| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 3341  [Dalších 2481 >>]
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
30.11.2011 22:26:04
Hlásím návrat ze srazíku. Bylo to holky báječné, mě se to moc líbilo. Ještě sjem stihla nakoupit něco málo v Tescu. Ted jsem dočetla všechny příspěvky a jdu se vrhnout na dortík, se mi tak nechce.

Fotky vložím asi zítra, ted už to nedám. Agnes doufám, že to nebude tak strašné a bude ti brzo lépe, je to škoda. Ale určitě se sejdeme na jaře třeba v ZOO s kočárkama.

Caroll taky jsem tam na tebe vzpoměli, jak ti tam v tom vedru musí být strašně.
Carolla 68600
30.11.2011 22:20:34
Peti, prosím,chci upéct pro Sebíka nějaký ořechový plněný dort,ale potřebuju poradit s krémem, vím, že jsi tu psala nějaké dobré náplně,prosím,napiš mi nějaký typ, čím dort naplnit,ty jsi na to nejlepší, moc děkuju za pomoc~x~
Carolla 68600
30.11.2011 18:30:32
Hola Mambo,ale furt jsem tu, právě se cpu a čtu,jak se chystáte, no vlastně když se tak dívám na hodiny,tak vy už holky paříte,takže zdravím zpětně"happy buben friends" a moc moc závidím. Zítra už tu nebude jen náhodná skupinka maminek, které se znají pouze z fotek, ale parta,která o sobě bude vědět mnohem víc,no my, co se nemůžeme dostavit, jen tiše závidíme. Já kdybych byla v Česku,tak přijedu i z toho Hodonína, po cestě bych sbalila Bberi(Brno je kousínek) a valily by jsme za váma. Já bych si vás teda nenechala ujít. Ale každopádně jsem tam s vámi, aspoň myšlenkama a představuju si, jak to musí vypadat srandovně, tolik "břůchů" pohromadě:-)))
No jinak tady se pěkně ochladilo,což mi udělalo velkou radost,včera byly všude velké bouřky (krom našeho okolí),ale přinesly chladnější vzduch a teplota je něco málo nad dvacet stupňů, takže zaplať pánbůh.
Včera jsme jeli z manžou do centra, něco potřeboval vyřídit,no a já měla nohy, přísahám jako Shrek, ale dnes už zase splaskly. Tak hurá.

Marki, s tím UTZ je to pech,ale já to měla stejné, dr.byl sice pečlivák,ale nemluvil a nic jsem se nedozvěděla a ani nic neviděla. Tak snad ti to vynahradí ten tvůj gyndař a ty si to konečně užiješ.Jen nevím,jestli máš oba prďošky hlavičkou dolů, to jsi nepsala, nebo jo? Ale jinak smekám, na to, že čekáš dvojčátka jsi matka údernice~;)
Tak holky, zítra očekávám podrobné zpravodajství z dnešní pařby a doufám,že budou i fotečky, achjo, vy se máte~n~~v~~w~
Sluníčko(2 kluci + ?) 8669
30.11.2011 16:14:00
Tak si krásně užijte srazík! Agnesko - to je škoda, že tě to takhle chytlo a zrovna dnes:-(

Já se teď vrátila od zubařky, vypadla mi plomba - poprvé v životě. Tak mi to musela převrtat - auuuu, já si normálně bez umrtvení nenechám nic dělat. Ale přežila jsem a nechala jsem si dát bílou plombu, tak to aspoň vypadá dobře a jsem o 330,- lehčí.

Bberi - já brala ten Sorbiter Durules, teď mi napsala Ferretab, tak snad to bude lepší. Většinou mají všichni po železe zácpu, já naopak a k tomu mi je zle od žaludku. Já tedy občas ještě zvracím i bez toho železa, ale po tom železe je to fakt děs.

Evca 118599
30.11.2011 16:13:52
Tak ted jsem se tu malem zadusila cokoladovym veneckem, mambo. Tvuj manzel je dobry vtipalel. Ma ode mne ~R^ za originalitu.

Uz se jdu vypravovat. Tak za chvili.
mambo 100493
30.11.2011 16:03:41
ahoj holky,
nejak dneska nestiham.... ale na sraz dorazim!!!
Agnes to je skoda... tak snad se ti to nerozjede a bude lip.
Jezinecko - ten zakon ma snad platit od ledna - ja s tou kratsi variantou pocitam ~:-D
Vsem gratuluji ke kontrolam! Ja jdu v patek a uz se nemuzu dockat.
Muj manzel rika nasemu spolku happy buben friends (buben se cte bjuben ~t~)
Dlouho jsem neslysela o Caroll - hallloooo pani jak se mate?
Tak se mejte a pa za hodinku ~3~
Agnes K 46735
30.11.2011 15:47:43
Holky, omlouvam se, vypada to se mou blede, asi jsem od mladete chytla tu strevni virozu, pac mi zacalo byt pekne blbe. Takze bohuzel nedorazim :""( Krasne si to uzijte
Markéta a 5 lumpíků 6320
30.11.2011 15:08:58
Jezi, výzdoba a perníčky jsou krásný, já tvořila (zdobila) perníčky dnes dopoledne, dělám je už několik let, ale takhle hezký teda si nejsou ~f~. Ale dětem chutnají, ony ty naše děti jsou jak kobylky :-)~j~ ~w~. V neděli jsme obědvali, tak manžel nadhodil, kolik toho budem muset vařit, až nás bude u stolu 7 strávníků ~e~, no asi budu muset přikoupit větší hrnce ~t~

Jinak Evi (nebo kdo se to ptal), mimča dr. nevážil, neb UZ nedělal, ale příští týden jdu, to budu 34+2, tak pak sem váhu hodím. Sama jsem zvědavá, jestli se vyvíjejí stejnoměrně, doufám, že jo.. ~d~. Každopádně kila jdou nahoru pořádně a břicho taky furt roste ~j~.

Jo, ta mateřská, taky jsem to dnes obvolávala, jak to vlastně je a ptala jsem se i tady na rodině, protože mě paní na sociálce trošku navrtala, že nárok na PPM nemám, což jsem myslela že jo. Tak jsem volala na OSSZ a tam že nárok mám, pak jsem se dovolala konečně i mzdový z práce, takže to opravdu dopadne, což jsem ráda.. Přece jen je to o pár korun víc než teď ~;).

Tak zas jdu něco dělat, furt ještě přendáváme věci do nových skříní, tak se nenudím, do toho potřebuju doplácat to cukroví a ještě ten dort našemu lumpovi a to jsem si ještě na zítra smluvila srazík s kamarádkou, protože už nevím, jestli bych to pak někdy pořídila ~k~~d~

Bberi 40972
30.11.2011 14:03:51
Holky,užijte si ten sraz a foťe:-)

Já jdu odpoledne na vystoupení Ani z tanečního koružku,tak si asi pěkně zaslzím...~n~
Pippi 108434
30.11.2011 13:01:29
Agnes, děkuji, omlouvám se, že jsem neodpověděla, nabídku jsem četla. Já bohužel musím na druhou stranu, ale i tak děkuji. Buď pojedu dřív domů, nebo poprosím Petru, ta mi nabízela odvoz na Čerňák.
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 3341  [Dalších 2481 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.