Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Carolla | 68600 |
|
|
6.12.2011 1:35:58
Ahojte holky,píšu trošku později,vy už zase všechny chrupkáte,no mě se podařilo uložit rarášky do postýlek,ale v žádném případě nespí,hlavně ten zatím nejmladší tu vykřikuje,no jsem už unavená,tak snad brzy zaspí.
Jinak jsem vás dočetla,ale už z toho nevím zase skoro nic,tak jen,že Peťku i Mambo vítám do klubu železářství,kam stejně patříme skoro všechny, Bberi, ty s tím porodem neblázni a počkej po Vánocích, to zní docela hrozně,že už to bude třeba za týden,no jsem sama hrozně napjatá,kdo to vyhraje a bude to mít první za sebou )))Marki, ty jsi mě pobavila s tím "ocáskem", no já budu mít teď starosti rovnou se dvěma ,no a s tím posloucháním,myslím,že kápo jsem tu já, tatínek se vrací pozdě večer a povolí všechno,já pak musím sjednávat pořádek.![]() Evi, ty jsi jako vždy extrémista, pudinkový prášek s mlékem je pro mě stejně nepoživatelný jako kvasnice,už schází jen škrábat omítku ze zdi a těhotenské chutě jsou dokonalé.No a s tím přibíráním miminka tě nechci strašit,ale v posledních čtyřech týdnech roste nejrychleji,no snad se UTZ mýlí ![]() Další poznámka, vanilkové rohlíčky dělám už jen z vlašských, voní to krásně po oříšcích, dělala jsem i mandlové,ale zdá se mě,že to není ono. No Pippi,ať se povede to šlehačkové.Lupi, také bych si nechala poslat,ale jsem trochu z ruky,tak budu muset sama,ale nevím,jak to dám v tom horku.No dnes bylo zase na padnutí,ale potom se zatáhlo a začal slejvák, no nestihly jsme utéct, zrovna jsme byly na kolotoči,tak jsme zmokly jako slepice,ale voda na silnici byla jako kafé,jak byla rozpálená. Takže to nebyla zase až taková katastrofa. Peti, doufám, že jsi narozky náležitě oslavila ![]() ![]() No a na závěr, Jezi, projela jsem ti fotky a jinak, doufám,že jsi si užila svůj mikulášský svátek ![]() Tak to je snad pro dnešek vše, takový malý příspěveček, papa všem |
| Pippi | 108434 |
|
|
6.12.2011 0:17:04
Tak jsem si připravila na zítřek to šlehačkové těsto, umyla nádobí a jdu se pokusit usnout. Fakt záživný půlnoční program, ale pokouším se unavit natolik, abych usnula
![]() |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
5.12.2011 21:44:51
Pipi ono je to asi šlehačkové
já ho předloni ochutnala u kamáradku a poslala mi orig. recep od fa Tatra, v původním receptu je opravdu vanilkový cukr, já ale miluju skořici, takže to hned šlo do skořice.Evi ty jsi fakt exot s těma chutěma - droždí, surovej pudink s mlékem. Já ujížsím na jablkách a česneku, dávám ho skoro všude. Ted jsem si koupila dva lilky tak si je ogriluju s čenekem a sežeru je najednou. Lupitko jinak to co D. nafasoval, jsem taky zaplesala, on hned rozdával, tak jsem to nenápadně uklidila, aby mi to tady v baráku nesežrali i před mm jsem to schovala. Jsem ted chtěla péct, ale zjistila jsem, že nemám vločky takže kvůlu jednomu druhu nebudu rozpalovat troubu. Zítra budu péct asi 6 korpusů na dorty takže si to vynahradím, ježiš já se tak těším až ty poslení kousky půjdou z domu a já se nebudu muset stresovat. |
| Pippi | 108434 |
|
|
5.12.2011 21:30:02
Evčo, a uvařenej by ti te pudink nechutnal? Já teda fakt žádný zvláštní chutě nemám, jím stejně jako před těhotenstvím, akorát souhlasím s tím, že normální porce jsou už na mě velký - nevejdou se mi do břicha. Jinak ti gratuluju k dobrým výsledkům kontroly.
