Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Evca | 118599 |
|
7.12.2011 20:19:04
Ja taky ty darky moc nehrotim a nikdy jsem to ani nehrotila.Jirka dostane kosili a destnik, bracha se svagrovou prosteradlo a tatka penize, aby si koupil hulky. I tak shaneni tech 3 darku podle meho gusta mne uplne dobiji.
Ja jsem dost citliva na pomer cena/vykon, takze koupit prosteradlo za 150,- jen protoze je levne, kdyz vidim, ze se skoro sype, nechci.Drive mi nevadilo si obehat par obch.center, ale ted je to primo olympijsky vykon.Jo, Lupi. Mne taky boli cely "podvozek". mam i dost poslicky. Treba 4-5x za den.Proste budes rodit! ![]() Market, naprosto te chapu s tim prani pro spani. ja kdyz dnes v noci videla manzu, jak se prevaluje z jedne pozice na druhou, tak jsem mu tak zavidela. Rikala jsem si, jak se tesim, az si lehnu treba na pravy bok. ![]() Tak jsem se konecne trochu najedla. Dala jsem si housky s lucinou a zapila hanackou kyselkou. Klepu, klepu - zatim zaludek drzi. |
| mambo | 100493 |
|
|
7.12.2011 20:04:06
Pippi - to je paráda s tou tvojí sestrou!
Řízení - nemám ani tak problém řídit jako nalézt a vylézt z auta…. ![]() Lupitko - s tím úřadem to je něco…. Na to nemám ani slov Jinak také nechvátám - termín mám 28.1., ale sama tomu nevěřím a myslím, že to bude opět dřív…takže něco málo dokoupím a dám do tašky. Vypráno také nemám, protože jsi jdu v pátek pro nějaké věcičky, tak to vezmu naráz.Evi - já ty nákupy nějak neřeším, něco mám, něco dokoupím…však ono se to nepo... Hlavně, že máme dárky pro malou, bráchovi děti odjíždějí do au, takže ty budou mít naděleno tento víkend a dospělí jsou u nás o dohodě....![]() Jaké kupujete kojící podprsenky? Máte nějaký dobrý tip? Caroll - jdu si přečíst ten tvůj příběh - jsem strašně zvědavá. Jinak jak tak čtu, tak Marta je k nezaplacení ![]() Co já to ještě chtěla.... bohužel td jede na plné obrátky |
| Bberi | 40972 |
|
|
7.12.2011 19:19:42
dárky mám nakoupený, my nejsme zvbyklí se nějak zahlcovat dárkama,takže v poho...
s manželem jsme si nadělili nový jádro,sedačku a to stačí,musíme žít skromě a Vánoce nejsou svátky dárků,ale klidu a rodinné pohody. ![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
7.12.2011 19:18:19
Mám kojící podprdu sice 90C,je trošilinku volnější,ale aspon to...Budu shánět dál...
Já se zas rozčílila na pojištovně ,odhlašovala jsem povinné,no co ta paní s tím nadělala caviků,chtěla po mně kupní smlouvu,což jsem si zjistila,že stačí plná moc,což ona mi vůbec neřekla,no děs.![]() břicho mě nebolí, ohýbání mi problém dělá a velkej... jsem byla ve městě,pak jsem ještě uvařila hráškovou polívku a opekla vinnou klobásku na večeři a ted su zralá tak jít spáááát. |
| Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
|
|
7.12.2011 19:07:29
Evčo, já vánoční dárky začínám kupovat už v létě
, no letos až tak od října . Asi to je taky tím, že něco vymyslet pro ty naše lumpy je docela problém, protože hraček mají spoustu, to asi znají ti, co mají doma více dětí.. Takže když mě třeba něco napadne zajímavýho, tak to koupím a hotovo. No, už se mi taky stalo, že jsem to někam uklidila tak důkladně, že jsem pak musela převrátit půl bytu naruby, abych to našla . Poslední cca 2 roky si píšu co kupuju komu a kam jsem to uložila . Já už mám tu TD asi delší čas...No a pro manžela mě většinou něco napadne taky v průběhu tý doby.. Nakupuju většinou přes internet, protože nemám čas někde lítat a shánět, z té naší vesnice je všechno dost daleko a kromě toho supermarkety nesnáším . Zkušenosti mám dobré, zatím žádný obchod nezklamal, i když někdy jsem věci už vracela protože byly prostě aušus, oproti tomu, jak vypadaly na obrázku.Jinak energii ještě nějakou mám, ale právě mám takový divný pocit, že už dlouho mít nebudu, tak ještě honem dělám všechno co jde, dokud to jde .Tašku stále zabalenou nemám, nějak se mi do toho nechce . Ale nejdýl příští týden