| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 3341  [Dalších 2461 >>]
jezinečka 105196
30.11.2011 10:32:36
Zdravím při dopoledni,

tak dnes je den velkého srazu, moc si tu užijte i za nás mimopražské a vyfoťte něco ať vidíme, jak jste se měly~;)
Markét, děloha ke krku mě pobavila... no jo, dvojčátka potřebují víc prostoru~;) dobře, že se ještě nic nechystá, jen ať se tam ohřívají pěkně dál.

Peťo to mě mrzí, že je malý stále KP, ale ono se říká, že to může mít své důvody, třeba by měl nějak ten pupečník špatně omotaný, nebo tak. Každopádně čas ještě chvíli má, tak držím palce ať se otočí~R^.

Holky s tou mateřskou a rodičovskou jsem z toho taky jelen. Jen vím, že já opět na mateřskou nárok nemám, šla jsem taky z ÚP takže rovnou rodičák a tak to bude i teď a to se vyřizuje až s rodným listem, takže času dost. Mambo a ty myslíš, že ty podmínky změnili, že bychom mohly mít kratší variantu než tu čtyřletou??? Mě to totiž docela štve, je to dlouhé a hlavně málo korunek~d~

Holky, tak jsem včera zdobila perníčky, jsou veselý, takový krásně amatérský, ale když jsou pohromadě, tak nevypadají nejhůř, na to, že jsem je dělala poprvé~t~ Teď už jen aby změkly~;)Možná, že je i zvěčním, když to byla premiéra~z~

Mám dnes kupodivu zase docela elán, tak uvidíme, do čeho se pustím, jinak jsme se teda dohodli s přítelem, že než se mimčo narodí budeme u mamky a pak se uvidí, takže můžu začít připravovat přestavění bytu, jen tak lehce, ale jsem ráda, že už je jasno a já se do toho chystání na mimčo můžu pořádně pustit, ta nejistota byla asi nejhorší~e~. Taky jsem včera dožehlila poslední kousky oblečení, pleny, osušky apod. mám toho plný kufr a to ne jen tak obyčejný ale takový ten ohromný loďák~e~ takže požehnaně~t~.

Tak se docela těším až to tu budu mít nachystané, pak hodím fotku, ale myslím, že to ještě jen tak nebude. Máte už připravené koutky pro miminka? Kdyžtak dejte fotku do deníčku, to mě baví~;)

Ještě mě pobavily ty vaše sny, už se to blíží, tak jich bude asi víc a víc, nedávno tu někdo psal, že se mu zdálo, že měl průhledné břicho, to se mi taky zdálo, viděla jsem tomu miminku do obličeje, bylo krásné, čisťoučké a vím, že jsem říkala, že vypadá jako chlapeček, ale nic kompromitujícího jsem neviděla ~d~ ale bylo to vtipné~t~

Tak zatím asi vše, mějte se~3~
Sluníčko(2 kluci + ?) 8669
30.11.2011 10:14:43
Pěkné dopoledne všem!

Market - to je skvělý, že je u Tebe vše OK a že takto držíš s dvojčátky.
Já byla na kontrole dnes, vše je také v pořádku. Jen strašně špatně snáším železo, co jsem dostala před 14 dny, včera jsem prozvracela půlku dne. Tak jsme dostala nový recept na jiný druh, tak jen doufám, že to bude lepší. A za 14 dní jdu na UZV kvůli tomu vysokému tlaku, jestli mimi dobře roste. Ale tlak mám po lékách stále dobrý, tak věřím, že je vše, jak má být. Těším, že Adámka uvidím.
Jinak váha + 7,5 kg, výška fundu 33 cm.

Holky, užijte si krásně srazík, vy se máte:-) A hezky foťte.
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
30.11.2011 9:37:36
Tak dneska jsem byla na kontrole na gyn. malej je zase KP takže mě bude napínat až do samého konce. No pokud se do 37 týdne neotočí mám císaře jasného.