Lupitko, tak já zatím upekla jen rohlíčky a linecké, ale když se zastavíš, ráda nabídnu ![]() Petro, koukala jsem, že jsi dala do receptů recept na smetanové cukroví, já ho dělám taky, akorát pod názvem šlehačkové, ale letos vyzkouším tvůj tip - obalit ve skořicovém cukru, já obaluju jako rohlíčky v cukru s vanilkou. |
| Evca | 118599 |
|
5.12.2011 20:25:55
holky, mne doslo, ze vy vubec netrpite neobvyklyma chutema...
Ja jsem hrozny kanal. Uz 2 dny si rozdelavam pudingovy prasek s mlekem.Prrr, jsem fansmekr, jen plnotucnym mlekem. Ted jsem prave snedla 3/4 vanilkoveho puding.prasku s mlikem.![]() |
| Lupitka a Kubíček a ? | 73127 |
|
|
5.12.2011 20:11:38
Hezky vecer,
tak hlasim, ze jsme dostali x balicku od Mikulase, takze hura mam co mlsat a to jeste ceka jeden balicek na balkone doma. Byli jsme u brachy, maji prcka o pul roku starsiho jak Kubasek, jsou nerozlucna dvojka, takze se vyradili az beda.... a Kubaske usnul v 6 v aute. Prendali jsme ho do postele a chrni... takze ted se obavam, kdy se panacek vzbudi a kdy pak pujdeme spat. Super, ze mas Evi vse v poradku ![]() Vy, co uz pecete, poslete neco Lupitce ![]() |
| Evca | 118599 |
|
5.12.2011 17:34:11
Jo a hlasim, ze jsem nic za poslednich 14 dni nepribrala. To bude tim, ze uz mam ten zaludek utlaceny a nedostanu do sebe normalni porce. Mam kolem 15-16 kg nahore, takze jen dobre. Kdo ma tu vahu nosit,ze??
![]() ![]() |
| Evca | 118599 |
|
5.12.2011 17:28:20
Ahoj holky,
tak dnes jsem si dala. Litala jsem po meste od 10:30 a prisla az v 5. Jsem uplnme dobita. To byl nerozum. ![]() Takze na KO uplne v poho. Ja urco nebudu prvni, co porodi. Doktor mi dnes rekl, ze dost pravdepodobne malou donosim az do terminu. Jen abych jeste neprenasela. A ted to nejlepsi.........tramtadadaaaa....mala ma v 35+6 "pouhe" 3 kg. Takze pry by mohla mit porodni vahu kolem 3,6-3,7 kg. To bude brnkacka. Jinak jsem dnes obehavala banky (kvuli te zmene prijmeni), byla na socialce - v patek uz mi pry odeslali materskou a pak sla schanet nejake darky. Zadne nemam, jen jsem uplne grogy. Takze jsem dopadla jak sedlaci u Chlumce.Tak nevim nevim, jak to nakoupim.No zkusim to ve stredu znova a snad neco ulovim a neznicim se jak dnes. Mala cely den byla vzhuru. ted uz nekope, tak konecne usla. Nerozumna mamina. ![]() ![]() Taky se pripojuji k blahopranim vsem Jitam. ![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
5.12.2011 16:38:41
Markét.vidíš to ,jak máš šikovné děti,...
u nás jsem větší autorita asi já,A. je tatínkův miláček... Mně se stačí podívat a ona ví,že je zle. ![]() Byla jsem v lékárně pro železo, upekly jsme citronové miffiny-voní báječně,jsem zvědavá,zda i tak budou chutnat...Ještě vařím polívku-květákovou a končím. ![]() Dnes bylo celkem teplo,ale ted se zčíná dooost ochlazovat... ![]() |
| Pippi | 108434 |
|
|
5.12.2011 16:04:38
Markéto, na ty rohlíčky jsem se ptala já a nakonec jsem vyzkoušela tvůj recept
Jelikož jsem se nemohla rozhodnout jaké ořechy použít, smíchala jsem mandle, vlašské i lískové Zrovna je peču a jsou vynikající, i těsto se dalo výborně zpracovat, takže díky. Mambo: držím palce a dej vědět ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.