už musím.. Taky už jsem dostala ten papír do porodnice na jméno a tak ho budu muset pomalu taky vyplnit. Ale ono kdyby se něco po..a byla by nějaká rychlá akce, tak asi tohle je to poslední, co bych řešila, takže ono to nějak dopadne ![]() ![]() Lupitko, dole břicho mě taky někdy pobolívá, hlavně v noci, když se nějak (asi nešikovně) přetočím, tak to je jako by mi tam někdo natahoval struny. Vůbec teď mám čím dál větší problém se spaním, vždycky se nějak převalím a břicho mi ztvrdne, protože to je už tak nepohodlný, že už nevím, kam s ním, aby to někde netáhlo nebo netlačilo . Budu prostě ještě muset vydržet ![]() Peti, mně nikdy železo nic nedělalo, spíš možná jako tobě - opak zácpy a taky jsem po něm vždycky měla ten žaludek takový jako plnější (nevím jak to popsat) - prostě snižoval hlad či co.. Ale já většinu léků snáším dobře, takže asi mám plechovej žaludek Obdivuju Tě, že ještě máš energii na ty dorty, já už bych to teda asi nedala. Poslední dobou mi čím dál větší problém dělá ohnutí se, hlavně třeba při obouvání, to břicho je už opravdu až k žebrům a stráášně to tlačí, že musím tu nohu o něco opřít nebo zvednout do strany, ale to zase protestujou třísla, protože ty svaly už tam jsou taky vypnutý a není v nich síla Po pravdě už se hodně těším, až to břicho schodím. Zrovna včera jsem říkala manželovi, že první co udělám bude, že si lehnu na břicho a budu na břiše spát! ![]() Jejda, to jsem se zas rozjela ![]() |
| Lupitka a Kubíček a ? | 73127 |
|
|
7.12.2011 18:12:37
Hezky vecer,
diky vsem za podporu. Je to fakt o nervy. Na materskou mam nastoupit 9.12. Tak vubec nevim, jak to budu resit. A to mam mit poslany dopis firme (ucetni), ktera s nikym nekomunikuje, pak vyckat, nez odpovi a pak poslat to na socialku a cekat, az mi pisnou, ze zas nic a pujdu zas na to same misto (o par pater niz) aby mi rekli, ze to nema reseni. NO v pondeli jdu k pravnicce. Snad to nejak vyresime. Teda aspon, ze vymysli dopis nebo nevim co, aby se ty urady daly do prace. Ja jsem byla na socialce minuly tyden /jen o zidli dal, nez jsem byla vcera/ a tam prineste Pracovni smlouvu (tak ja jak vul vcera na postu aby mi udelali overenou kopii/ pak napiste proc to nejde pres firmu (tak zas ja do noci sepisovala vsechny data, kdy jsem kontaktovala ja nebo pravnicka firmu/ a pak mi dalsi urednice rekne, ze takhle ne... a prekrucuji. Odted budu chtit po vsech vse pisemne, kdyby se meli po.... a klidne si necham zavolat vedouci, budu chtit po vsech jmeno. Ja uz fakt nevim. A to mi jeste ta minuly tyden na socialce rekla, ze nevi, zda na to mam narok... a tahle uplne v poho, protoze to je nejake 4 mesice (lhuta je 180 dnu) jen se ted modlim, aby mi to nejaku neuteklo... no a na chytrou jeji vetu, "to jste si to mela ohlidat driv" jsem mela rudo pred ocima, jasne ja urco budu schvalne vse na posledni chvili, abych to nestihla... Omlouvam se devcatka, ja si jen musela postezovat. Tak drzim palce ostatnim, co budou resit taky rodicak, materskou a hlavne vse s urady. Ja mam zatim upecene jen pernicky, ale chci jeste neco. Asi slehackove a pak mozna kosicky.. no uvidim. Kubaska to bavi, tak at si to uzije ![]() Ale tatka mi prinesl na ochutnavku co uz maji s babi udelane, mnam mnam. Tak jsem prasatko a futrovala jsem se tu. Holky, taky vas boli dole bricho, jako, ze to tahne a ja nevim, jak to popsat.. Mam pocit, ze me boli dole ta jizva po cisari vevnitr i zvenci. Ja jeste nemam nic nachystano. Musim vyprat oblecky, pripravit si tasku... ja se tomu porad vyhybam, ze mam takovy divny pocit, abych to neprivolala. termin mam 20.1. tak ja nemam prece duvod si neco pripravovat tak brzo, ze jo ![]() Vsechny se moc opatrujte a setrete!!! Peti, andilkovsky certik je super ![]() ![]() Chtela jsem na neco reagovat a nevim... |
| Evca | 118599 |
|
7.12.2011 17:59:44
Jezi - no mas pravdu, mela bych se setrit.Ale to mi radi ta prava, vid?
