Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bberi | 40972 |
|
|
6.12.2011 11:48:51
Evčo, Peti.sry
![]() Tak jsem zpět z nákupu, mám pleny, přebalovací podložku, tamp. do poprdy, vlhčené ubrousky....rybilku.... Pampers care maj v akci v tescu.... řídit auto mi neva, ted byl aji dobrej provoz celkem... jdu vařit květákový mozeček a pečené brambory |
| Evca | 118599 |
|
6.12.2011 10:22:29
Bberi - ten "kanal" s chutema jsem ja, ne Peta. Asi my chybi skrob. No porad lepsi puding nez solamyl, nemyslite?
![]() Bberi - ty jsi taky byla vcera na KO, kolik ti mimo vazilo? Po 37. tydnu je mimo plne vyvinuto, takze mission completed.... a ti to tak trochu i zavidim.Za 1. bych se uz rada byla schopna lepe pohybovat a za 2. se male nemuzu dockat. Jinak holky, my s Eliskou taky dostaly mikulase. Rano jsem vstala a na klice od balkonu velka puncocha a ze je to pro nas 2. Manzel mne dokaze porad prekvapovat.![]() Lupi - drzim palce na socialce. Snad dopadnes dobre jako ja. Jinak mala ma den, kdy je utlum a den, kdy je snad vzhuru 24 hod denne. Dnes v noci mi tam pekne rejdila. Caroll - souhlas s Market. Moc ti to tam slusi a vypadas tam mladsi tak o 5 let.No a hlavne BLONDYNA!!! To se musi za tebou otacet ty Argentinci i ted v tehu, ze? ![]() |
| Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
|
|
6.12.2011 9:12:50
Tak já dnes spala mizerně, děti na mě prskly nějaký bacil, takže mám slabou rýmu a v noci se mi hůř dýchalo.. Zdá se, že to nebude nic hroznýho, ale je to nepříjemný...
Jezi, umrtvení zubu miminku určitě nevadí. Já jsem na vrtání srabík, takže si nechávám vždycky zub umrtvit a už i v předchozích těhotenstvích jsem to několikrát řešila a prý to nevadí, dokonce ani při kojení. Takže se neboj a klidně si nech to anestetikum dát ![]() U nás včera byl Mikuláš s čerty, tak děti měly zážitek, trošku jsem měla strach o naši nejmladší, protože to je taková citlivka, ale byla statečná. Jen když si chtěli vzít bráchu, tak ho nechtěla dát a rozbrečela se, chuděra.. Dárečky ale nakonec vše vynahradily, sladkosti jsme dost omezili, protože před těmi Vánocemi a ještě se všemi těmi jejich narozeninami toho mají i tak dost, takže jsem jim tam přidala i nějakou drobnou hračku, syn si moc přál jednohlavé karty , nejstarší takové pěkné třpytivé sponky a nejmladší prstýnek . Krom toho tam měly všichni tři blikající jojo, které udělalo velkou radost (ani jsem to nečekala) a jedno DVD se šmouly, který mají moc rádi.. Takže zážitků měly plno, že ani nemohly usnout. Jsem ráda, že teď už to je za náma a do Vánoc bude klid. Ještě zabalit dárky, dodělat cukroví a porodit . Jo a taky vyprat a vyžehlit ty dětské věci, ale s tím už tento týden začnu. Ostatní snad už mám (doufám) . Jinak Lupitko, my teď snídáme dortík , takže na sladké nemám ani moc chuť spíš teď přemýšlím, co si dám dobrého slaného A musím vymyslet ještě něajaký rychlý oběd.. Carol, no já taky teď budu mít taky o ocásek doma víc . Jinak "babský" sraz podle fotky vypadá akčně, je to správná parta . A musím teda říct, že na svůj věk teda rozhodně nevypadáš, fakt Ti to sekne ![]() Ohledně porodu já doufám, že se nám to podaří až v příštím roce, protože jsme doma narození všichni v sudé roky, tak nám to ty dvojčata nemůžou pokazit Otoky jsou teď lepší, zjistila jsem, že ty kotníky mi otýkají jen když déle sedím (třeba u PC ), ty prsty na rukách furt trošku, ale to je fakt minimum. Takže musím víc ťapkat.. Jinak já s tím taky nikdy dřív problémy neměla, ale asi ten věk a ty dva caparti už jsou znát.. ![]() Zas jsem se nějak rozepsala.. tak radši končím a jdu rozhýbat nožky ![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
6.12.2011 9:08:19
lupi.pevné nervy na úřadech
|
| Bberi | 40972 |
|
|
6.12.2011 9:07:56
ad pohyby.mě Aňa strašně kopala do žeber,toto mimi to nedělá, hýbe se ale tak nějak mín bolestivě.....jen někdy to jde jakoby do L třísla a to teda zabolí...
