Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Agnes K | 46735 |
|
|
30.11.2011 12:59:10
sraz je v 17 h v restauraci Antal na Budějovický. Nabízela jsem ti odvoz (asi jsi příspěvek nečetla), ale vůbec netuším, kde bydlíš, jestli to náhodou není na opačným konci Prahy, tak velkorysá bych patrně nebyla
)))) |
| Pippi | 108434 |
|
|
30.11.2011 12:55:21
Ahoj holky, já nakonec asi taky dorazím. Mohl by mi někdo napsat v kolik je sraz a jak se ta restaurace jmenuje? děkuji.
|
| jezinečka | 105196 |
|
|
30.11.2011 12:46:32
Jo, ještě jsem si vzpomněla, k těm prsům... já mám normálně C, takže Bberi, chápu, že tě to rozčiluje, je to tíha to nosit, jinak teď nevím jaký mám
, ale každopádně běžné podprsenky jsou mi samozřejmě malé, ale jestli mám košíček D nebo E, to netuším, ale zas o tolik se mi asi nezvětšily. Teď nosím ty co mi věnovala švagrová, u mě je horší, že mě zatím škrtí po obvodě,ale to jsem měla i v prvním těhu, mělo by se to změnit až porodím, tak musím vydržet![]() Sluníčko, tak to je síla taková reakce na železo. Jsem zvědavá, jestli ho taky nafasuju až půjdu příští týden na kotrolu, minule jsem ho taky měla, ale nic mi nedělalo ![]() Evi, mě spíš znervózňujete vy s tím, jak máte termín na začátku ledna, tak když vidím v jakém jste týdnu tak se vždycky vyděsím, že už je to táááák blízko a až pak si uvědomím, že já jsem teprve např.32+3 apod. ![]() ![]() ale být tebou jsem nervózní nemít nic připraveno, já jsem plašan a musím mít vše hezky připravené hodně dopředu, abych byla v klidu... minule jsem začala asi 3 měsíce do termínu ale pozvolna![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
30.11.2011 12:21:34
markét.super,že je to vše OK, jám jsem měla minulý týden výšku fundu 33)to byl začátek 35tt)
|
| Bberi | 40972 |
|
|
30.11.2011 12:20:41
Sluní:jaký železo bereš? Já Ferretab a nedělá mně to nic, ani Tardyferon mi nic nedělal ani Sorbitor durulens-či jakse to jmenovalo,já mám holt kachní žaludek
![]() Evčo.já prsa nikdy neměla,tak mě to prostě vadí,jak mi to vyrostlo ![]() Jezi:pělkný perníčky i věnec Xejdul:hezký přebalovák Energii nemám na nic,dnes mě bolí děsně kyčle, jak vstanu,chvíli trvá než se rozchodím,to jsem u prvního těhu neznala.... ![]() |
| Agnes K | 46735 |
|
|
30.11.2011 12:12:41
Petro, vydrž, malej má k otočení ještě chvilku času, tak snaad to dopadne. A nebo k tomu má opravdu vážný důvod a pak bude jedině dobře, když to bude císař.
|
| Agnes K | 46735 |
|
|
30.11.2011 12:11:20
Sluníčko, tak to je mazec, tak snad ti ty nové léky sednou líp. A super, že tlak se daří držet. A koukám, že budeš mít i třetího kluka, to je náhodou super
My byli nedávno u známých, co mají 3 kluky a byli děsně fajn. |
| Agnes K | 46735 |
|
|
30.11.2011 12:08:50
čus, tak největší břicho budu mít patrně já, co jsem koukala na Evčinu fotku, tak máš poloviční
Jo a taky jsem z vás nejstarší, tak na mě prosím nekoukejte jako na babičku ))Markét, ty jsi fakt dobrá, jak to s dvojčatama krásně zvládáš a držíš. Navíc jsi se třema dětma určitě celej den v kalupu (teda soudím podle sebe, a to mám jen 2). Evi, spánek do 11 závidím, co to je? Ale jen si užívej co to jde, patrně je to naposled. Teda pokud nebudeš mít hodnou holčičku. Já poslední době viděla 2 (11 a 15 měs.) a obě vydrřely hodinu sedět na jednom místě a hrát si. V tomhle věku oba mí kluci lezli po stropě nebo zdrhali, kam to šlo a na místě vydrželi 3 min.Jezi, perníčky jsou krásný, fakt ![]() |
| Evca | 118599 |
|
30.11.2011 11:28:14
Dobre skoro poledne,
ach jo, ja si vubec nic nepamatuju, na co vse jsem chtela reagovat. No snad si pri psani vzpomenu a opomenutym se omlouvam. Takze za chvili se uvidime. Jej, to jsem na Vas zvedava. Schvalnem kdo bude mit nejvetsi brisko? Jinak vite, jak nas sprostak manzel nazval? Pry ze dnes mam ten sraz se stejne "postizenyma". ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teda dnes uz jsem mela 3.snidani. Ve 3 rano, v 6 rano a ted v 11. Pokazdy, co jsem se probudila.Radej ani nejdu na vahu. ![]() Jo, Market - kontrola moc fajn. Nevazil je p.doktor? By mne zajimalo, jak jsou velci? Peti - tak drzim palce. Jeste chvilku casu zbyva. Ad rodicak a materska - uz jsem to jednou psala, aby byl clovek pravnik. Bberi - prsatka s Ckama? Co bych za to dala. Ja mela B, hned na zacatku tehu mi vyrostly na E. Ted mam neco mezi C-D, takze tehu kojici velikost bude asi E-F.Jezi - ty mne deprimujes s tema pripravama. Ale jinak . Tak ja jdu teda aspon hodit prvni pracku. Mit te tak tady...jeee, jsem si na hodne veci vzpomnela. no ja su dobra. ![]() ![]() |
| jezinečka | 105196 |
|
|
30.11.2011 11:10:01
Tak jsem přidala do alba fotku těch mých "superperníčků" a nějakou vánoční výzdobu.
Mimochodem, Xejdul, myslím, že máš tak nějak stejně velké bříško jako já, a pěkný koutek pro mimi, kočárek taky chválím ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.