Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jezinečka | 105196 |
|
|
8.12.2011 13:31:10
Zdravím po obědě,
teda taky jsem se nasmála, teda holky ![]() ![]() s vámi se nenudím, hlavně už jsem závislák.... v okolí není moc osob na pokec, tak to doháním tady![]() S tou občankou jste mě teda moc nepotěšily, jsem si chtěla po narození mimiho dát zapsat obě děti, aby se mě pak neptaly hloupě na letišti, jestli jsem Žofky matka nebo co, když se jmenujeme jinak... tak nic no,... Vy mě tady vždycky tak naladíte na to mimčo, že mě chytne vždycky taková chuť něco dělat, chystat... uvidíme až se malá vyspí a já tady uklidím dopolední spoušť jestli na to ještě bude nálada... Taky jsem u žofky nepostřehla, že by mi odešla hlenová zátka , Ale začínám si taky myslet Beri, že to vyhraješ![]() Carol, tak super, že ti konečně dorazily věci, hurá do toho, viď? My jsme se teď taky krásně prostřídali s rýmou, první byl chlap, pak já a teď malá... snad to bude konec a neotočí se to zas dokola... Jo, Markét, těším se na zprávy z ultrazvuku, doufám, že budou jen pozitivní!!! Vůbec nevím, jestli jsem ještě něco chtěla... jen možná, že tiše závidím těm, které naspávají já dnes v sedm, když mě malá vzbudila myslela, že se neproberu ach jo a to není zas tak brzy, že, Mambo ... ale je to trochu i moje vina, chodím spát docela pozdě, jenže já jakmile překonám nějakou tu osmou večerní, tak už se mi většinou spát nechce ... Tak jo, končím, kdyžtak zase později ![]() |
| Sluníčko(2 kluci + ?) | 8669 |
|
|
8.12.2011 13:24:42
Eset - díky za přání k uzdravení. Mě asi picne. Jsem se vrátila s tím starším z poradny a on pořád, že ho bolí hlava a je mu divně a on má 38,2. Takže další marod. A to marodil minulý týden, i když jen rychle s astmatem od čtvrtka do neděle. My se z toho snad fakt letos nevyhrabeme:-(
Holky, co máte termín z kraje, vám se to už fakt hrozně blíží - ty tašky zabalte Já mám termín až 21.1., ale broučkovi říkám, že by mohl přijít na svět 12.1. , protože mám oba kluky narozené také 12., tak by to bylo hezký. No a už si teda říkám, že tu tašku taky začnu připravovat, bříško často tvrdne, minule po pečení cukrovi mě to i budilo v noci jako Tebe Evi, tak ať tu pak neplaším, jako když rodila manželova dcera - akorát končila 36. tt, taška nezbalená, praskla ji voda a byl to celkem fofr - první dítě, 3 hodiny od začátku - závist Byla jsem s ní u porodu, tak jsem to zažila i z druhé strany a řeknu vám - ono to pro ty chlapi asi taky není jednoduchý, taková ta bezmoc a pocit, že jste k ničemu, že nemůžete moc pomoct.... Ale ze svý strany zase vím, že mně ta přítomnost manžela pomáhala hodně... |
| Carolla | 68600 |
|
|
8.12.2011 13:12:02
Ahojte kecalky, no vy začínáte být i docela vtipné, jsem se zasmála, Evčo ty jsi také číslo, prý podvozek, no to je super výraz, podvozek mě také tlačí, ale to bude ta hlavička, jak se tam odráží těma nožičkama nahoře a vráží hlavou dole, tak jsou to někdy megatlaky
Holky, já rodila dvakrát přirozeně, ale co je to hlenová zátka také nevím, nikdy mi nic podobného neodešlo,ale je pravda, že mi vždy museli píchat vodu těsně před porodem, dětičky chtěly plavat do poslední chvíle, no ale jak tu holky píšou, mělo by to být něco hnusného, krvavého. Ale četla jsem v poradně dr.Kouckého, že to brzký porod vůbec nemusí potvrzovat, jako že i může. Takže Bberi, raději zabal tašku ))))No a jinak holky, včera mi dorazil balík s kočárkem a oblečením, takže hurááááá, můžu začít chystat, příští týden dokoupím jen pár věcí, co chybí (dnes a zítra je tu nějaký svátek panenky Marie, nebo co), tak už asi nic nevyřídím) a budu připravená. Koš na miminko už mám také naaranžovaný, no jsem konečně spokojená, ale ne úplně, teď mě čeká praní a sušení a poslední nákupy. No a na Vánoční nákupy už asi nezbude ani čas, no a jak to bude s prachama, to je také ve hvězdách, ale pro děti určitě dárečky budou, my dva si nadělíme to miminko:)))) Jo a jinak, Marki a vy ostatní, asi si budete myslet, že jsem krkavčí matka, ale já spím na břiše celou dobu a malý je zatím v pohodě. Manu mi trochu nadává,že mu ubližuju, ale zatím je v mé režii, tak to musí vydržet, no chudák, ovšem fakt s tím nemám problém. No a strije také nemám, ale já jsem nikdy neměla a to nemažu vůbec ničím, je to fakt genetika. No a Pippi, ty se ničeho neboj, porod poznáš spolehlivě, příroda to tak zařídila, že se to nedá přehlédnout. ![]() TAk papa a Evi, jen si dělej časové posuny, jak už jsem psala, budeš to mít naspané do zásoby, já kdybych mohla , ale copak mě Seboš nechá![]() |
| 1Majdali | 118921 |
|
|
8.12.2011 13:06:39
no Pippi oni to teď nově odsouhlasili ... je to myslím na Idnesu .. je tam i vzor a děti se tam už psát nebudou ani manželé a partneři ....
|
| Pippi | 108434 |
|
|
8.12.2011 12:57:56
Majdali, já teda nevím, ale mám pocit,že děti se tam budou moci uvádět i nadále, nepovinně. Já jsem si nechala po svatbě udělat novou občanku (ještě na ni čekám) a na úřadě mi řekli, že si po novém roce budu moci nechat udělat opět novou a uvést do ni dítě
tak nevím, oni se v tom sami nevyznají |
| 1Majdali | 118921 |
|
|
8.12.2011 12:49:00
Tak jsem se teď dočetla, že od nového roku se budou vydávat nové OP .. už se tam nebudou dát uvést děti ... to by mě zajímalo jak se pak za děti dá vyzvednout třeba pošta, když svůj doklad nemají??? nemáte s tím holky nějakou zkušenost??
|
| 1Majdali | 118921 |
|
|
8.12.2011 12:46:23
nj Evčo, ale víš jak se pak po tom chodí na záchod?? ![]() ![]() ![]() |
| Evca | 118599 |
|
8.12.2011 12:23:18
Majdali, ta weleda se neji!!
![]() ![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
8.12.2011 12:17:58
majdali.dej pokoj
s vyhráním.Weledu očmuchej v drogerce |
| 1Majdali | 118921 |
|
|
8.12.2011 12:12:18
Já vám mám takový pocit ... jako že Bberi vyhraje
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.