Jezi:taky myslím,že lokál anestezie nevadí Chystám se zajet do toho DMka,auta namrzlý,tak čekám,zda to nesleze... |
| mambo | 100493 |
|
|
6.12.2011 9:03:11
Lupitko - mám to samé - Valerii jsem skoro necítila, za to teď si to mega užívám…
Držím palce se sockou a ať nejsou moc nepřijemnýJá teď můžu jíst skoro pořád….teda alespoň to tak cítím. Mám pocit, že tu pusu nezavřu. Tu mandarinka, tu sušenka, chleba … no zkrátka pořád něco ![]() V pátek bude babi hlídat malou tak budu také péct. Už se na to docela těším - hlavně až to budu ochutnávat ![]() Jezi - držím palce se zubařem. Myslím, že to umrtvení mimču nevadí. Musím jít ozvu se později pa a hezký den ![]() |
| Lupitka a Kubíček a ? | 73127 |
|
|
6.12.2011 8:34:47
Pippi, kam, ze mam dorazit na cukrovicko? K snidani by se mi naramne hodilo
(dekuju, ze by ses podelila)Jezinecko, taky jsem se ptala v prvnim tehu zubarky, zda neva anestetikum co pichaji a ona, ze vubec ne. Ze je to tak male mnozstvi, ze to na mimi nema vubec vliv. A ze je to jen na chvilicku. Tak drzim palce, at te to neboli a vse mas rychle udelane ![]() Ja nejak nemuzu temer jist. Vcera jsem si dala dabik tiramisu, kousek babovky a neco dobla z oblozene misy a to za cele odpo a vecer a vecer mi bylo spatne, dosti. Tak snad dnes bude lip. Holky, co cekate druhe mimi, citite vic pohyby? Ja takove dloubance u Kubaska vubec neznam Tam jsem to citila kdyz jsem si lehla na zada a asi na nej vse v brise tlacilo. Ted to je ve stoje, v leze na boku to jsou primo utoky, kor na levem boku. Ted sedim u pc a jak me to mrnavy dloube ![]() Pekny den, jdu na socialku, tka mi prosim drzte palce |
| Bberi | 40972 |
|
|
6.12.2011 8:28:48
Ahoj všem,
Peti:ty máš teda chutě... Já žádný extra chhutě nemám,mám žravou a to furt ![]() V noci jsem krásně spala, fakt super,co nespím přes den,je to balada..... Obdivuju vás s tím cukrovím,chci zkusit to šlehačkové a pak ještě nějaký si najdu... Carrol:já klidně porodím před Vánocama,aspon budu mít klid..ted začínám 37 tt,už mě to nebav.... ![]() |
| jezinečka | 105196 |
|
|
6.12.2011 7:48:35
Tak dobré úterní ránko, ty jo, to už je úterý, mě nějak ty dny ubíhají
![]() Tak u nás už jsme vzhůru a po snídani, teda, malá je po snídani, já ji provozuju tak nějak průběžně, jsem se dnes vzbudila se strašným hladem no jo no, mimi už si ze mě bere víc. Vzpomínám si, že v prvním těhu ke konci jsem dělala noční útoky na kuchyň také, akorát jsem nebyla tak akční, abych si vařila jídlo já vzala zavděk i suchým rohlíkem![]() Děkuji, holky, za přání všeho nej k svátku, moc mě to těší děkuji!!!!Rodinka chce abych asi rodila 5 kilové dítko, dostala jsem samý bonboniéry a od mamky dokonce krabičku plnou zákusků blázni!!!Co se mi včera stalo, normálně mi vypadla plomba ze zubu a mám tam díru jak po granátu, to je jak naschvál, zrovna když jsem včera u té zubařky byla... takže jí budu volat, jestli mě někdy vezme na spravení, akorát bych si to ráda nechala umrtvit, i když to normálně nedělám, ale asi bude hodně pracovat kolem nervíků a to by bolelo. Myslíte, že to nevadí mimču??? Asi ne, že? A dnes jdu také na KO, tak uvidíme co nového myslím, že se přidám do vašeho klubu železářů![]() Evi, teda to jsou chutě, fůůůůj to já nikdy neměla, jen takový standartní...Pippi, šikula s tím cukrovím, mimochodem jsem ten Markétky recept na rohlíčky dělala taky a jsou vynikající, takový křehoučký, dík Markét!!! A dělala jsem ho z těch mletých mandlí, jinak jsme vždy dělali z vlašských ořechů. Tak mějte krásný den ![]() |
| Carolla | 68600 |
|
|
6.12.2011 1:41:12
Jo a do deníčku vám vložím fotku ze setkání s maminkami ze školky,já jsem ta sedící vedle dlouhovlasé blondýny,no holt už mám na to právo si posedět
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.