Zjitila jsem totiz, ze kdyz se pretahnu, mam nevolnosti jako v 1.trimestru. Zaludek je chudacek nekde nejspis u plic a pri unave mi vice vystreluji zaludecni stavy a tak. Uz nevim, co mam jist, aby mne nepalila ta zatracena zaha. Ted jsem si udelala smaotne brambory. Nicmene, pozitivum je, ze ta zaha mi zahubila vsechny chute. Ja fakt na nic nemam chut a sotva neco do sebe dostanu. Dneska jsem koupila 1.vanocni darek.No stalo mne to usili. Jak to delate vy s vanocnimi nakupy?Obdivuju Vas vsechny, co jeste mate toli energie. Klobouk dolu.. |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
7.12.2011 16:32:53
No Caroll se ti divím, že sji to vydržela takovou dobu. To je tedy mazec.
Holky já vám tak závidím to pečení cukroví. Mám sice dva druhy hotové, ale ještě toho hodně chci a nemůžu. Musím poct korpusy na doty a začít s přípravama, ale jsou to poslední 3 kysy a pak už mám jen samé plány jak to tady dám do pucu, hnízdění se rozjelo na plné obrátky a já se musím krotit. Papám železo a zatím mi není špatně od žaludku a ani nemám zácpu, spíš naopak, musím tedy ťuk, ťuk. Samo mi doma nabídli olizování hřebíků a železa ze zbytků po stavbě kotců, no dobráci co???? Chris, takovou dobu bez PC no to je úmor, snad už ta vaše přestavba skončí, taky by byl nejvyšší čas. Market, já taky zatím nemám strie, jen ty z minulého těhu, ael zatím jsou světlé. Břicho mi popraskalo týden před porodem ![]() Holky pokrok mám tu připravený kufr, župan, takže si už taky konečně zabalím, idkyž mám ještě čas. Na kontrolu do porodky jdu 27.12. tak se tam už těším ![]() |
| chris | 22041 |
|
|
7.12.2011 16:01:43
ahoj holky, dočítat nestíhám, sorry. Já su teď bez netu, protože pracovna je komplet vystěhovaná - většinou v obýváku. takže už tu nejni k hnutí, i na jídlo si hledáme skulinku horko těžko. teď mi jirka jen provizorně narychlo napojil net, takže můžu vyřídit korespondenci za těch 5 dnů (řeknu vám, mám skoro absťák :) )
|
| Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
|
|
7.12.2011 13:43:48
Carol, Tvůj zážitek s Jarčou má teda grády. Já nečekala, co přesně budeš popisovat a tohle by mě ani náhodou nenapadlo
. Je pravda, že takhle už je to částečně úsměvné, ale dovedu si představit tu hrůzu to prožívat těsně po porodu . Jo, člověk někdy zažije neuvěřitelné příhody a setká se s různými lidmi - a jak je vidět, rodí různé ženy . Hlavně, že jsi to ustála. Já bych brečela určitě dřív, protože já měla depku i bez takovýhle spolubydlících, protože jsem už moc chtěla domů a kvůli tomu, že se mi furt nedělalo mlíko, tak mě nechtěli pustit. Nakonec mě stejně pustili a mlíko se mi řádně spustilo až skoro po měsíci (u posledního porodu). Nojo, strie opravdu vylézají, ale já už nějaké stejně měla z předchozích těhotenství, a říkám si, že to je to poslední, co by mě znepokojovalo. Jinak děkuju za minulou pochvalu, že jsem v pohodě, nevím, jestli jsem tak "silná" nebo už tak "obroušená" životem, ale snažím se zbytečně nestresovat, protože ono se stejně nakonec stane co se má stát.. ![]() Musím teď běžet pro děti do školy.. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.