| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 3341  [Dalších 2721 >>]
Eset+2M 11735
8.12.2011 10:29:18
dobré ráno :-)

tak já teprve vstávám :-) ... ... sice už jsem teda ráno vstávala v 6:15 abych vypravila malou do školy, ale když pak před 7 odjeli, ještě jsem to zalomila ~h~ ... až do teď ... nechápu, jak jsem mohla v práci dopoledne fungovat ~t~~t~ ... přijde mi, že co jsem od úterka doma, pořád bych jenom spala :-)

zatím na nic nereaguju, ještě jsem nedočítala ... ale jdu na to ~;)

zatím hezký den všem! ~;((
Bberi 40972
8.12.2011 10:27:09
tak jsem si přečtla pár diskuzí o hlenové zátce,no moudrá z toho nejsu,ale je to asi stejně jedno
Bberi 40972
8.12.2011 10:05:55
http://www.rajmaminek.cz/potreby-pro-kojeni/kojici-podprsenky/canpol-kojici-podprsenka-p-331
Bberi 40972
8.12.2011 10:04:11
Ahoi všem,
mám děsnou rýmu, hnus,spala jsem ,jak mimino....Už se mi začíná dělat mlíko...
Dnes jdu ke kadeřnici.

Jak vypadá hlenová zátka? včera ze mě cosi vyteklo...tak nevím...~a~

ad kojící podprdy:mně se osvědčily balvněné bez kostic, zkusím najít nějkaý odkaz

Jezi.tos měla hezké tvoření,super.~R^

Jinak si nic nepamatuju,mám nějakou mrzutou náladu...
Pippi 108434
8.12.2011 9:39:50
Ahoj holky, zase nestíhám dočítat :)
Petro, máš pěkného klučíka, vypadá spíš jak andílek~;) Jinak jsem půlku toho šlehačkového obalila ve skořicovém cukru dle tvého návodu a je to fakt lepší.

Chris, ty máš taky dobrodružný těhotenství,držím palce, ať byt vypadá brzo jako byt. U nás už je to lepší, ale pořád to nevypadá hotový. Jinak nějaký předvánoční mytí oken a podobně - haha, to u nás teda rozhodně nebude

ad strie - já zatím žádné nemám, ale přibrala jsem málo a je fakt, že od samého začátku se poctivě mažu krémy Palmers.

ad vánoční nákupy - já ještě nemám ani jeden dárek, příští týden se chystám do Prahy a doufám, že něco pořídím. S manželem si dáme jen nějaké maličkosti, letos jsme se úplně vyčerpali - hypotéka, auto, svatba a prcek... no a rodiče nám navrhli, že navzájem si nebudeme dávat nic, že koupí jen něco pro miminko. Což nám teda vyhovuje, protože stejně dostáváme zásoby sprcháčů a podobné věci, které nepotřebujeme ~;)

Lupitko, držím palce při vyřizování s úřady, to jsou fakt radosti. Jinak já mám taky bolesti v podbřišku, takové menstruační, prý je to normální, jak se natahují vazy atd.

ad nedostatek železa - to vám zjistili při odběru krve okolo 30tt? Já byla na krvi asi před dvěma týdny a nic nevím, když je nějaký problém, tak většinou telefonují a i mamka tam byla a nic jí neříkali (zná se s doktorkou), tak předpokládám, že je to v pořádku. No, každopádně tam jdu v pondělí, tak uvidím.

ad kojící podprsenky - taky bych uvítala tip

Markéto, já maliník piju, začala jsem tuším ve 34tt, pila jsem jeden hrnek denně a teď ve 36tt piju dva hrnky denně. Uvidíme, jestli to k něčemu bude, ale chutná mi to a určitě neublíží.

Caroll, děkuju za přání uzdravení ségry, kéž by ~;((

Tak snad jsem na něco nezapomněla (určitě jo, tak mi když tak odpusťte)
Markéta a 5 lumpíků 6320
8.12.2011 8:05:26
Tak já odvedla děti do školy a za chvilku vyrážím na UZ. Večer a v noci u nás pěkně fučelo, teď už to je celkem dobrý, ale z krásného sněžení to přešlo v déšť ~:(.
Vyspala jsem se dneska celkem dobře, poslední dobou mám zvláštní sny, takový napůl reálný, ale vždycky je hned zapomenu.

Večer jsem se překonala a přimontovala dětem na zeď metr ~:-D. Musela jsem to vyměřit, vyvrtat dírky, dát hmoždinky a přišroubovat a ono to vyšlo ~z~. Až jsem se sama divila. Manžel to samozřejmě normálně umí a dělá, jenže teď zase dělá 106 v práci, potřebuje dodělávat nějaký projekty, protože by chtěl být od poloviny příštího týdne už na dovče.. Takže jezdí furt pozdě a stejně nakonec tam bude až do Vánoc ~a~. To je u něj typická situace ~7~. Tak mi to nedá a musím se pochválit a pochlubit ~t~.