Agnes super, že přijedeš a doufám, že budeme natolik zajímavé, že kvůli nám oželíš těhu svičení~z~

Lupitko snad ti to vyjde, budeme se na tebe moc těšit~;)

Takže se za chvilinku uvidíme~3~
Markéta a 5 lumpíků 6320
30.11.2011 8:41:47
Hezké středeční ráno ~x~

Tak jsem po včerejší kontrole. Vše v pořádku, porod se nechystá, takže byl dr. spokojenej a já taky ~;). Výšku fundu mám už 43 cm ~8~, já snad budu mít tu dělohu až ke krku ~a~. Líčila jsem doktorovi přístup na UZ ve fakultce, tak taky kroutil hlavou, a že si to teda zkontroluje sám, takže příští čtvrtek jdu na UZ, včetně Dopplera. Přibrala jsem zase 2 kg (za dva týdny!) ~n~, a to už jsem si myslela, že ten přírůstek se bude snižovat.. ~7~. No co nadělám.. Krevní obraz byl ok, dokonce i to moje haprující železo je v normě, tak jsem ráda.. Jinak další kontrola včetně monitoru za 14 dní, takže 13.12. Jen budu muset na ten monitor do nemocnice, protože u dr. v amb. nemají ten monitor na dvojčata.. Ale ono to je vlastně jedno, do nemocnice to je od dr. jen kousek.. Jo a od 6.12. mám mateřskou, tak budu muset zavolat na sociálku, jak to je s rodičákem, protože ho budu muset nějak ukončit, myslím...či co, protože bych měla mít (aspoň doufám) nárok na PPM.

Srazík si dneska holky pražský užijte a koukejte vše řádně dokumentovat, ať máme aspoň zprostředkovaný zážitek i my ostatní :-)
Bberi 40972
30.11.2011 8:28:27
V noci mě příšerně bolely záda, nemohla jsem se skoro ani otočit....Zdálo se mně ,že jsem porodila holčičku Bohunku, byla hrozně škaredá,měla šišatou hlavu a kojila jsem ji....~;)

Dnes jdem s A. se podívat do školy,tak jsem zvědavá,jak se jí tam bude líbit...
Lupitka a Kubíček a ? 73127
29.11.2011 22:35:22
Caucisek,

tak to vypada, ze bych zitra mohla na chvilicku vas stihnout ~z~ Kdyztak pisnu sms.

Agnes, my jeste taky nechrnime ~6~ Kubasek cubrni na Bolta a vubec nevypada, ze by se mu chtelo chrnet.

A diky vsem za napsani ohledne te materske. Zitra zajedu na socialky (dle sidla firmy i meho trv. bydliste a optam se)

Hezky vecer :-)
Agnes K 46735
29.11.2011 22:04:05
díky Chris, už jsem si to našla.

Jsem si teď musela nalít skleničku tokajskýho (omlouvám se miminku). U nás se samozřejmě ještě nespí, nechápu, kde ty děti berou elán. A já už na to nemám nervy
chris 22041
29.11.2011 20:07:30
agnes, najdi si na mapě Antala Staška 2027/79, Praha 4. pojedeš-li mhd, metrem, vystoupíš na budějárně směrem od centra (jako k poliklinice), to je na ulici atala sraška - restaurace je v tom novějším baráku, myslím že hned vedle vjezdu do podzemního parkoviště DBK
Agnes K 46735
29.11.2011 19:58:58
Nazdárek kočky, já zítra dorazím :-) Moc se na vás těším :-) Teda možná dorazím jenom na hodinu, páč od sedmi mám těhu cvičení, ale třeba mě ukecáte a zůstanu dýl :-) Pippi můžu nabídnout odvoz nebo aspoň přiblížení, ale netuším, kde bydlí, pojedu směrem od Zličína. A kde přesně je ta restaurace, kde se sejdeme? Na Budějovický jsem nebyla tak 2 roky, je to mimo můj akční radius :-)

Jinak se musím "pochlubit",že moje těhot. demence už dosahuje nebeských výšin, přivezli jsme z mrazáku z chalupy brojlera (kupovali jsme tam od místních domácí) a manžel říká, že vypadá jako kachna, já že to asi ne, páč kachnu jsme od nich nekupovali, tak jsem to upekla s rozmarýnem, šalotkama, kořenovou zeleninoua bramborama... a byla to fakt kachna :-DDD Naštěstí jsem ji pekla pomalu a asi 4 h, takže je krásně měkká a šťavnatá. No ale s bramborama fakt divná kombinace :-) Tak jsem rychle dokoupila knedlík a zelí a máme v úterý k večeři kachýnku jak knížepanstvo. A mladší včera usnul ve čtvrt na dvanáct a vstával o půl sedmý a přes den kvůli logopedii staršího nespal, tak už ho jdu lifrovat do postele a snad se nebude včerejšek opakovat.
Bberi 40972
29.11.2011 18:09:47
Evčo.já myslím,že jooo,že C mi půjde, budu prsatka a pak zas splasknu na moje 75A~t~
Nesnáším ty velký prsa~t~,mm se to samože líbí~;).

Mám za sebou maraton logopedie, kroužky,nákup,ted ještě vařím vývar a padám....~y~
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 3341  [Dalších 2461 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.