Koupila jsem si Lovelu, tak asi zitra s Kubaskem zacneme prat mimi vecicky. Ono nez to uschne. Chci to nechat vyvetrat a navonet venku na snure a pak doma dosusit. a musim jeste neco dopect, neco mnam ![]() V noci jsem blbe spala, myslela na ty urady, takze o to vic jsem prd mohla usnout. A prvne me teda chytaly krece nejen do nohou - chodidel ale i lytka a nahoru. Teda u prave nohy. Tak nevim, jestli si mam vzit magnezko, co mi predepsal doktor. Jedu omrknout neco darecku na Chodov s babickou. Deda s Kubaskem budou venku courat. Snad neco sezeneme. A chci juknout na kojici podprdy. U Kubaska jsem si koupila v MotherCare 2 za necelych 900,- a super a oni je ted nemaji. Tak snad nekde neco ulovim. Moje velikost je tak 42F-G tak je to tezke neco sehnat. Tak ja pelasim poklidit milion pradla a vyrazit. At se vam dnes vsem dari ![]() Jo a diky, ze se nezlobite, kdyz si tu vylejvam srdicko kvuli tem uradum ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.