Tak já se jdu sbalit a vyrážím. Pak dám vědět výsledky. Doufám, že tam nebude žádná jobovka. ~d~ ~3~
jezinečka 105196
7.12.2011 22:57:19
Jééé, holky, já se před chvílí vrátila z našeho mateřského centra, byla tam kreativní večer u punče (nealko~;)). Bylo to drátkování šperků, tak to bylo táááák moc příjemné, opravdu jsem něco takového potřebovala, prostě vypadnou mezi lidi a odreagovat se. Sešlo se nás 6 ženských a jedna mlaďonka slečna, tak jsme si pěkně pokecaly, zasmály se a já vyrobila ván.dárek pro mojí mámu a ještě si koupila materiál na jeden přívěšek, který si udělám pro sebe. Docela mě to bavilo, tak možná pak zkusím objednat nějaký ten matroš na to a vyrobit jich víc, uvidíme~;). Sice jsem byla úplně vyřízená než jsem odcházela a čekal mě výšlap kopečku, ale nelituju, opravdu to bylo super, zpátky jel akorát přítel na noční z baráčku, tak jsem se s ním svezla autím. Jsem sice fyzicky vyřízená, ale zato psychicky odpočatá~t~

Holky, taky se tak těším až si budu zas moct lehnou na břicho~z~ Markét se nedivím, že už nevíš jak se v posteli naštelovat a vůbec ohýbat apod. to já taky hekám a nosím jen polovinu toho co ty~a~tak hodně sil~;(( Jinak já mám pocit, že mě břicho táhne taky, ale spíš to je jak se asi pořád zvětšuje a natahuje se ta kůže... ale je to hnus.

Tak jsem teprve dnes konečně upekla to linecké... hurá... jsem zvědavá, do čeho se pustím dál.

Jinak teda mám teď pořád hlad, to je děs... pořád jím a přitom cítím jak to břicho mám nacpané k prasknutí, že už se tam nemůže nic vejít a přitom si dám další dortíček, nebo pomerančíček, mandarinku, chlebík se šunkou apod.~a~

Já mám taky termín až 22.1. ale už jsem skoro sbalená~;) tak napůl, no?

Ván. dárky už většinou mám. Velkou většinou jsem nakoupila kosmetiku z Avonu (mamka s tetou jsou Avon Lady~:-D) a pak pro dětičky hračky. Zbývájí mi už většinou jen takový ty "doplňkový" dárky jako jsou různé čaje, kávy, flaši, čokolády apod. které ráda dávám, hlavně když nevím co jiného by se darovanému hodilo, tak přejdu do oddělení potravin~t~ a to pak snad zmáknu najednou... Jinak teda my dáváme hodně drobné dárečky, mám toho docela dost, moje rodina, mamka+přítel, tátova rodina (už 5 členů!!! tak hlavně dětem, ale to je přesně jak psala Markét, už nevím co, když všechno mají~;)), bráchova rodina (ale to jen dětem a to dáváme jen malinký dáreček kolem stovky), přítelovi rodiče a jeho ségra s rodinou jo a moje babi... Takže to bychom se z toho zbláznili, tak opravdu dáváme jen malé dárky, spíš symbolické, pro radost. Také mám ráda hlavně tu atmosféru, dobroty a překvapení a hlavně mě baví sledovat reakce ostatních na dárečky ode mě, protože si dávám záležet a hodně vždycky přemýšlím o tom, jestli se to té osobě bude líbit a bude mít radost~;)
Letos se ale strašně těším na reakce naší malé, jak to bude vnímat, loni to bylo půlroční škvrně, tak to ještě nechápala...

Lupi, ať to v pondělí nějak rozumně vyřešíte s tou právničkou, to je děsný tohle fakt.

Tak já se jdu asi taky pomalu ukládat do hajan~h~ tak ~3~
Markéta a 5 lumpíků 6320
7.12.2011 21:44:53
Já si myslela, žes to byla ty Evčo ~:-D. Díky za radu. Já radši ještě počkám. Přece jen bych radši porodila až po novém roce ~;)
Evca 118599
7.12.2011 21:39:48
Market, to jsem byla ja. Nekde jsem cetla, ze se muze uz od 34. tydne, ale na vetsine stranek pisi od 36.tydne. Ale kdyz zacnes ve 34.tydnu a pijes 1 denne, tak je to ok. To je muj pripad a jeste jak vidis, jsem porad brichoun.:-)
Markéta a 5 lumpíků 6320
7.12.2011 21:18:55
Jsem se chtěla zeptat - někdo to tu psal - od kterého týdne se může pít ten maliník? Asi bych to zas zkusila, ale nechci začít příliš brzy. Tipla bych od ukončeného 36.tt? Já už to zapomněla ~f~ ~;)

[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 3341  [Dalších 2721 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.